HCL.HR

Besplatno se dijeli samostalna ekspanzija za Borderlands 2

Filip Zorić 17.03.2023.   •   4 komentara


Jedna od najboljih ekspanzija za Borderlands franšizu se trenutno nudi totalno besplatno, a najbolja stvar je što vam ni ne treba bazni naslov za igranje.

Posljednji Borderlands naslov koji smo dobili je bio prošlogodišnji Tiny Tina’s Wonderlands, u kojem nas je luckasta Tiny Tina poslala na roleplaying pustolovinu u svijetu kojeg je sama smislila. Wonderlands je zapravo inspiriran ekspanzijom za Borderlands 2 pod nazivom Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. 

Upravo ta avantura se sad dijeli totalno besplatno na Steamu. Prije nekoliko godina je Assault on Dragon Keep postao samostalna ekspanzija, stoga ni ne morate posjedovati originalan naslov da bi ovo zaigrali. Assault on Dragon Keep možete preuzeti besplatno na ovom linku do 23.3., a nakon što ga zgrabite – vaš je za zadržati zauvijek.

Inače, u vrijeme izlaska je dosta fanova spomenuti DLC ubrajalo među najbolje dodatke za Borderlands franšizu. Iako sama kampanja ne traje dugo (nekih 6 sati), nudi zabavno napucavanje s ludim oružjima, 6 klasa između kojih možete birati te kooperativno igranje.

Komentari (4)

  • GAMERWORLD

    17.03.2023 - 22:12

    Steam počeo da djeli poklone .

  • alan40rt

    18.03.2023 - 08:12

    Od samog “sountracka” i zvučnih efekata na tom DLCu, pa do misije di šamaraš ono govance od Jeffrey-a iz GOT-a, DLC je fantastičan. Ubijat sve te orke, magove, knightove i zmajeve su fantastično ugurali u Borderlands. Igral do nedavno s kolegom cijeli B2, prošli ga na normal mode, pa se sad malo hladimo prije drugog prelaska na težem modu (nisam siguran koji točno naziv ima). Sve u svemu kompletan B2 je fantastičan. Obavezna gaming literatura bez imalo dvojbe.

  • Antiesreg

    18.03.2023 - 09:49

    Već imam Tiny Tinu na Epicu ali sam uzeo pohlepno i na Steam-u hehe … Uživajte fantastična igrica spoiler alert – s najtežim bos-em svih vremena 🙂

    • BoneDigger

      @Antiesreg, 18.03.2023 - 17:50

      Sekiro Shadow Die Twice entered a chat.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?