Vijesti > Multiplatform > Reboot Develop: Starpoint Gemini 2 proglašen najboljom regionalnom indie igrom

Reboot Develop: Starpoint Gemini 2 proglašen najboljom regionalnom indie igrom

0
Glavna indie zvijezda prvog Reboot Developa je bez imalo sumnje Starpoint Gemini 2 hrvatskog razvojnog studija Little Green Men.
Reboot Develop: Starpoint Gemini 2 proglašen najboljom regionalnom indie igrom
Prvi Reboot Develop okončan je ovo poslijepodne, a pored raznolikih predavanja profesionalaca iz lokalne i svjetske industrije videoigara, prošao je u znaku svemirskog akcijskog RPG-a Starpoint Gemini 2.

Igra dolazi iz zagrebačkog razvojnog tima Little Green Men Games, a nakon što su Mario Mihoković i Hrvoje Kelemenić jučer na Developu održali predavanje o implementaciji VR tehnologije u nadolazeću igru, ista je danas osvojila nagradu za najbolju nezavisnu igru u regiji.

Starpoint Gemini 2
Ponosni developeri stali su na pozornicu zahvaliti se na priznanju i nagradi.

Pobjednički naslov biralo je oko dvjestotinjak prisutnih developera i novinara, a osim drugog Starpoint Geminija, glasati se moglo i za Awakening of Heroes (COFA Games), The Red Solstice (Ironward), Underrail (Stygian) i Furries - the Adventure in Space (Dawn of Play). Sve su gore navedene igre nominirane od strane redakcije časopisa Reboot.

Osim čestitki i svega što već ide s njima, ekipa iz Little Green Men Gamesa je osvojila i marketing u vrijednosti od 10,000 eura u časopisu Reboot. Ta će im nagrada zasigurno dobro doći jer vrijedni Zagrepčani do kraja godine planiraju službeno lansirati svoju drugu igru koja je još uvijek u fazi testiranja. Ako sami želite prosuditi je li Starpoint Gemini 2 zaslužio ovo priznanje ili ne, tzv. Early Access verzija je dostupna na Steamu od sredine trećeg mjeseca te je trenutačno možete nabaviti po 25% sniženoj cijeni.

Starpoint Gemini 2
Ispred konferencijske sale mogao se isprobati Starpoint Gemini 2 s Oculus Riftom.
Ni drugi developeri nisu odoljeli - na slici je Mario Antić iz Cateia Gamesa.
 
 
 
HCL VIDEO: Uništavamo i šumu u Tembo The Bada Hahahaha odličan video :D ja mislim da je Bembo b... Rocket League recenzija e pa kad bih mogo igrat ne bih se odvojio ali naž... Rocket League recenzija Meni je ovo bezveze... probao jednu i nakon toga d... Rocket League recenzija Igra je prezabavna. Ono što ste napisali da se je... Rocket League recenzija stvara ovisnost? ja sam igri dao 99 jedina mana je... Rocket League recenzija Igra je stvarno fenomenalna, cista zabava, pogotov...
 

VIDEO

 

Beam me up