HCL.HR

Slušalice/Headseti - preporuka

  • 255 Odgovora
  • 190219 Hitova
Odg: Slušalice/Headseti - preporuka
« Odgovori #255 : 03. Studeni, 2021., 09:52 »
imaju li kakve preporuke i kakve su ove Pulse 3D i dali je njih najbolje uzet na kraju?

Budući da se na kontroler mogu uštekati sve sluške sa 3,5 mm priključkom, bilo koji žičani headset postaje bežični. Vrijede iste preporuke kao i za slušalice za PC.   
Radi li se bežičnim izvedbama headseta, sve sluške sa  USB dongle dodatkom će uredno raditi na PS5. Bluetooth povezivanje i funkcionalnost zaboravi.   

Inzistiraš li na bežičnim sluškama, ove nove Sonyeve su definitivno "lagane" za novčanik. Meni kvalitetom nisu ništa bolje od goldica (prethodna generacija). Spajaju se na konzolu putem fuckin USB dongla jer Sony  na najnovijoj generaciji playstationa i dalje nezna što je jebeni Bluetooth.   Mikrofon je  u bežičnom načinu rada bio i ostao govno ( kao da govoriš iz kante). 
Komfor korištenja?  Mene jednako žuljaju na ušima nakon 20 minuta kao i goldice ali hej, nemaju svi isti oblik glave. Bilo bi dobro kada bi ih mogao isprobati prije kupovine. Kvaliteta zvuka je generalno OK  (ovo nisu HiFi sluške, da se odmah razumijemo).  Skineš li posebni app na plejku, možeš štelati boju tona po želji. Pulse efekt ( virtualni, softverski sorround zvuk) je isto OK iako moraš svijećom tražit podržane igare. Isprazne li se pulsice dok si u žaru borbe, možeš  iskoristiti priloženu žicu sa 3,5mm priključkom  i priključiti sluške direktno na kontroler.
Baterija traje oko 11 sati, gore-dolje koji sat ovisno koliko ih "našiljiš".

 
« Zadnja izmjena: 03. Studeni, 2021., 14:46 moordrak »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9