Sanjao sam da mi je otac umro od infarkta. Stara onak gleda i ispusti neki teški krik (nisam vidio starog jer sam bio u drugoj sobi)
i onda dođem i stari pada na tlo i izdahne. Tu sam se probudio i kaj je najgore, baš kad sam se probudio vani su odjekivala
crkvena zvona. Rekoh, pa daj nije valjda.
Onda sam opet zaspao i u tom drugom snu sam hodao s ekipom po gradu a frendova ženska (inače super osoba), njezina
frendica i moja bivša s kojom nemam jasnu priču u glavi su hodale ispred nas. Hodali smo tak po pločniku kraj neke betonske
ograde i odjednom se u njih zabio neki debil s autom i ono. Ne mogu to opisat al najgori prizor koji sam ikad vidio. A sanjao sam
svakojake gluposti. Otrčao sam do ove cure i u panici zvao hitnu iako nije baš imalo smisla

Što je najgore, u nastavku sna sam cijelo vrijeme po gradu susretao tog debila koji ih je pregazio.
Onda sam sanjao da me neki cigani žele opljačkat al' sam popizdio pa im nije baš pošlo za rukom

I na kraju u zadnjoj sceni sna, gušim nekog lika i okrećem mu glavu sve dok se nije čulo pucketanje vrata i dok nije odapeo.
Jebote snovi