HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

  • 18882 Odgovora
  • 1691293 Hitova
*

Me666

  • ******
  • 5556
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16455 : 12. Kolovoz, 2014., 16:02 »
S tim da je rakun u biti preslika Boba Rocka iz Alan Forda

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16456 : 12. Kolovoz, 2014., 16:05 »
Znači Rakun je kukavica, ne želi se fajtat, uvijek bi ostao u cvječarnici (valjda je tu neki svemirski brod) vječito je gladan i kad vidi dvajst kuna na površini planeta baca se na njih bez beda ? :D
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Me666

  • ******
  • 5556
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16457 : 12. Kolovoz, 2014., 16:21 »
Zapravo mega kompleksi radi visine, stalno nešto prigovara, najbolji frend mu je visoki glupi tip itd.

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16458 : 12. Kolovoz, 2014., 16:25 »
Nedavno sam odgledao

Need for Speed. Ima pokoja dobra scena ali uglavnom smeće od filma.

21 Jump Street. Gubljenje vremena, humor je užasan.

Captain Amerika. Odličan film, puno bolji od prvog djela.

The Amazing Spiderman 2. Ok film, ali mogli su skratit bez problema jer treba dosta dugo prije nego se nešto počne događat. 

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16459 : 12. Kolovoz, 2014., 16:47 »
Zapravo mega kompleksi radi visine, stalno nešto prigovara, najbolji frend mu je visoki glupi tip itd.
O, super. Neće se gledati.

Usput rečeno, Scatman >>>>>> Batman :ementaler:

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16460 : 12. Kolovoz, 2014., 17:00 »
Edge of Tommorow

Ahh klasični Tom Cruise film. Ima akcije ima efekata ima elijene i glupu priču. Baš Tom Cruise recept u zadnje vrijeme. Nasuprot dosta lošoj glumi cjeloukupne ekipe tu je ta vrckava priča o povratku kroz vrijeme i zapravo cijeli film je jedan veliki SF groundhog day sa bill murayam xd
To vraćanje je napravljeno nekako nespretno bez one težine koju bi trebalo predstavljat i dogodi se toliko puta da na kraju ispada komično. Radnja je više manje nikakva, ponavljaj dan dok ne uspiješ i nekog pretjeranog uzbuđenja ili promjena radnje baš i nema. Osim par akcijskih scena, osim par komičnih scena film je dosta siv, dosadan, nekako nedovoljno živ, trom, bez skoro ikakvih emocija od glumaca. Isplati se  pogledat u kinu zbog akcije i efekata al jedino ako si tu kartu osvojio na nekoj nagradnjači inače ostaje ti zaljev gusara jer se za film ne isplati dat lovu. Fali definitivno emocinalna komponenta između nekih glumaca i nekako emocionalniji epskiji kraj jer ovaj je onako...mehh

Dio koji mi uopće nema smisla Kada skuže da mogu resetirati dan (ljudi jel) i kad Crusie veli da su elijeni savršeno evoluirani mehanizam za pokoravanje planeta baš zbog moći vraćanja na početak ako slučajno izgube i naravno kako su elijeni već milijune scenarija prošli znaju svaki naš korak prije nego ga napravimo. E sad pa i nisu baš jebeno savršeni ako tu moć mogu izgubit ako razneseš jednog plavog i onda krv štrcne ili se pomiješa sa ljudskom i gle moć je izgubljena preuzeo ju je taj čovac. Kak ti jebeni elijeni nisu mislil na to neznam ak su toliko pametni da mogu vraćat vrijeme. Al ajd morali su im ostavit neku slabost da ju fudge packer pronađe i da ih SJEBE fuck yeaaa!

Jedina dobra točka filma je Bill Paxton a fudge packer Tom Cruise bi mogao nakratko ohladit od ovakvih SF pizdarija.

P.S. samo za RoboWariora (kraj je loš, slažem se. Trebala bi neka uzbudljivija kulminacija ili bar emocionalnija nego ono što su nam servirali) U onom trenu kad na dnu grune Omega i onaj alfa i opet ga ta krv dotakne  bla bla zar ne bi bio jebeno kul kraj da se samo čuje na crnom ekranu onaj lik : Get on your feet maggot! I da ostanemo paff. tj jebote jel uspio Cruise na kraju ? Zašto ovaj lik opet itd ? Zašto opet ujutro ? Nezz meni bi takav kraj bio kul.
Na kraju nije ni toliko loš film al ajd 6/10

nekako...jedva xd
« Zadnja izmjena: 12. Kolovoz, 2014., 17:12 MaliMicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Pajko

  • *****
  • 3090
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16461 : 12. Kolovoz, 2014., 17:41 »
P.S. Napisano je velikim tiskanim slovima jer stvarno vičem. Najozbiljnije.

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16462 : 12. Kolovoz, 2014., 19:50 »
Trebalo je bit na zadnjoj:

I am a Fat man. I buck fats.
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Pajko

  • *****
  • 3090
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16463 : 12. Kolovoz, 2014., 23:09 »
i micek, koju buš srednju upisal? ;)
P.S. Napisano je velikim tiskanim slovima jer stvarno vičem. Najozbiljnije.

*

Me666

  • ******
  • 5556
  • Snaketicus Murphy Jr.
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16464 : 13. Kolovoz, 2014., 01:22 »
Full Metal Jacket - 9/10

Oduševljen svime pa tako neću trošiti slova na ono dobro (osim možda na najjači soundtrack ikad), nego ću samo uputiti žalbu na to što sporedni likovi svojim karakterom zasjenjuju totalno bezličnog glavnog lika.

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16465 : 14. Kolovoz, 2014., 08:25 »
Reds

Politički film koji ima sve adute i kvalitete da ga se sa guštom pogleda. S obzirom da me inače privlače filmovi ovakvog tipa nisam se nimalo dvoumio oko toga da ga pogledam.
Ovo je ujedno film koji jasno pokazuje da svi pokreti i sve političke opcije imaju svoje jako loše strane i da uvijek postoje manji i veći. To najbolje dočarava scena u vlaku...
Warren Beatty je ipak najbolja točka ovog filma. Odraditi tri važne stavke u filmu ovakvog kalibra i u sve tri biti jako uspješan je nešto za što se mora dati velika pohvala.
Trajanje od tri sata ne čini ovaj film prerazvučenim i dosadnim. U tome je trebalo uspjeti!

Ocjena: 8/10


The aura

Imate život koji je naoko miran i radite posao koji volite. i onda vam se u pet dana promjeni sve...
Nije ovaj film posebno originalan. Čak se ne može reći da zaobilazi neke klišeje koji su često viđeni u filmovima. Ali ovaj film ima zanimljivu radnju, dobre glumce i režisera koji ima osjećaj za pravu stvar u pravom trenutku. I to ga izdiže iznad prosjeka.

Ocjena: 7/10


Hausu

Ovo je jedan od onih filmova koji mi nikako nisu legli. Niti ideja, niti realizacija. A bolje da ne pričam kojih sve gluposti ima u njemu.
Ili sam ga možda pogledao u krivom trenutku?

Ocjena: 4/10


Jodorowsky's Dune

Dokumentarac koji predstavlja Jodorowskog u pravom svjetlu. Čovjek pun ideja, života i čija mašta nema granica.
Već je puno toga napisano o njemu pa nema potrebe da ja sad nešto bezveze piskaram...

Ocjena: 9/10
Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16466 : 16. Kolovoz, 2014., 01:00 »
Wanted (2008)

Kao što ga pamtim izuzetno zabavnog i sa odličnim scenama, iako je CGI užasno pretjeran i ispod svake razine filma, ponovo me zabavio. Volio bi vidjet nastavak ovoga iako je najavljen, vjerovatno neće imat puno smisla zbog potpuno novog castinga, ali sviđa mi se užasno ideja "kurvanja" metaka i taj "Tarantinovski stil" koji filmu toliko jebeno paše. Da je kompletan film malo bolje razrađen i produbljen, mogao je ispast puno veći od samo dobrog i zabavnog filma. Angelina Jolie je naravno savršena u svim scenama i naravno da sam bio u horny time-u. Šteta zbog neiskorištavanja punog potencijala, kako konceptom tako i odličnim castom.

*

Pajko

  • *****
  • 3090
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16467 : 16. Kolovoz, 2014., 22:24 »
Ender's Game (2013)

okej baš sam bio ultranahajpan na gledanje ovoga i nakon što sam napokon našao odgovarajuću više gigabajtnu 1080p verziju krenuo sam s gledanjem.
film počinje dosta prd, nez baš je neugodno kako furaju tu neku srednja škola osamljenost jedenje u kantini foru, ali kad počnu borbe u onoj areni film baš počinje biti savršen.
glavniji likovi su dosta okej, harrison ford je solidno odglumio, klinjo u glavnoj ulozi je ništa posebno, a mislim da je svima najveći kralj u filmu mamojebeni ben kingsley mislim as ima neke boje na sebi nezz poludio sam od sreće kad se pojavio.
kraj me baš nekako razočarao, onako frajer leti po galaksiji i nosi vanzemaljski fetus, baš prrrd, preočito je da ima neki alien fetiš.
sve u svemu baš sam uživao, žao mi je što nisam išao gledati u kino jer mi se ovaj film čini prikladnim za kino, ali jebiga,,,,

8/10
P.S. Napisano je velikim tiskanim slovima jer stvarno vičem. Najozbiljnije.

*

[proGABBEing] Richard

  • **
  • 519
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16468 : 17. Kolovoz, 2014., 01:36 »
mislim da je svima najveći kralj u filmu mamojebeni ben kingsley mislim as ima neke boje na sebi nezz poludio sam od sreće kad se pojavio.
Bog. Nisam ga prije volio ali nakon Ender's Gamea i Iron Mana 3 kako ga ne zavoljeti.

Deliver Us from Evil [2014]
Slabo sam se informirao prije filma pa nisam znao da je riječ o jebenom egzorcizmu. Možda najdosadnije, iritantnija i neugodnija stvar na filmu generalno su egzorcizmi. Nije strašni, nije zanimljivo, uvijek je isto, samo to glasno deranje (iritantno) koje uvijek traje dugo (dosadno), i razmišljaš da sad neki glumac koji je osoba prava mora tako derat se i kričat i radit te neljudske zvukove pa bude jako neugodno. Jedino su zombiji tu gori. Zamisli egzorcizam zombi film.

Eric Bana je policajac i otac, dobar je ne jer je dobro glumio nego jednostavno ja njega volim jako. Njegovu ženu (lol MOŠ SI MISLIT) glumi Olivia Munn, odlična je pička, dao bi joj da mi munncha šuleta. Édgar Ramírez kao svećenik je iritantan, ima taj neki smoreni pogled (razumljivo, egzorcizam film je ipak u igri), plus izgleda ko taj moderni prljavi hispanski čovjek, duža brada i duža kosa.

U početku je film dosta okej dok ne počne cijela ta đavao šema, ima dobru atmosferu i ako ne znaš da će uopće počet kao što ja nisam znao misteriozno je ponešto. Neugodna stvar, kroz film se porvlači neki motiv legendarne rock grupe The Doors što je baš jako neugodno jer pokazuje da je naš prijatelj Scott (redatelj i pisac) dobri stari rocker. Nezgrapno je to ugurano skroz u film, i nepotrebno je na kraju skroz.

Inače film sam gledao u kinu, sam u prvih par redova od platna, pa iza mene nije bilo ljudi dosta redova tako da je bio dosta dobro kad je bila strašnost. Ali da je film bio jako strašan mislim da bi pobjegao gore kod nekog.

5 / 10

Devil's Knot [2013]
Još jedan film iz pera Scotta Derricksona u istoj večeri. Na ovaj film sam se ušuljao kao razbojnik tako da je moj novac kao i kod većine šuljalačkih večeri otišao lošijem film, Deliver Us From Evil [par dana je tako bilo s Herculesom (plaćeno) i Transfomerima (ušuljano)].

Teško bi bilo napraviti ovaj film da bude loš, jer događaj prema kojem je napravljen je jako zanimljiv. Dakle troje dječaka malih je ubijeno i za to su optuženu lokalna dva metalca i jedan retard (dakle tri retarda). Ubiti mislim da je film to dosta drljavo odradio, da se tu moglo puno više toga prikazat, zanimljivije to napravit. Također, priželjkivao sam da bude više metalsploatacije, ali nije bilo skoro uopće, iako to je pretpostavljam dobra stvar u nekom ozbiljnijem filmu. Kad kažem više stvari, tipa ti optuženi klinci su nekako izbačeni, tu su pristuni tijelom u filmu, ali doslovno nema ih, ne govore puno, ništa ne znamo o njima, što je pogotovo šteta jer je James Hamrick dosta dobar.

Reese Witherspoon je vrh, udebljala se ko krava, u filmu je neka seljanka, baš je neotesana iako pokušava bit godpođa voli boga, rado bih da učini maslac udarajući moj štap. Colin Firth je tu kao da npr. nitko nije znao da on glumi u filmu a on se motao po setu tu i tamo upalio kameru šetao tiho i neprimjetno (ali oprezno) ispred nje pa je to nekako upalo u film. Ali najbolji je Dane DeHaan, kako je taj lik jebeno zgodan to nije istina stari, mislim znali smo to već iz Spider-mana (Harry Osborn), Chroniclea (smarač s kamerom) i The Place Beyond the Pines (Goslingov sin, kakav otac takav sin: užasno lava-seksi). Njega isto ima nažalost jako malo.

Ali unatoč manama jako gledljivo, baš neki nedjelja popodne film na TV-u, ali u miru bez smaračine ukućana.

7 / 10
« Zadnja izmjena: 17. Kolovoz, 2014., 01:53 [proGABBEing] Richard »

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16469 : 18. Kolovoz, 2014., 18:16 »
Calvary

Teško je biti svećenik u malom mjestu gdje je puno toga naopako... Film počinje sa poduljom uvodnom scenom ispovijedi koja je sve samo ne tipična. I nakon toga se film nastavlja u istom tonu.
Ovo je jedno od ugodnijih iznenađenja ove godine. Nije ovaj film ponudio ništa originalno, ali je zanimljiv. Priča ide u jasnom smjeru i nema praznog hoda u njoj. Likovi su jako zanimljivi i dobro odglumljeni.
Već dugo nisam vidio Brendana Gleesona u nekom filmu pa me i to ponukalo da ovo pogledam.

Ocjena: 7.5/10


Starred up

Nasilja, nasilje i još nasilja. I glumci koji su kao stvoreni za nasilje. Priča je doduše malo previše klišejasta, ali ne može se imati sve.
Jedan sasvim solidan zatvorski film koji neću dugo pamtiti, ali koji bi se većini mogao dopasti...

Ocjena: 6.5/10


Liebe ist kälter als der Tod

Fassbinderov prvijenac. I vrlo dobro djelo. Skoro odlično. Malo sporog tempa i pomalo neobične priče s obzirom na to kakvi su se gangsterski filmovi radili tih godina(pa i danas).
Već ovim filmo Fassbinder je pokazao da ima fenomenalan talenat koji je kasnije samo dodatno dokazivao. Način na koji snima scene je vrlo privlačan. Zainteresirao me za ovaj film od prvog kadra.
Kamera u filmu je još jedan veliki plus. U svakom slučaju, ovo je film koji bi trebali pogledati svi ljubitelji filmova ovakvog tipa.

Ocjena: 8/10


Guardians of the galaxy

A ne znam... Kao da sam malo previše očekivao od ovog filma s obzirom na brojne pozitivne kritike. Likovi su fenomenalni. Posebice rakun. Ali falilo je tu nečega. Možda nešto originalno. Ali ni sam ne znam što.
Bilo je sasvim dovoljno komičnih trenutaka, ali i nepotrebne patetike itd...
Očekujem nastavak koji ću definitivno pogledati. Samo me je strah da taj nastavak ne postane nešto dosta zamorno i loše.

Ocjena: 7/10


Malefique

Film koji je imao jako zanimljivu i intrigantnu najavu. I baš sve je upučivalo na to da bi trebao biti ok. I onda... Koji kenjk od filma. Još jedan horor koji se pokazao velikim promašajem. Ili ga ja baš nisam skontao do kraja? Kako god...

Ocjena: 3/10
Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9