HCL.HR

Komentari na listu odigranih igara

  • 792 Odgovora
  • 310521 Hitova
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #660 : 31. Prosinac, 2017., 12:22 »
 :thumbs:

Dosta poznanika i ljudi koje znam koji posjeduju Witchera 3 stane nakon 15-20 sati u Velenu. Što zbog vremena, što zbog gubitka volje..
A zapravo tek kad izađeš iz Velena igra POČINJE.

Pogledao vrijeme na Steamu za W3 i jedan prolaz igre i ekspanzija = 240 sati  :ave:
Niti jedna igra meni poznata ne pruža toliko sati za samo JEDAN prolaz, ni Fallouti ni ništa, izuzev jedino Skyrima, da, tj Eldera...
s tim da sam fast travel koristio pun k.... i nisam se divio svakom koraku u igri.

A i evo ga na Steamu GOTY izdanje 20 ojra....nastavi ga definitivno, ljubitelj otvorenih svijetova poput tebe ne bu razočaran.  ;)

Enivej još se u 2017. igralo ali nije na listi:

Stellaris : Iako sam ga prije isprobao dao sam si truda kroz nekih desetak sati da isprobam Syntetic Dawn i na kraju krajeva zapravo odustao od kupnje. Koliko god obožavam takve masivne 4X turn-based/RT strategije jednostavno neke dizajnerske odluke koje su mi bile trn u oku su me odgovorile od tog ulaganja. Bez obzira na to Paradox je izdao jedan vrlo vrlo kvalitetan naslov koji baš i nije za mase pa nije ni čudo da je "ispod radara"

Open RA: Udar nostalgije je jak kao atomska u igri ili kao onaj krnji "konstršn komplit" glas. Iznimno mi je drago da je praktički studentski projekt "prebacivanja" starijih igara na nove operativne preko Open GL-a zaživio u ajmo ju nazvat zanimljivu platformu koja ne nudi samo originalni Red Alert, nego i Tiberian Dawn i Dune 2000, cijele igre sa cijelim kampanjama, skirmish modom sa brdo mapa i aktivni MP uz konstantno ažuriranje. Besplatan i težak paket par MB je bio pun pogodak kad je tuga za mrtvom grafuljom bila na vrhuncu i pružio je sate i sate ponovljene zabave iz puno mlađih dana.

PES 2017 - Malo na full grafici, malo na 640*480 sa svime na low  :mrgreen: PES je i dalje bio zabava meni i nekolicini bliskih frendova uz pokoju pivu i zajebanciju. Ocjenu ne želim davat jer bi o "bugovitom" PES-u mogao napisat pet strana ali i ne mogu jer zapravo igramo jedan jedini mod tj klasični meč sa dva igrača jedan protiv drugog i nisam sve isprobao. No veliki broj tekmi se odigrao i frend i ja smo napravili i tablicu u excelu sa statistikama međusobnih utakmica. Uglavnom nakon nekih 80 tekmi ga baš ubijam.

ME: Andromeda - Među prvim igrama koje sam isprobao na PS4. I moram priznat onaj trial od desetak sati me definitivno kupio.
Nabavljam...ali za PC  :mrs: 

Dota 2 - Eh da...dota...ona igra koja je ko Skyrim Weaponx-u ili bilo kakvi auteki za Čoleta  :mrgreen:
Pa ipak moram priznat da mi je u 2017 dosta dopizdila i da sam je igrao najmanje unazad pa... otkad je igram.
Najviše se igralo za vrijeme Internationala naravno, jer si nakon pro meča najviše nabrijan pa naletiš na suka blyat ruse pa fuck lol i kada su izašla dva najnovija heroja. No kako sam neko vrijeme bio prisiljen igrati sa smanjenom grafikom neke magije se slabo vide i jednostavno mi je teže pratiti, a i velim dopizdila mi je i prvi put odkad je imam sam je obrisao sa harda. Jer jebiga, steam indikator sati se opako približio blizu 4500 sati. Istina tu je ubrojeno vrijeme loadinga, picka, zujanja i shopinga u meniju itd itd. Al ono fakat 4 i po soma ajde jebote. Jedina izlika mi je to što je to kroz jedno 5 godina  :mrgreen:

Stiže 2018. živjeli vi svi meni gameri  :hug
« Zadnja izmjena: 06. Siječanj, 2018., 15:40 malimicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #661 : 31. Prosinac, 2017., 12:48 »
Nisam napisao, ali ovo mi je treći prolaz i prvi put da imam kupljene ekspanzije.

Ovaj main menu iz Blood and Wine je iz nekog razloga hipnotizirajuć, prvi puta mislim da sam deset minuta buljio u to.

! No longer available
« Zadnja izmjena: 31. Prosinac, 2017., 12:54 WEAPONX »
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #662 : 31. Prosinac, 2017., 12:51 »
Nikad lošija godina za mene, inače protekla u znaku pucačina što je zanimljivo obzirom da mi to nije jedan od tri najdraža žanra (RPG, stealth akcija i akcijska avantura). Pređene samo tri SP igre, neko vrijeme igrao i 2 F2P igre i naravno tu je uvijek nezaobilazni PES. Kraj godine dočekao u, igri koja je po meni obilježila ovu godinu, PUBG i očekujem da ću tu dosta sati utući i naredne godine.

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #663 : 01. Siječanj, 2018., 15:43 »
Napravio sam i ja svoj update. http://www.hcl.hr/forum/gaming-kultura/lista-odigranih-igara-2017/msg833235/#msg833235

Moram priznat da sam jako zadovoljan sa ovom godinom. Iako sam skoro 6 mjeseci proveo bez PS4 i bez laptopa, uspio sam odigrat do kraja 11 igara. Osim toga sam igrao hrpu igara koje nisam zavrsio, a tu si i online pucacine koje uvjek igram. Neke od igara su Witcher 3 u kojeg sam utukao oko 80 sati, PUBG oko 90 sati, Overwatch oko 150 sati i jos neke zapocete igra koje sam ostavio nakon nekog vremena. Od 11 odigranih naslova 7 ih je FPS, 3 su RPG i jedan je TPS survival igra. Mogao bi rec da je ova godina u kojoj sam najvise igrao FPS igara i pokoji RPG, nije ni cudno jer su mi to valjda top zanrovi. Medutim volio bi ove godine bit malo raznovrsniji i odigrat vise razlicitih naslova. Neke od igara koje planiram odigrat su novi Super Mario i slicne igre.

Sve u svemu odlicna godina i igrao sam stvarno vrhunske naslove, nadam se da ce sljedeca bit jos bolja.

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #664 : 04. Siječanj, 2018., 21:04 »
Gotova i moja lista za 2017. godinu.

16 odigranih naslova, od koji je praktično svaki unutar 85+ kategorije, tako da mogu reći da sam i više nego zadovoljan..

Srećna vam 2018. godina i živjeli  :piva:

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #665 : 09. Siječanj, 2018., 08:51 »
Assassin's Creed III - [85/100] - [19:25] - Odlična AC igra. Puno bolji dojmovi nego li prije pet godina kada sam igrao dok je bila aktualna. Spori početak i uvod sa Haythamom mi je sada legao kao budali šamar. Puno bolje sam se uživio u priču i odnose između likova. Setting je prejeben, atmosfera pogoduje settingu; uživao sam u divljini, lovu, misijama. Neke povijesne bitke su baš dobro napravljene. Jedini minus su mi fast traveli između velike udaljenosti koji traju i traju, te loše odrađena sadašnjost koji mi je zapravo jedini pravi minus igre. Sve ostalo je jako dobro napravljeno. Meni jedna od boljih Assassin's Creed igara.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #666 : 10. Siječanj, 2018., 10:37 »
________________________________________________________
Hint za čitanje: čitajte samo boldane riječi jer one su najbitniji dio teksta.
________________________________________________________

  • Gravity Rush 2 - [80/100] - [PS4] - [07.01.2018.] - Kat i Raven glavne su sexy protagonstice koje pratimo u osvajanju prilično interesantnog i slojevitog svijeta. Artistički stil uz nevjerojatni soundtrack je nešto što odmah na početku plijeni pozornost, a proteže se do kraja igre.
    Kat na početku priče ne zna tko je dok joj se ne vrati njezin posebni mačak Dusty. Tada počinje ludnica. Kat može upravljati gravitacijom što znači da možemo raditi štošta. Najbitnije je je reći kako cijelo vrijeme moramo razmišljati u tri dimenzije.  Raven upoznamo nešto kasnije tijekom priče u svojstvu negativke. Tek što se ove dvije pomire i izljube kreće pravi cirkus. Trebam li reći kako Raven ima pratitelja gavranakoji joj daje posebne moći? Originalno.
    Neću spojlati, bez brige. Ovo što sam do sada napisao je nekih dva sata igre od 25 sati koliko mi je trebalo za prijelaz glavne priče. Nisam se posebno bavio dodatnim misijama kojih isto ima cijela hrpa.  Samo moram  napomenuti, kad mislite da ste na kraju, e niste. Tek onda počinje pravi zaplet. Nemojte odustati nakon završnih  titlova.
    Kontrole su nešto što me konstantno ubijalo u pojam. To je valjda japanski mentalitet na djelu: normalno je raditi najmanje dvije stvari od jednom i pritom stiskati seriju od nekoliko dugmeta dok šibate prostorom i pokušavate otkriti gdje je neprijatelj. Kako sam već rekao, morate razmišljati prostorno. Uz lijevu i desnu gljivu, obilno će te koristiti motion senzor za pozicioniranje u prostoru. Kontrole su blago rečeno, konfuzne, previše ih ima i najveći su uzrok umiranja u igri. Nakon par sati igranja, dođe do zasićenja i morate prekinuti jer jednostavno izgubite kompas i više ne znate što trebate raditi, što je gore, što dolje, gdje je desno, a gdje lijevo. Oni sa osjetljivim želucem bi mogli imati mučnine jer se perspektiva mijenja iz trenutka u trenutak. Ipak nekako to letenje posvuda funkcionira u pravilu dobro. Ono što bih zamjerio autorima je previše tutorijala. Za svaku moć, a imate ih dosta, morate prijeći određeni tutorijal. Prvi puta, drugi puta treći puta uz kombinacije neprijatelja i vremenske triale. Što će te na kraju od svega toga korsititi u finalnim borbama sa bosevima? Vrlo malo.
    Sve u svemu, zanimljiva igra koja me iznenadila fluidnim gameplayom i prekrasnom pričom . Nije ovo klasični JRPG  premda ima dosta "japanskih" elemenata i trenutaka već se radi o svojevrsnoj mješavini zapadnjačkog stila igranja i japanskog multitaskinga.  Kada bude na kakvom popustu, svakako nabaviti i probati. Možda je dobro spomenuti, postoji dodatni DLC koji je besplatan. Nisam ga prešao.  Ocjena 80 zbog nepotrebnog pretjerivanja sa tutorijalima, povremenog gubljenja u prostoru usred borbe te još uvijek  dobro zbagirane kamere.
  • Darksiders 2 Deathinitive Edition - [80/100] - [PS4] - [09.01.2018.] Eto ne znam što mi bi. Ovo sam igrao prije dosta godina, prešao, pa rek'o idem probati ponovno. I ne ide. Vjerojatno ću nastaviti kada mi nešto drugo što je na lageru bude dosadilo. Ova verzija ima par DLC-ova koje nisam probao pa ćemo vidjeti. Za sada na pauzi. Grafika poboljšana, kontrole jednako crapy.   
  • Ratchet & Clank - [90/100] - [PS4] - [09.01.2018.] Totalno za bebače. Ali tako mi se sviđa igra da je to bezobrazno. Podsjeća me na bandicoota. Simpatično dječje. Ovo je ugrabljeno na nekom popustu za kikiriki para, a nisam igrao na plejki do sada. Jedino na PSP-u i tamo mi je bio jedan od najdražih igara za tu platformu. 
________________________________________________________
ZADNJE PREĐENO: Assassins Creed Origins
UPRAVO IGRAM: Devil May Cry Definitive Edition, GTA V, Prey, Ratchet & Clank

Lijepo i uredno; još da nema ovog gore crvenog.  :hug

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #667 : 10. Siječanj, 2018., 10:46 »
Bas ruzno izgleda, i preopsirno.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #668 : 10. Siječanj, 2018., 11:19 »
Jesi pogledao svoje postove? :hiha2:

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #669 : 10. Siječanj, 2018., 11:34 »
Evo pogledaj ih, uredni i pregledni. Njegovi su polu boldani, dugi pola milje, meni se osobno ne svidaju, al svako ima svoje.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #670 : 10. Siječanj, 2018., 12:07 »
Zezam te prika moj. <3

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #671 : 10. Siječanj, 2018., 17:03 »
Krenuo i ja sa svojom listom. Prošle godine zbog obveza i svega sam stao sa istom, no prošao sam hrpu igara. Ove godine krećenje brojanje koliko će igara pasti, a ovaj puta na čak 3 platforme...
Bit će zanimljivo.


Prvi update je OVDJE


No i dalje me živcira ovo formatiranje na forumu gdje ne mogu ništa kopirati jer u suprotnom dobijem male čvrčke i ponovno moram editirati post...  :chair:

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #672 : 10. Siječanj, 2018., 17:28 »
Kad se neznaš služit forumom.

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #673 : 10. Siječanj, 2018., 17:58 »
-
« Zadnja izmjena: 18. Rujan, 2020., 18:06 Bert_Raccoon »

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #674 : 10. Siječanj, 2018., 18:23 »
Što želiš, to je tvoja lista. Ja recimo stavljam samo igre koje sam završio, dok neki stavljaju igre koje su samo probali i nikad završili...
Vrijeme znam staviti za igre koje nemaju klasičan kraj tipa PES, football manager i druge sportske igre.
Ocijena je dobar pokazatelj što misliš o igri pa ju je dobro imati, a sve ostalo je samo na tebi.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9