HCL.HR

Završio naš prvi World of Tanks Adria Open kup, evo rezultata

Igor Belan 12.05.2015.   •   1 komentara


Prošle subote hrvatski i srpski tenkisti našli su se u finalu našeg prvog World of Tanks Adria Open kupa. Provjerite tko je završio na vrhu i osvojio gold i pripremite se za sljedeću subotu.

Prošlu subotu odigran je naš prvi World of Tanks Adria Open kup namijenjen timovima iz svih zemalja regije.

Igralo se u formatu 3 na 3, sistem mapa bio je Encounter, a ukupni nagradni fond bio je čak 24600 zlata. Iako su naši Adria Open kupovi otvoreni za sve zemlje iz Adria regije, prijavilo se ukupno 19 ekipa i to samo iz Hrvatske i Srbije. Nije to loše za prvi ovakav kup u World of Tanksu, ali nadamo se da ćemo na sljedećim kupovima vidjeti i timove iz ostalih zemalja. Podsjećmo, Adria Open kupovi su otvoreni za igrače i timove iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije.

Što se samog kupa tiče, prošao je bez većih poteškoća iako je bila nekolicina ekipa koje su po prvi puta igrale na ESL-u (što naravno nije nikakav problem, tu smo da pomognemo ako negdje zapnete). U polufinalu su se našle ekipe: Memele 3on3, Liddle and Noobs, Osvetnici i Napaljeni Dikobrazi. Ekipa Memele 3on3 je nažalost imala drugih obaveza pa su svoj polufinalni i meč za treće mjesto morali predati te su na taj način nažalost ostali i bez dodatnog golda, a zlato se dijelilo sve do 8. mjesta.

U drugom polufinalu našli su se Osvetnici, poznata ekipa koja je zabilježila odličan uspjeh u hrvatskim kupovima te ekipa Napaljeni Dikobrazi kojima je ovo bio prvi kup. Igrala se Prokhorovka – Encounter, a ekipa Osvetnika uspjela je pobijediti bez da je izgubila ijedan tenk u obje bitke! Napaljeni Dikobrazi su osvojili treće mjesto te samim time zaradili 1000 zlata za svakog igrača.

U prvom finalu Adria kupova susrele su se dvije ekipe različitih nacionalnosti, Liddle And Noobs iz Srbije te Osvetnici iz Hrvatske. Igrala se mapa Mines – Encounter koja je poznata po tome da obje strane imaju svoje prednosti te su pogodne za agresivnu igru.

Pobjedu u velikom finalu odnijela je ekipa Osvetnici ukupnim rezultatom 2:0 te su samim time osvojili i 3500 zlata po igraču. Također se mogu pohvaliti da ni u finalu nisu izgubili niti jedan tenk, a impresivno je da tijekom cijelog turnira nisu niti jednom izgubili ni mapu.

Za pun pregled timova i odigranih bitki provjerite tablicu na ESL-u. Kao što smo rekli, nadamo se da će se za sljedeći kup, koji se igra sljedeće subote, 16.05., prijaviti više ekipa, pogotovo iz ostalih zemalja Adria regije.

Komentari (1)

  • MataDok24

    13.05.2015 - 15:15

    Čestitam pobjednicima!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?