Isplati se uzeti PS4 i to u pro verziji bez obzira imaš li li nemaš 4k hdr tv.Mislim da peticu sigurno nećemo vidjeti još najmanje 4 godine. Nema nikakve potrebe za njom.
4 godine?
Realno, najkasnije 2020.-te dolazi. A i to je predug period.
A "potreba" je čudna riječ. Ja mislim da je Pro dovoljno jaka da još 4 godine ne trebamo novu generaciju
ali mislim da ako izdržimo još 2018. i 2019. bez nove generacije to će biti čudo.
Razlog je taj što smo se naučili ili navikli ili navukli na ekstremno brz razvoj tehnologije i bez obzira što je to sve
luksuz, ako nešto želimo moramo imati.
Ja se iskreno nadam da si u pravu, može tamo za Božić 2019. godine ali listo sumnjam.
Što se tiče pitanja ove teme- sada su cijene dovoljno niske a izbor igara dovoljno velik da je odgovor DA. Isplati se.
Pogotovo ako još nisi igrao PS4 ekskluzive poput U4, HZD, Drivecluba, GT Sport, The Order, Bloodborne,
Bound, Until dawn, Killzone SF...
Nitko ti ne može odgovoriti što se tebi isplati jer nitko ne zna sa kakvom lovom raspolažeš ali ako se premišljaš
ne možeš fulati da u ovoj godini kupiš PS4 ili Switch- ovisno o tvojim potrebama.
Mislim da je jedina greška kupiti One. Neka mi oproste svi koji vole MS konzole ( a i ja sam jedan od nas),
ova generacija MS konzole nudi tek nekoliko dobrih ekskluziva.
Switch je odličan za vlastite ekskluzive ali PS4 je dulje na tržištu i nudi daleko više takvih igara. A s obzirom na igre koje
tek dolaze poput potencijala Death Stradinga, sigurno dobrog TLOU2, izgledno dobrog Days Gone, Spider-man,
god of War, Ni No Kuni 2 (dolazi i na PC ali mi se sviđa), potencijal Ghost of Thushima, Detroit... i uz to da da je
ako pogledaš cijenu/performanse i za multiplatform najbolja opcija PS4 Pro.
Da ga nemam ja bi ga kupio, svakako.
A PS5 neka počeka još malo
I neka sa njime dođe i PS VR V2 da imam kompletni set