HCL.HR

Zvijezda talijanske lige svoje je suigrače upoznavala preko PlayStationa

Zoran Žalac 19.11.2018.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Nogometaš Krzysztof Piątek otkrio je kako se sa svojom novom momčadi upoznavao koristeći PlayStation konzolu i neimenovanu nogometnu igru.

Napadač nogometnog kluba Genoa, Krzysztof Piątek, pravi je hit talijanske prve lige. Naime, u svojoj prvoj sezoni već je postigao 13 golova, a na ljestvici najefikasnijih nogometaša nalazi se ispred Cristiana Ronalda. Zanimljiv je to ishod događaja s obzirom na činjenicu kako Piąteka praktički nitko nije poznavao po dolasku u Genou, niti je on ondje ikoga poznavao.

Međutim, u intervjuu za talijanski Corriere Della Sera, Krzysztof Piątek otkrio je zanimljivu informaciju o tome kako se upoznao sa svojim suigračima.

To što sam bio stranac na začelju lige dalo mi je prednost. Čak ni ja nisam znao ekipu u Genoi. Čim sam potpisao ugovor, upalio sam PlayStation i ondje ih potražio.

Piątek nije naveo u kojoj je igri “špijunirao” svoje suigrače, ali bez obzira radi li se o Fifi ili o PES-u, čini se da ta metoda nipošto nije škodila jer se poljski nogometaš iznimno dobro informirao o svom timu.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • veki666

    20.11.2018 - 19:14

    A kaj njije čul za google i wikipediu?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?