HCL.HR

Zelda: A Link Between Worlds ima datum izlaska

ToxarE 03.10.2013.   •   1 komentara


3DS ekskluziva The Legend of Zelda: A Link Between Worlds konačno ima datum izlaska u Europi, a saznali smo i neke detalje o sustavu dungeona.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, spiritualni nasljednik Super Nintendo Zelda klasika Link to the Past, konačno ima precizan datum izlaska u Europi. Igru ćete moći zaigrati na svojim 3DS konzolama od petka, 22. studeni.

Objavljeno je to tijekom nedavne Nintendo Direct prezentacije tijekom koje nismo dobili novi trailer za igru, ali je zato pojašnjen novi sustav dugneona u igri. Naime, za razliku od prijašnjih Zelda igara gdje je redoslijed prelaženja dungeona u većini slučajeva unaprijed zacrtan, A Link Between Worlds će nam dopustiti da nakon nekog vremena sami odlučimo koji dungeon sljedeće želimo preći. Obično je u Zelda igrama za prelazak svakog dungeona potreban specifičan predmet, oružje ili alat, a tako će biti i ovdje. Razlika je u tome što ćemo te specifične predmete potrebne za određeni dungeon moći kupovati ili iznajmiti po želji u jednoj posebnoj trgovini u kojoj radi lik nazvan Ravio.

Budući da nam nisu poslali neki novi trailer uz ovu objavu, pretpostavljamo da ne škodi priložiti vam za kraj ove vijesti jedan stari, izvorno objavljen tijekom E3 sajma u lipnju.

Komentari (1)

  • Njec

    05.10.2013 - 10:50

    Izgubim se manje više u svakoj Zeldi, a izgleda da ću se onda u ovoj vrtit u krug 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?