HCL.HR

Anketa

Jeste li glasali?

Jesam
23 (54.8%)
Nisam
19 (45.2%)

Ukupno Glasova: 40

Izbori

• 398 Odgovora
  • 42060 Hitova
*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Izbori
« Odgovori #150 : 29. Prosinac, 2009., 00:56 »
ne kandidira se ivo sanader, pa se o njemu i ne priča. zna se da je hdz strpa generale u haag za propalu kartu u eu.

a gotovina je nedužan, to je valjda jasno, a tuži ga se. u prilog tome se koristi i josipovićev dokument protiv njega, o pobijenih 450 civila. koliko znam otkrivena su samo 2. za koje gotovina nije kriv + to što je posla odma jednog zapovjednika (nemogu se imena sjetiti) koji je odgovoran za jedno ubojstvo na sud.

pretjerah. moje ponizne isprike
bit će da imam loš dan, a i nekako mi se nedaju ta silna omalovažavanja gore navedenih i taj neki naboj mrtvi bleh, žena sam
ignorirajte me

nema tu nitko ništa protiv glasanja ljudi bilo kakvih narodnosti, manjina i slično, naravno ako ŽIVE u Hrvatskoj. problem je u glasanju dijaspore. bila ta dijaspora bosanci, srbi, židovi ili najveće hrvatine koje postoje u svemiru, ako više ne žive ovdje, nebi trebali imati ni pravo glasa.

ali imaju  \:D/ :tired: :tired:

zapravo, stvar je zajebanija nego na prvi pogled. recimo, ima li osoba hrvat iz amerike u hrvatskoj neku nekretninu, koliko često dolazi u hrvatsku, koliko dugo ostaje, i to. što ako 6 mjeseci živi u americi, a 6 u hrvatskoj?
al da, manje više je glasanje dijaspore sranje.

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #151 : 29. Prosinac, 2009., 00:59 »
Stvar nije zajebana.
Jer, u 99,99% je riječ o ercegovina ekipi.

*

Mr.T

• 2878
« Odgovori #152 : 29. Prosinac, 2009., 01:00 »
ne kandidira se ivo sanader, pa se o njemu i ne priča. zna se da je hdz strpa generale u haag za propalu kartu u eu.

a gotovina je nedužan, to je valjda jasno, a tuži ga se. u prilog tome se koristi i josipovićev dokument protiv njega, o pobijenih 450 civila. koliko znam otkrivena su samo 2. za koje gotovina nije kriv + to što je posla odma jednog zapovjednika (nemogu se imena sjetiti) koji je odgovoran za jedno ubojstvo na sud.
a koji ti kurac znaš o tome? :tired:

« Odgovori #153 : 29. Prosinac, 2009., 01:00 »

ti si s uma sišo. ti si lud i poremećen jebote  :wildboy: neznam  :wildboy:
mislim naviko sam se na tvoje pizdarije al daj ono

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #154 : 29. Prosinac, 2009., 01:02 »
Ah...di je yuri sad da mi pametuje. :tired:

*

konjina

• 1034
« Odgovori #155 : 29. Prosinac, 2009., 01:03 »

:fpalm: :hihi:
al šta je najjače ovako razmišlja 75% ljudi u hrvatskoj

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #156 : 29. Prosinac, 2009., 01:05 »
Al, jeb ga, situacija od Gotovine je sjebana skroz. Pače, ja sam također uvjeren da je tip nevin. Al skroz.

« Odgovori #157 : 29. Prosinac, 2009., 01:05 »
uopće nije stvar u tome.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #158 : 29. Prosinac, 2009., 01:06 »
nitko u ratu nije nevin, ajmo ne bit djeca i rast ispod duge. pitanje je samo tko je neviniji i kome se to može dokazat.

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #159 : 29. Prosinac, 2009., 01:14 »
što pričaš? zar su krivi i oni što branihu? :wildboy:

:fpalm: :hihi:
al šta je najjače ovako razmišlja 75% ljudi u hrvatskoj

kako to?

mah, votevr, iđen leć. ajte bog.

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #160 : 29. Prosinac, 2009., 01:18 »
uopće nije stvar u tome.

Pa ni ne mislim da je. :wildboy:

« Odgovori #161 : 29. Prosinac, 2009., 01:19 »

*

konjina

• 1034
« Odgovori #162 : 29. Prosinac, 2009., 01:26 »
kako to?

momče, ne znam di bi počeo, ali ni neću jer to nije tema topica. u principu si si sam dao odgovor....

što pričaš? zar su krivi i oni što branihu? :wildboy:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #163 : 29. Prosinac, 2009., 10:12 »
Bas je kul ovo s Majmunom.  :hihi:

Nego, Bandic nema niti jednu predispoziciju da bude predsjednik. Niti jednu. :( Nezna cak ni hrvatski. O drugom skolovanju, znanju jezika, opcoj kulturi da ne pricamo. Onaj podatak, 40% ljudi u Hr koji nemaju niti OŠ je najbolji dokaz zasto bude Bandic predsjednik. Ono, 40% ljudi, skoro pola. Jebote.
Josipovic ima dva fakulteta, doktoriral pravo, predaje na fakultetima, ima znanje engleskog, iskustva u politici, nije povezivan s aferama. Mislim ono, ako cemo birati predsjednika po izgledu :(

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #164 : 29. Prosinac, 2009., 11:39 »
nitko u ratu nije nevin, ajmo ne bit djeca i rast ispod duge. pitanje je samo tko je neviniji i kome se to može dokazat.

Ja sam uvijek za to da cilj opravdava sredstvo, ali doticna situacija skupa s hrpom klinaca koji nose majice s gotovinom mi idu ekstra na qrac  :(

Faca, jel ti nosis majice s gotovinom?  \:D/

Btw zast mi nisi na mail poslao test onog daljinsko? :( aj ucini to sad

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9