Slično se i meni dešavalo. Sigurno je samo jedno- neke podatke nisi upisao kako bi trebalo.
Nisam već dugo spajao karticu na PSN ali sjećam se da sam morao bez HR znakova upisati svoje ime
i adresu sam nepotpunu upisao i tek onda je uspjelo. Znači, ima neki razlog, neka sitnica zašto ne
uspijevaš ali postoji ti i pametniji način za kupit PSN bon. Ja sam (dok nisam uspio natjerati karticu da proradi)
kupovao bonove od SanctaDomenice na način da sam ih kontaktirao mailom, platio par bona u protuvrijednosti
od 1000 kn i dogovorio se sa njima da mi šalju kodove sa bonova mailom (da ne plaćam poštarinu)
koje sam ja upisao u konzolu i to je štimalo bez problema.
Nije rješenje za tvoj problem ali je siguran način kako do "kuna" na PSN računu ako ti ne prepoznaje karticu zbog nečega.
A ako već imaš karticu oni ti pošalju podatke za opću uplatnicu i dodatno ti bude olakšanje ako imaš
internet bankarstvo omogućeno i onda se sve riješi za jedan do dva dana
Po meni to je i sigurniji način nego spajati karticu na bilo što sa interneta, osim eventualno ako kao ja imaš
karticu žiro računa koja nema dozvoljeni minus i prije svake transakcije radim uplate na nju tako da ako mi i "ukradu"
informacije te kartice ne mogu doći do velikog gubitka. Na žalost, prije dvije godine su mi preko tri soma eura nekako skinuli
preko paypalla (za ebay sranja) i bacili u crveni minus. Srećom, to sam riješio sa ebayom, paypalom, nortonom i svojom bankom
i dobio sam povrat ukradenog novca i novu karticu ali nikad više sa karticom na kojoj imam dozvoljen minus i uvijek stavljam lovu
prije bilo kakve online transakcije.
Možeš si misliti koji je bio osjećaj kada ideš kupiti poklon za nekoga a kartica ti je odbijena na dan kada si dobio plaću.
Prvo ti nije jasno a onda za koju sekundu shvatiš što se jedino moglo desiti i imaš par sati zajebanciju sa gore navedenim strankama.
Preporučujem pre-paid bonove iz SanctaDomenike jer je to najsigurnije plaćanje za PSN bonove