HCL.HR

Overrated igre

• 55 Odgovora
  • 15972 Hitova
Overrated igre
« : 06. Rujan, 2013., 22:41 »
Koje su sve vama igre overrated?

Iako sam najveći Zelda fanboy na portalu, moram priznat da je LoZ:LttP najviše overrated igra ikada.
Dosta ljudi tvrdi da je to najbolja Zelda igra, a neki čak i da je najbolja igra ikad.
Iako je igra odlična, nemože se jedna 2d zelda nikako usporedit s 3d zeldom.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Overrated igre
« Odgovori #1 : 06. Rujan, 2013., 22:59 »
CoD. ;)

« Odgovori #2 : 06. Rujan, 2013., 23:03 »

« Odgovori #3 : 06. Rujan, 2013., 23:18 »
cod
cod
cod
cod
cod
cod
cod
cod

« Odgovori #4 : 06. Rujan, 2013., 23:36 »
nezz, meni nekako Sims serijal

« Odgovori #5 : 07. Rujan, 2013., 00:10 »
Metal Gear Solid :hiha:

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #6 : 07. Rujan, 2013., 01:32 »
GTA 4 :tired:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #7 : 07. Rujan, 2013., 01:54 »
Uncharted, Bioshock, Halo,,,

« Odgovori #8 : 07. Rujan, 2013., 02:01 »
Daleko najprecjenjenije su Mario i Zelda igre - igre koje su konceptualno zaostale 20 godina u prošlosti, a opet kupe mahom savršene ocjene ( recenzija LoZ:OoT gdje u 2007/8 dobije 10/10 je najbolji primjer toga, znači ista igra iz doba N64 za vrijeme trenutne generacije dobije maksimalnu ocjenu (tko tu koga je*e) primjera ima još mnogo.

Skoro sve Assassins Creed i CoD igre - isto govno svake godine sa minimalnim promjenama u grafici, gameplayu i dizajnu koje konkurencija jede za doručak u apsolutno svakome segmentu, a opet vidi čuda bivaju isto ili bolje ocjenjene i prodavanije od daleko superiornije konkurencije.

Skyrim - previše simplificiran i monoton

GTA San Andreas - odlična igra, ali nije donijela apsolutno ništa novo u odnosu na prethodnike što se tiče gameplaya mehanika, nego nepotrebna sranja poput prežderavanja i tetoviranja. Zbog čega se onda slavi kao jedna od najboljih igri ikada meni stvarno nije jasno.

Halo - dobar FPS i jako dobar kompetitivni multiplayer, ali dosadan i nedovoljno razrađeni universe i priča (Gearsi su po tome pitanje mnogo bolji)

L.A. Noire - dosadna igra za popiz***. Dođi na mjesto zločina, prikupi dokaze i ispitaj svjedoke i tako stalno ukrug.

Mass Effect 3 - nakon apsolutno fenomenalnog drugog nastavka koji je svjetlosnim godinama ispred jedinice, ME3 je sa svojim brojnim bugovima, zastarjelim animacijma i grafikom, te repetitivnim sporednim misijama i apsolutno sramotnim krajem i objašnjenjem Reapera jedno veliko razočarenje. Izgleda da je forsiranje MP-a i Kinecta na kraju imalo veći učinak na kvalitetu SP-a nego što je to BioWare htio priznati.

*

Pandorijan

• *
  • 40
  • It's personal
« Odgovori #9 : 07. Rujan, 2013., 02:03 »
Jebeni tetris :hiha:

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #10 : 07. Rujan, 2013., 02:08 »
Eh da, zaboravio sam uz GTA 4 dodati i Halo serijal :wildboy:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #11 : 07. Rujan, 2013., 02:37 »
Uopće ne želim sudjelovati u ovoj farsi.

:fpalm: :kava:

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #12 : 07. Rujan, 2013., 09:12 »
AC serijal. Prva dva dijela su dosta dobra, ali kasnije sve postaje tako isto i smećato i nezanimljivo, mislim ono Brotherhood mi je zgadio sve i ne mogu više AC.

Far Cry. Prvi dio je bio genijalan, baš totalna uživancija. Drugi postaje smećastiji, ali opet ne toliko užasan kao trojka koju ne mogu pojmiti. Toliku dosadu nisam u životu doživio, likovi su baš svi ono smor i nemaju neku karizmu. I nemojte reći da je Vaas ima jer frajer se rendom DERE stalno,,

« Odgovori #13 : 07. Rujan, 2013., 13:01 »
Jebeni tetris :hiha:

Kako,,,,,,,, igra rula isusa nez.

Podpisujem GTA IV, dodajem Metroid serijal,,, Također najprecjenjeniji serijal ikad - Little Big Planet.

Journey malo isto.

« Odgovori #14 : 07. Rujan, 2013., 13:04 »
Ali,,, nikog baš previše ne boli kurac za LBP? Mislim nez, ne sjećam se da ikad igdje vidim neki hajp il nešto.

Metroid
Uncharted
Bioshock Infinite
Malo i The Last of Us.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9