Zašto ne napišeš i ovdje, možda još netko bude imao sličan problem pa bi mu moglo biti od pomoći.
Pozz, evo ovo sam ja napravio i sve mi je u redu, imam isti ruter kao i ti
,
preporucujem ti da resetiras ruter na onu malu rupicu sa desne strane, samo gurni npr. cackalicu u nju i zadrzi na 5-6- sekundi, prije nego pocnes bilo sto raditi, i prati tut, i nema greske.
/
Pa se igramo bez izbacivanja,
P.S. Vec sam ti postavio portove koje treba otvoriti za FIFU, za bilo koju drugu igru samo promjenjis brojeve portova i opet isti postupak, i ne mozes dobiti nat type 1 jer bi to imao kad bi ti direktno bilo ustekano zica od interneta u PS4, ako ide preko bilo kojeg rutera gdje se spajas i sa WIFI-jem ili drugacije jos koji uređaj, recimo komp, onda ti je nat type 2 , lai to je savrseno za igre i svima je tako, ako zapnes pisi
Znaci moras imati, windows 7 i Telnet koji dolazi sa windowsima, a uključi ga na slijedeći način:
http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/910.enabling-telnet-client-in-windows-7.aspxTUTORIJAL:
Korak 1:
Na vašem računalu kliknite Start, upišite Run pa Enter i Copy/Paste ovu komandu: telnet 192.168.1.1 (stisnite Enter)
To će otvoriti Telnet prozor koji je povezan sa vašim problematičnim routerom, a onda morate upisati user i pass
Username: administrator
Password: !tc0Mht[vaš MODEM ACCESS CODE] - piše sa donje strane routera
Znači, ako vam je MODEM ACCESS CODE routera 12345678 onda upišete pod lozinku !tc0Mht12345678
Korak 2:
Kad se spojite na router preko Telnet konzole, Copy/Paste slijedeće komandne linije jednu po jednu stiskajući Enter:
:connection bind application=CONE(UDP) port=3074
:connection bind application=CONE(UDP) port=3478-3479
:connection bind application=CONE(UDP) port=3659
:connection bind application=CONE(UDP) port=6000
:saveall
pa zatvorite Telnet prozor
Korak 3:
Ugasite router iza na prekidač pa ga opet uključite i igraj
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk