HCL.HR

Kuhate li?

• 49 Odgovora
  • 9457 Hitova
*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
Kuhate li?
« : 27. Svibanj, 2008., 10:54 »
ae, da cujem, jel zna tko kuhat :D

ja evo, u ovih nekoliko godina kolko zivim sam, sam uspio svasta naucit. nekad iz prvog pokusaja nekad iz petog   :hihi:

od gulasa, snicli, rostilja, umaka i ostalih pizdarija do kolaca kad bi mi pofalilo secera   :ementaler:

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
Re: Kuhate li?
« Odgovori #1 : 27. Svibanj, 2008., 10:55 »
+1 na tvoje.

S tim da sam jucer kao gift dobio pink pregacu na koju se posebno ponosim.
Bit cu teh ultimate kuhar s tim.

*

Dodo

• 1154
« Odgovori #2 : 27. Svibanj, 2008., 12:23 »
znam ispeč picu ;(

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #3 : 27. Svibanj, 2008., 12:48 »
znam neke tjestenine i umake radit...

peć meso na naglo, klasične pizdarije. jaja and shit.

al loše je kad čovjek ne zna skuhat bar neš. recimo imam frenda koji si ne zna ispeć jaja.

*

Under

• 1819
  • Bwaaaah!
    • SH Memories
« Odgovori #4 : 27. Svibanj, 2008., 12:59 »
Osnovne stvari, juhice, lešo meso, filete ispohati, pečeno i tako to. Pwnam u pica mejkingu (Matej zna :ementaler:). Cura fenomenalno kuha pa sam naučio dosta i od nje. \:D/

« Odgovori #5 : 27. Svibanj, 2008., 13:31 »
Znam dosta da ne krepam od gladi. Mogu jaja ispeć, šnicle, spohati kruh, uštipke napravit, roštilj čak :wildboy:
Hm, juhu ne znam, nit gulaše i te pizdarije, smao onu instant juhu kojoj piše i kako to napravit na zadnjoj strani :wildboy:

Možda još nekaj, al se ne mogu sjetit

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #6 : 27. Svibanj, 2008., 13:48 »
Pwnam u pica mejkingu (Matej zna :ementaler:).

Jest.

A inače, znam kuhat ono osnovno. Jaja, meso, krumpire...
Uglavnom, osnovno.  :ementaler:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #7 : 27. Svibanj, 2008., 13:51 »
under jel dostavljas? i kolko se placa dostava  :wildboy:

evo upravo sredio 250g junetine, onak na kockice nasjeckano, malo persina, soli, vegete, luka, prepeceno na tavi i sa time integralna tjestenina, kako sam si kul  :ementaler:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #8 : 27. Svibanj, 2008., 14:01 »
znam kuhat, prošli božić je moja sarma bila na stolu  :approve doduše ja ju nisam motao jer me peku ruke od kiseline (žuljevi lawl)

Maestro sam za palačinke btw, valjda jer imam preciznu mjericu i uvijek stavljam isto...

A šta ja znam ono, znam puno toga, ako netko zna crnu palentu s krumpirom osim mene neka se javi  :wildboy: Naime, to je ujedno i odličan trening tricepsa/bicepsa, žene to ne mogu kuvat  :thumbs:

A i danas s internetom vjerujem da bi svi mogli sve skuhat, na zahtjev, ako ne iz prvog onda iz par sljedećih pokušaja...

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #9 : 27. Svibanj, 2008., 14:04 »
ako netko zna crnu palentu s krumpirom osim mene neka se javi .

erm....sta je to? prvi put cujem..

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #10 : 27. Svibanj, 2008., 14:09 »
pa to ti je jedno domaće jelo (domaće iz Vojvodine), crno brašno, krumpir, voda i putar je sve šta ti treba, osim preprženog luka s uljem, al to su već perverzije. Kuha se ko i žuta palenta (prokuhaš vodu i putar, ubaciš brašno i pustiš pol sata bar da kuva i onda je frka jer treba miješat, a zna se stvrdnut ko beton i to je znak da ga treba tuć  :wildboy: inače owna boga s jako kiselim jogurtom...

edit: zaboravio sam krumpir još  :tired: malo ga prokuhaš sa strane pa umiješaš i njega da se završi skupa s palentom
« Zadnja izmjena: 27. Svibanj, 2008., 14:11 Dragster »

*

Under

• 1819
  • Bwaaaah!
    • SH Memories
« Odgovori #11 : 27. Svibanj, 2008., 14:56 »
under jel dostavljas? i kolko se placa dostava  :wildboy:

Ne dostavljam, ali uvik moš navratit na ručak. :ementaler:

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #12 : 27. Svibanj, 2008., 15:10 »
Sakam u kuhanju.. :wildboy:  znam spec jaja i špek i onu instant juhu.. :ementaler:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #13 : 27. Svibanj, 2008., 15:41 »
pa to ti je jedno domaće jelo (domaće iz Vojvodine), crno brašno, krumpir, voda i putar je sve šta ti treba, osim preprženog luka s uljem, al to su već perverzije. Kuha se ko i žuta palenta (prokuhaš vodu i putar, ubaciš brašno i pustiš pol sata bar da kuva i onda je frka jer treba miješat, a zna se stvrdnut ko beton i to je znak da ga treba tuć  :wildboy: inače owna boga s jako kiselim jogurtom...

edit: zaboravio sam krumpir još  :tired: malo ga prokuhaš sa strane pa umiješaš i njega da se završi skupa s palentom

cak bi i rekao da sam to jednom jeo, samo umjesto kiselog jogurta smo to prelili sa pecenim spekom onak na kockice i ona mast koja je ostala od njega, i ownalo  je \:D/

Ne dostavljam, ali uvik moš navratit na ručak. :ementaler:

juhu  :ementaler:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #14 : 27. Svibanj, 2008., 18:00 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9