L'enfant d'en hautBrat je primoran krasti i prodavati stvari nebi li nekako prehranio sebe i stariju sestru koja se okolo vucara sa frajerima.
Početak filma jako simpatičan i očekivao sam takav nastavak situacije. Ali... Što je film više odmicao postajao je još jedan u nizu filmova koje pogledaš i nekako smetneš sa uma.
Mali je odlično odglumio dok je njegova sestra bila neuvjerljiva u svojoj ulozi.
Ima teških scena(neću sada opisivati da ne spoilam), ali većinom sam na cijelu tu stvar oko njihovog odnosa bio manje-više ravnodušan. Nije bilo one knedle u grlu tokom većine filma. Rrežiser(a ni glumci) me nisu do kraja uspjeli uvući u film.
Uglavnom, osrednji film...
Ocjena: 6/10
A little princessBajkovito, maštovito, nestavrno, predivno... To su riječi kojima se može opisati ovaj film. Rađen po super-uspješnoj knjizi i mislim da ovaj film nije previše izgubio na vrijednosti spram knjige.
Mala Sara(tatina princeza) me baš razgalila svojom ulogom i uvjerljivošću.
I kada ostane u školi za bogatiju djecu odlično je dočaran taj odnos između djevojčica(prijateljsta, zavisti, blablabla...), stara upraviteljica je okrutna(a kakva bi uopće mogla i biti? Buahahahahahahaha)
Spoiler: Naravno da sve završava sretnim završetkom, ali to je bilo prema očekivanjima!!!Mada je ovo više film za djecu uživao sam u njemu i podsjetio se na dane djetinjstva kada je sve bilo moguće u našim malim glavama

Ocjena: 8/10REC 2Ipak malo slabiji od prvog dijela. Kao da ima malo previše praznog hoda. Ali karj opet prejeben. To mu daje višu ocjenu i zadovoljstvo sa pogledanim.
Nisam se previše opterećivao sa mogućim ishodom filma, niti sa time kako će koji lik završiti.
Ukratko, ako niste ljubitelji creepy horora ovo nije za vas...
Ocjena:6.5/10
PietaKoreanci opet rulaju na svoj nenadjebivo-spuki-bolestan način. ima tu scena koje su emotivne, potresne, morbidne... ma svakakve.
Mislio sam da sam vidio svašta od tih bolesnih umova. Ali ne... Ovo je otišlo na još jedan nivo više po pitanju nevjerojatnih stavi...
Nema smisla da pišem o radnji filma. Ovo se jednostavno mora pogledati da bi se povjerovalo. Tko voli, neka izvoli!
Ocjena: 8/10RushToliko se toga već napisalo o ovom filmu da bi ja samo mogao kenjkati i pisati već više puta pročitano. Ovo se mora pogledati prije nego se umre. Najbolji film godine. Vjerojatno će tako i ostati.
Ocjena: 9.5/10