HCL.HR

štekanje uz WMP

• 8 Odgovora
  • 3049 Hitova
*

vilim

• 1270
štekanje uz WMP
« : 03. Travanj, 2008., 10:17 »
Normalno komp radi, pokrenem si neku muziku, normalno radi, i nakon 1-2 minute, muzika počne prekidat i preskakat, i komp se počne brejkat. Ugasim windows media player, sve dobro, upalim pjesmu, opet ista stvar. Ovo je stvarno neobično, ne razmem što se zbiva

*

Mr.T

• 2875
Re: štekanje uz WMP
« Odgovori #1 : 03. Travanj, 2008., 10:25 »
instaliraj winamp. windowsi su prevelika enigma za debugiranje :wildboy:

*

vilim

• 1270
« Odgovori #2 : 03. Travanj, 2008., 13:11 »
Stavil sam Winamp i sad ko beba radi. Neznam, čudan je taj WMP, još jedan Windowsov biser :solidus:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #3 : 03. Travanj, 2008., 14:39 »
meni je prestao radit u potpunosti, instalisao foobar

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #4 : 03. Travanj, 2008., 18:20 »
Meni PC jedino normalno radi sa Winampom, a ovi drugi prave razne probleme.

« Odgovori #5 : 03. Travanj, 2008., 18:36 »
wmp je najbolji plajer ikad igdje, vi koji ga ne koristite ste komunističko teroristička gamad koja želi vlast nad naftom u koreji.

*

vilim

• 1270
« Odgovori #6 : 03. Travanj, 2008., 20:20 »
wmp je najbolji plajer ikad igdje, vi koji ga ne koristite ste komunističko teroristička gamad koja želi vlast nad naftom u koreji.

Pa čuj, i ja sam mislio da je najbolji, do danas ujutro.... Ali vidiš da očito nije..... :bonk:

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #7 : 04. Travanj, 2008., 11:55 »
Meni već godinama sve najbolje radi sa WMP-om... Winamp prije koristio i dosadio mi... Niejda je WMP nešto bolji, ali jednsotavno lakše se snazalzim u njemu, navikao se...

Al opet gledajući ovud drugu tvoju temu vilim očito problem nije jedino do wmp-a, imaš nekakav hardverski problem čini mi se...

*

vilim

• 1270
« Odgovori #8 : 04. Travanj, 2008., 11:59 »
Meni već godinama sve najbolje radi sa WMP-om... Winamp prije koristio i dosadio mi... Niejda je WMP nešto bolji, ali jednsotavno lakše se snazalzim u njemu, navikao se...

Al opet gledajući ovud drugu tvoju temu vilim očito problem nije jedino do wmp-a, imaš nekakav hardverski problem čini mi se...

Pa jedino novo je što sam ugradio hard prošlo petak, al sve je normalno radilo do ovo s winampom, kad je to već bilo, jučer, prekjučer....

Nekada stvarno poželim da komp hitim u smeče i kupim si plejku i u miru iz kreveta mlatim po igrama, komp je prava stvar za dobit infarkt :geek:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9