U biti, sanjao sam bio kao, u srednjoj sam, al kod ovog dobrog profesora koji je nama nekolicini koji već par godina ne idemo u školu dopustio da budemo na satu i slušamo što ima za reći. Ugodno.
Onda sam izašao na plažu i usljedila je nekakva KATASTROFA, nekakav potres i tsunami, i oslobodili su se raznorazne pizdarije, demoni etc, milijarde ljudi je poginulo, stvorile su se neke frakcije preživljenih, i mnoštvo malih skupina nečega, ratovi, kanibalizam, depresija.
Nakon 3 dana hodam po toj plaži i neko krasno djevojče u plavoj haljini, sa ricavom plavom bujnom kosom tetura besciljno prema van gledajući u pod. Ja, kavalir kakav jesam
otrčim do nje uhvatim je za ramena i kao ŠTO JE BILO!? zabrinut kao, na što ona podigne ruke ispod mojih i udre ih odbaciši moje ruke sa svojih ramena ( ako možete ubrati što govorim ) i pogleda me očima u kojima nije bilo ništa, tj, smo bjeloočnice su bile kao i kroz suze se prodere ŠTO TI ZNAŠ KAKO JE MENI BILO TAMO!! i pobježe.
Poslije se ispostavilo da je to djevojče neka muza-božica-djevica koju je nakon potresa otela neka zla pomorska vještica-sirena koja ju je silovala tri dana u dubinama.
I sad, pošto nisam imao ništa na svijetu, odlučio sam izazvati tu sirenu-demona, igrajući njenu igru; ona naime pretvara se da je nešto što netko želi, i tako ih namami sebi. A ja sam znao da ona GLUMI i kad sam joj došao dovoljno blizu, a ona počela vaditi ogromni jezik da ISISA život iz mene
zgrabio sam je za jezik, počeo joj udarati glavom o zid dok nije umrla. Krvavo, i najbolji fajt ikad.
Ali i ja sam s njom umro s njom.
RIP.
ALI HAH!1
Tad je došla ta muza, ovaj put je imala naljepše plave oči ikad
i nije me mogla oživiti u potpunosti nego me je samo vratila u svijet u onom stanju u kojem sam bio kad sam imao 6 godina.
Dalje mi se neda pisati, a i sumnjam da će iko ovo pročitati
no usljedile su LUDE avanture bježanja od 4metarskih pasa kojima upravljaju ljudi koji žele provjeriti granice boli, kao i bježanje uz pomoć mog super-kul oca koji je znao sve komandos tajne, kao npr bacanje granata, a ja kao dječak, sam morao ponovo naučiti neke tajne svemira i morala.
Sve u svemu, grozan svijet je to bio