Prvo sam vozio neke marince u nekakvim transporterima do neke špilje koje je zapravo dvorac :/
PRvo su bili kao lakši protiviki al unutra je vec bio neki novi lvl ko bi ga znao. Al sve je bilo kao real time. Klaona ovo ono. Onda sam moro nekog tipa ubiti. Pozvao me 1v1, neka grdosija. U neku sobu. Onda sam ga srušio (neam pojma kak sam je pao dolje) i zabio mu 3 ubodne rane malo poviše uha. Otrčo sam vani du su bili neki klinci i onda smo zaštopali vrata onak nogom da nemre proć. AL je tip došo na drugu stranu i počeo me goniti po tom dvorcu, ja se usrao e. A da, u međuvremenu sam neke ale svinje/čudovišta/nemampojma gurao u neku rupu tamo, znate ono kak stepenice idu u krug tak je između velika rupa.
I tako trčeći i moleći boga da me poštedi otrčao sam van, vani snijeg u neku mračnu šumu, mislim da su je tak zvali (omg).
TU sam naletio na nekog jebenog heri potera il koji kurac je to bio..omg
Onda sam opet sanjao da sam u ekom trgovačkom centru, gledam namještaj, plazme pa đakuzije. Onda pobegnem van penjući se po nekim ogradama. Ulazimo u auto, tamo su jos 2 klinca i ovaj nas odfura nekam. U neki stan, tam pak mi je bila familija uglavom bizarno i retardirano.
Zatim sam vec opet vani, u nekom autu. I nadjednom auto pocinje klizit nis neki mali nasip, dolazi bivši razrednik iz osnovne (kreten) ja potegnem ručnu, ova ne radi i pogazimo ga. I onda jos na kraju, s frendovima u nekom kao hangaru dodajemo se teniskim lopticama. I puštaju nas po grupama van. Idem na šalter prema izlasku. Kaže ova meni di su ti papiri nekvi. Onda vidim u velikim garažama slonove omg. I prije neg su me pustili sam morao čekat da mi ova (spora kuja jebo sam joj mater) napravi neku markicu za 3 kune kao za pomoć slonovima il tak nekaj e sjećams e više. I još sam MORAO ispunit neku srećku za lutriju.
:tired: