HCL.HR

Zvuk iz igre Half-Life savršeno se uklapa u filmove i serije

Zoran Žalac 02.09.2019.   •   2 komentara   •   Filmovi i serije, Zanimljivosti


YouTube kanal TheMostUpset pronašao je zlatnu koku u sinkroniziranju filmova i serija sa zvukom originalne Half-Life igre.

Half-Life je ponovno u trendu! Ne, nije najavljen treći dio nego je na YouTubeu nedavno zaživjela ideja sinkroniziranja zvuka iz prve Half-Life igre s različitim filmovima i ostalim vrstama videozapisa. Kreator ideje je YouTuber pod nadimkom TheMostUpset čiji je kanal u roku tjedan dana trostruko povećao u broju pretplatnika. Razlog je upravo navedeno sinkroniziranje uz pomoć Half-Lifea.

Rezultati su urnebesni i čini se da je Half-Life savršen za ovakve stvari. Primijetili su to i drugi YouTuberi pa su odlučili slijediti primjer TheMostUpseta i dostavljati svoje sinkronizacije. Ipak, original je original pa pogledajte samo kako izgledaju neke kultne scene iz kultnih filmova kada im se doda zvuk Half-Lifea:

Naravno, nisu samo filmovi podložni ovakvom tretmanu. Ovogodišnja mini-serija Chernobyl savršen je materijal za spajanje s Half-Lifeom.

Sljedeći primjer vjerojatno će vas navesti na razmišljanje. Ako se zvuk Half-Life igara može primijeniti u širokim životnim situacijama; možemo li onda zaključiti da je Half-Life 3 zapravo… stvarni život?

Je li to odgovor?

Označeno sa:

Komentari (2)

  • DiVojic

    02.09.2019 - 12:02

    Ovo je prejako 😀

  • delight353

    02.09.2019 - 19:59

    Ah… Half-life…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?