HCL.HR

Zone of the Enders HD dobio datum izlaska, otkriven nastavak

Žarko Ćurić 28.05.2012.   •   3 komentara


Hideo Kojima najavio je novi nastavak u poznatom Z.O.E serijalu te objavio japanski datum izlaska HD reizdanja prva dva naslova.

Prošlog tjedna na Zone of the Enders događaju u Tokiju, Hideo Kojima je objavio datum izalska HD izdanja ovog serijala te najavio novi naslov koji je tek u izradi i trenutno je poznat pod kodnim nazivom „Enders Project“.

Zone of the Enders HD izlazi 25. listopada ove godine u Japanu za PS3 i X360, dok datum izlaska za ostale regije još nije poznat. HD reizdanje sastoji se od prva dva dijela serijala koja su izašla na PlayStationu 2: Zone of the Enders i Zone of the Enders: The Second Runner. Od novosti koje donosi obnovljena verzija valja istaknuti 720p HD rezoluciju, poboljšanje pozadinske glazbe i zvukova, novu uvodnu animaciju, sustav achivmenta i trophya te fluidnije izvođenje pri 60 sličica po sekundi. Naša screenshot galerija, iz koje izdvajamo četiri slike pri dnu ove vijesti, prikazati će vam kako će HD izdanje izgledati.

Što se tiče novog nastavka, poznato je tek da je igra u ranom razvoju, a kao pokretač spominje se Fox Engine. Mi smo nestrpljivi za još informacija, što vi kažete? Tko je igrao Zone of the Enders na svom PS2?

Komentari (3)

  • seymour

    28.05.2012 - 19:08

    Nastavak awe awe. Samo se bojim da će izaći za 8423897528937 godina.

    • kaisersephirot

      @seymour, 28.05.2012 - 19:14

      ma neee, prije 2-3, eventualno 4 godine 😉

  • Shimmy

    28.05.2012 - 22:52

    Dvojka mi je jedna od najboljih igara na PS2, te generacije a i uopće. Bojim se ovoga za uvodnu animaciju te se nadam da se osnosi samo na jedinicu jer je originalna u dvojci bila savršena (pjesma pogotvo, danas se naježim kad ju slušam)

    http://www.youtube.com/watch?v=mXjs9oG7BOo

    Kako rekoh – savršeno!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?