HCL.HR

Završio je naš prvi turnir u Hearthstoneu, evo pobjednika

Igor Belan 05.02.2015.   •   3 komentara


Naš prvi turnir u Hearthstoneu priveden je kraju, a iako su prevladavali igrači iz Hrvatske, igrali su i igrači iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije te Slovenije.

U želji da sve balkanske igrače koji se vole kartati u Hearthstoneu malo okupimo i zainteresiramo za natjecanja na jednoj malo profesionalnijoj razini, nedavno smo pokrenuli seriju kupova u toj kartaškoj igri iz Blizzarda. Prvi takav kup, pod nazivom Hearthstone Adriatic Open #1, nedavno je priveden kraju, a iako su prevladavali igrači iz Hrvatske, drago nam je vidjeti da su sudjelovali i igrači iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije te Slovenije.

Također nam je iznimno drago izvijestiti vas da je taj cijeli online susret prošao uz ogromnu dozu fair playa i međusobne susretljivosti igrača. To je uostalom i poanta ovih online kupova – druženje i natjecanje s ekipom iz Hrvatske i susjednih zemalja. Naravno, znamo da nisu svi iskusni ni s ESL-om (platforma preko koje organiziramo ovakva natjecanja), ni s natjecanjima ovakve vrste općenito, no naši admini za svih imaju strpljenja.

Kako piše naš nedavno otvoreni Hearthstone portal:

“Obzirom na veliki broj novih igrača koji nisu toliko iskusni na kompetitivnoj sceni, igračima su admini pokušali odgovarati na što više pitanja i objasniti im kakve su procedure na esport strani igranja najdraže im igre. Najviše pitanja bilo je oko pick/ban sistema, a neki igrači su bili malo zbunjeni oko upisivanja ili potvrđivanja rezultata. Jedan od problema je bio i uzimanje screenshota odnosno slike ekrana nakon odigrane partije, na kojoj se mora jasno vidjet tko je u toj partiji pobijedio, a tko izgubio.”

Ovaj prvi kup bio je polu-testnog formata pa su nagrade koje smo osigurali bili ESL Premium kodovi koji vaš račun na ESL-u besplatno prebace u Premium status na određeno vrijeme. Nagradili smo prva tri najbolja igrača, a oni su:

1. narajana (Hrvatska) – 3 mjeseca ESL Premiuma
2. mehito (Hrvatska) – 2 mjeseca ESL Premiuma
3. serial.egg32 (Crna Gora) – 1 mjesec ESL Premiuma

Provjerite tko se još natjecao na prvom kupu te kako su ova tri igrača došli do vrha kroz ovaj jednostavan pregled svih mečeva na ESL-u. Hvala svima na sudjelovanju, nadamo se da ste se zabavili!

Ali ne zaboravite, ovo je bio samo prvi u seriji Hearthstone kupova s Adriatic Open nazivom. Pratite i dalje hearthstone.hcl.hr te naš Hearthstone podforum za informacije o novim kupovima. bilo da ste potpuno novi igrač Hearthstone ili već iskusni profić (ili barem tako mislite), slobodno se predstavite u spomenutom podforumu (imamo temu za predstavljanje igrača) i pitajte što god vam nije jasno oko igre ili ovih naših kupova.

Komentari (3)

 • StreetFigter88

  05.02.2015 - 18:49

  Awesome, na sledecem cu sudjelovat, super community za ovu sjajnu igru.

 • KarloKarlec

  05.02.2015 - 20:06

  svaka čast natjecateljima

 • DeratizatoR

  05.02.2015 - 21:25

  Pohvale svima, adminima pogotovo, stvarno su pomogli u potpunosti

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!