Gone Girl (2014)užasno mi je žao što nisam imao vremena ovo ići pogledati u kino jer imam filing da bi mi doživljaj bio mrvu bolji. ;_;
zvukovno i vizualno film je jebeno savršen, mračnjikav i misteriozan u svakom trenutku, u pozadini je stalno neka blaga glazbena melodija koja podiže napetost i odlično je prezentiran sav taj misterija-triler stil. e sad, žao mi je da nije bilo više spooky i eksplicitnijih scena jer definitivno je bilo potencijala, ali činjenica je da nakon nekih sat vremena (
točnije kad se otkrije amyna strana priče) gubi napetost i nekako sav taj doživljaj splasne

priča je svakako vrh i >>umojebna<< unatoč tom gubitku napetosti i prrrd kraju. affleck odlično odradio ulogu, iako pikeica je apsolutno vrhunski odglumila, a i šašavo je bilo vidjeti nph-a u ovom settingu x___D
sve u svemu, jako sam zadovoljan, iako DA BAR je bilo malo više misterioznosti i tajni ;_____; inb4 ben affleck ima dobru kitu. realno.

9/10
Harold & Kumar Go to White Castle (2004)imao sam potrebu za kamenjar komedijom i naišao sam na ovaj klasik u folderu,,,,,
što reći nego da je film ful smiješan. nema previše cringy momenata, traje taman toliko da ne bude prekratak a istovremeno niti ne smara toliko.
frajeri su naravno rendom jer hej šturi azijat s malom kitom i trava indijac s malom bonsai drvce kitom, ali zato svi ostali su mamojebeno savršeni. od bully murjaka, mekanih huligana pa do najvećeg kralja u filmu nph-a (inače je frajer ful odvratan, ali savršeno ga je gledati u hetero badass danima).
taman komedijica za dosadno popodne. definitivno trebam ovo odgledati u drugačijim okolnostima,,,,,,,,,,,,,;;;;
7/10