Vijesti > Multiplatform > Reboot Develop: Starpoint Gemini 2 proglašen najboljom regionalnom indie igrom

Reboot Develop: Starpoint Gemini 2 proglašen najboljom regionalnom indie igrom

0
Glavna indie zvijezda prvog Reboot Developa je bez imalo sumnje Starpoint Gemini 2 hrvatskog razvojnog studija Little Green Men.
Reboot Develop: Starpoint Gemini 2 proglašen najboljom regionalnom indie igrom
Prvi Reboot Develop okončan je ovo poslijepodne, a pored raznolikih predavanja profesionalaca iz lokalne i svjetske industrije videoigara, prošao je u znaku svemirskog akcijskog RPG-a Starpoint Gemini 2.

Igra dolazi iz zagrebačkog razvojnog tima Little Green Men Games, a nakon što su Mario Mihoković i Hrvoje Kelemenić jučer na Developu održali predavanje o implementaciji VR tehnologije u nadolazeću igru, ista je danas osvojila nagradu za najbolju nezavisnu igru u regiji.

Starpoint Gemini 2
Ponosni developeri stali su na pozornicu zahvaliti se na priznanju i nagradi.

Pobjednički naslov biralo je oko dvjestotinjak prisutnih developera i novinara, a osim drugog Starpoint Geminija, glasati se moglo i za Awakening of Heroes (COFA Games), The Red Solstice (Ironward), Underrail (Stygian) i Furries - the Adventure in Space (Dawn of Play). Sve su gore navedene igre nominirane od strane redakcije časopisa Reboot.

Osim čestitki i svega što već ide s njima, ekipa iz Little Green Men Gamesa je osvojila i marketing u vrijednosti od 10,000 eura u časopisu Reboot. Ta će im nagrada zasigurno dobro doći jer vrijedni Zagrepčani do kraja godine planiraju službeno lansirati svoju drugu igru koja je još uvijek u fazi testiranja. Ako sami želite prosuditi je li Starpoint Gemini 2 zaslužio ovo priznanje ili ne, tzv. Early Access verzija je dostupna na Steamu od sredine trećeg mjeseca te je trenutačno možete nabaviti po 25% sniženoj cijeni.

Starpoint Gemini 2
Ispred konferencijske sale mogao se isprobati Starpoint Gemini 2 s Oculus Riftom.
Ni drugi developeri nisu odoljeli - na slici je Mario Antić iz Cateia Gamesa.
 
 
 

VIDEO

 

Beam me up