ne kandidira se ivo sanader, pa se o njemu i ne priča. zna se da je hdz strpa generale u haag za propalu kartu u eu.
a gotovina je nedužan, to je valjda jasno, a tuži ga se. u prilog tome se koristi i josipovićev dokument protiv njega, o pobijenih 450 civila. koliko znam otkrivena su samo 2. za koje gotovina nije kriv + to što je posla odma jednog zapovjednika (nemogu se imena sjetiti) koji je odgovoran za jedno ubojstvo na sud.
pretjerah. moje ponizne isprike
bit će da imam loš dan, a i nekako mi se nedaju ta silna omalovažavanja gore navedenih i taj neki naboj mrtvi bleh, žena sam
ignorirajte me
nema tu nitko ništa protiv glasanja ljudi bilo kakvih narodnosti, manjina i slično, naravno ako ŽIVE u Hrvatskoj. problem je u glasanju dijaspore. bila ta dijaspora bosanci, srbi, židovi ili najveće hrvatine koje postoje u svemiru, ako više ne žive ovdje, nebi trebali imati ni pravo glasa.
ali imaju \
/ :tired: :tired:
zapravo, stvar je zajebanija nego na prvi pogled. recimo, ima li osoba hrvat iz amerike u hrvatskoj neku nekretninu, koliko često dolazi u hrvatsku, koliko dugo ostaje, i to. što ako 6 mjeseci živi u americi, a 6 u hrvatskoj?
al da, manje više je glasanje dijaspore sranje.