HCL.HR

Posljednje vijesti

Battleborn će živjeti još godinu dana, a onda je pokojni

Zoran Žalac 26.11.2019.

Stigla je obavijest kako je igra zvana Battleborn uklonjena iz prodaje, a uskoro će biti ugašeni i serveri za igranje iste.

Battleborn si uređuje grobno mjesto, developer ga napustio radi druge igre

Petra Rukav 17.09.2017.

Kreativni direktor Battleborna obznanio je da više neće raditi na ovom šarenom FPS-u, a svoje vrijeme uložit će u novi nepoznati projekt.

Battleborn je od danas potpuno besplatan do daljnjega

Zoran Žalac 06.06.2017.

Nakon svega godinu dana na tržištu, Gearboxov Battleborn prisiljen je postati free-to-play naslov, iako je developere sramota priznati to pa ga zovu beskonačno besplatno isprobavanje.

Gearbox se pohvalio da i Battleborn ima svoju pornjavu, ali nikoga nije briga

Zoran Žalac 17.01.2017.

Osnivač studija Gearbox Software obavijestio je fanove Battleborna kako i za tu igru postoje pornografski sadržaji, što je izazvalo reakcije kakvima se vjerojatno nije nadao.

Battleborn će postati besplatan za igranje, ali ne kao free-to-play igra

Zoran Žalac 30.09.2016.

Iz Gearbox Softwarea su otkrili kako je novi pokušaj privlačenja publike prema njihovom Battlebornu omogućavanje besplatnog isprobavanja igre.

Battleborn se već nakon mjesec dana prodaje po 40% nižoj cijeni

Zoran Žalac 28.05.2016.

Premda je izašao prije svega 25 dana, Battleborn je već na značajnom sniženju na Steamu. Ovoga vikenda možete ga nabaviti po 40% nižoj cijeni.

Provjerite imate li dovoljno borben PC za Battleborn

Zoran Žalac 31.03.2016.

Šareni MOBA shooter tvoraca Borderlandsa idućeg mjeseca kreće u beta testiranje prije nego krene u prodaju u petom mjesecu. Provjerite hoćete li ga moći pokrenuti na svom računalu.

Upoznajte glavnog negativca u Battlebornu

Zoran Žalac 24.09.2015.

Antagonist Gearboxove nadolazeće igre Battleborn zove se Lothar Rendain, ne voli zvijezde i želi si skrojiti svemir po svojoj volji.

Battleborn najavio izlazak za veljaču 2016.

Zoran Žalac 06.08.2015.

Gearbox je odgodu svog Battleborna zamotao u drugačije pakiranje pa je službeno naveo datum izlaska igre i predstavio četiri nova heroja.

Pogledajte 20 minuta Battleborn gameplaya

Zoran Žalac 27.06.2015.

Gearboxova MOBA-pucačina Battleborn nije bila isticana na konferencijama E3 sajma, ali je na samom sajmu bila prisutna u itekako igrivom stanju. Provjerite kako je izgledala kroz 20 minuta gameplay montaže.

Gearboxov Battleborn demonstriran u 18 minuta gameplay videa

ToxarE 19.09.2014.

Prije nekoliko dana dobili smo kraći uvid u naslov koji bi mogao biti spiritualni nasljednik Borderlandsa, a sada imamo i opsežniji prikaz tog Battleborna kroz 18 minuta video materijala.

VIDEO: Gearboxov Battleborn dobio prvi gameplay prikaz

Stjepan Fikter 18.09.2014.

Tvorci Boderlandsa pripremaju novu pucačinu s elementima kakve obično možemo povezati s MOBA žanrom, a sada imamo prilike i vidjeti kako ta kombinacija izgleda u praksi.

Tvorci Borderlandsa najavili novu igru – Battleborn

ToxarE 08.07.2014.

Sljedeća igra Gearbox Softwarea je pucačina iz prvog lica, znanstveno-fantastične tematike, kooperativna i fokusirana na priču – a ne nosi naziv Borderlands.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?