HCL.HR

Želiš na Red Bull Flick, 2v2 CS:GO turnir s nagradnim fondom od 50k dolara?

sponzorirani članak 28.09.2021.


Odlično! Samo te nekoliko koraka ili bolje rečeno pobjeda vodi do tamo. Jesmo li rekli da i hrvatsko finale ima super nagrade?

Red Bull Flick se vratio, a sad je vrijeme da saznamo tko će biti najbolji u nacionalnim, regionalnim ili međunarodnim online kvalifikacijama. Jesmo već rekli da pobjednik hrvatskog finala ide u invite-only kvalifikacije za Pro-AM, Red Bull Flick Invitational?

Tko će iskoristiti priliku i biti okrunjen na Pro-AM natjecanju, Red Bull Flick Invitational u Helsinkiju na kraju sezone? Pronađi partnera i prijavi se, ali prije toga saznaj o čemu se radi i o kojim je nagradama riječ.

Što je Red Bull Flick?

Red Bull Flick je Counter-Strike: Global Offensive turnir koji se održava svake godine otkad je debitirao na gaming pozornici 2019-te. Amateri i polu-profesionalni igrači sudjeluju u 2v2 turniru na posebnim mapama. Red Bull Flick 2020 okupio je čak 45 000 sudionika iz preko 30 zemalja, a ove će godine biti još veći!

Koji je format natjecanja?

Jedinstvena stvar kod Red Bull Flicka je format 2v2. Umjesto uobičajenih 5v5 na koje smo navikli, Red Bull Flick zahtjeva dobrog partnera u brzoj akciji na manjim i lakše dostupnim mapama – što je moguće samo uz uzbudljiv format 2v2. Glavni način za oduzimanje protivničkih bodova su capture-pointovi – na svakoj mapi će biti po tri. Samo jedan capture-point može biti aktivan u određenom periodu. Sve dok igrač stoji na tom pointu, protivnička ekipa će gubiti bodove, a bodovi druge ekipe neće se smanjivati.

Kako izgledaju mape?

Red Bull je uz pomoć iznimno talentiranih tvoraca mapa dizajnirao osam različitih posebno za format 2v2 Red Bull Flick. Turnir počinje na planeti BU-11 i sadrži pet mapa na kojima će se igrati kvalifikacije. Kako bi sve ostalo svježe i konkurencija se ne bi opustila, playoff će predstaviti još tri nove mape – borilišta svemirske postaje Wi -nG: 5. Sve ih možeš pronaći i preuzeti ovdje.


Kako funkcionira finale u Hrvatskoj?

Hrvatski igrači imat će priliku biti dio Red Bull Flick avanture i ove godine.

Dva otvorena kvalifikacijska kupa otkrit će nam četiri para koja će napredovati na LAN turniru koji će odlučiti ovogodišnje hrvatske predstavnike. Ždrijeb u oba kupa bit će BO1 sve do odlučujućih mečeva koji će se igrati u BO3 formatu.

Kupovi će se igrati 02.10 i 03.10., dok će se LAN završnica održati 9. listopada. Na oba kvalifikacijska kupa dijelit će se i po 60 000 FACEIT bodova. Oba igrača koji sudjeluju na kvalifikacijama moraju biti stanovnici Hrvatske.

Što ako pobijedim u Hrvatskoj?

Nakon što saznamo nove hrvatske Red Bull Flick prvake, oni će igrati regionalne kvalifikacije za glavni turnir koji se ove godine održava u Helsinkiju. Kvalificirani igrači igrat će protiv profesionalnih igrača 20. studenog, a samo jedan par može osvojiti titulu prvaka Red Bull Flicka.

Koje su nagrade za najbolje u Hrvatskoj?

Krenimo s FACEIT kvalifikacijama. Svaki kup ponudit će po čak 60 000 FACEIT Pointsa igračima. To je ukupno 120 000 bodova koje najuspješniji parovi mogu iskoirstiti u FACEIT trgovini za kupovinu CS:GO itema te stvari iz ostalih igara koje FACEIT platforma podržava. Kad četiri para pristigne na LAN, borba za vrijedne nagrade postat će žestoka. Uz to, čekaju te bogate nagrade partnera pa je tako Falkensteiner domaćin LAN završnice za top 3 mjesta za hrvatske igrače, ESHARK se pobrinuo za hardverske nagrade dok je ekipa iz A1 osigurala nagradni novčani fond od 35 000 kn.

Kad se sve zbroji i oduzme, nagrade izgledaju ovako:

1. mjesto
15 000 kn powered by A1
2x eShark STOLICA ESL-GC3 TOKUGAWA
2 x 2 Falkensteiner hotel noćenja i Spa Iadera polupansion
2x ručak u Break Pointu

2. mjesto
10 000 kn powered by A1
2x eShark TIPKOVNICA ESL-K1 KODACHI / US i 2x eShark MIŠ ESL-M4 NAGINATA
2 x 2 Falkensteiner hotel noćenja i Spa Iadera polupansion

3. mjesto
7 000 kn powered by A1
2x eShark SLUŠALICE ESL-HS4 TAIKO
2 x 1 Falkensteiner hotel noćenje i Spa Ladera polupansion

4. mjesto
3 000 kn powered by A1
2x eShark PODLOGA ZA MIŠ

Gdje se mogu prijaviti?

Easy peasy, samo klikni ovdje.

Što mogu osvojiti u Helsinkiju?

Osim vječne slave i titule najboljeg neprofesionalnog 2v2 tima na svijetu i pokazivanja skilla na međunarodnoj razini s mogućnošću odlaska u profesionalce? Puno toga!

All inclusive putovanje u Helsinki.

Priliku da zaigraš s nekim od najboljih timova na svijetu (G2 Esports, OG Esports, ENCE, Team Spirit i Furia) na Helsinki Pro Invitationalu.

Jesmo spomenuli nagradni fond od 50 000$?

WAIT NO MORE! Prijavi se OVDJE.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?