HCL.HR

Kvalifikacije za Euro 2012

  • 109 Odgovora
  • 11258 Hitova
Odg: Kvalifikacije za Euro 2012
« Odgovori #105 : 16. Studeni, 2011., 18:26 »
imho rađe bi uparia modrića i rakitića/dujmovića u sredini, a za livo/desno ofenzivnih dovoljno ima. srna peršić pranjić iličević.
CSadria - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Web - Facebook - Twitch - Youtube

[/url

*

seedorf

  • ****
  • 970
  • My mision is destroy love on planet Earth
Odg: Kvalifikacije za Euro 2012
« Odgovori #106 : 16. Studeni, 2011., 19:33 »
:wildboy:
Realno nisu pokazali da zasluzuju euro. Tak da nije mi zao derp. BORIS PANDŽA!

Žao mi je... žao mi je što nismo otišli na to jebeno evropsko... žao mi je što nemamo auto-put, što imamo više od pola miliona nezaposlenih... što nam na vrhu sjede šupljoglavci, raspiruju nacionalizam, godinama nas levate... žao mi je što su mnogi od nas djetinjstvo proveli u podrumu,... Žao mi je što nas ne poznaju, pa nas potcjenjuju... Žao mi je, jer znam da bi ulice svih gradova u Bosni i Hercegovini sinoc izgledale veličanstveno, da je bilo drugačije... Ali mi je neizmjerno drago što nisam rođen ni u Parizu, ni u Danskoj, ni u Portugalu... zemljama gdje imaju stadione, a hladnu publiku, kojoj moraš "uzdurisati" premoćan razglas da bi ih afirmisao da navijaju barem 2 minute. Drago mi je, jer u ovoj našoj hladnoj, gladnoj i siromašnoj zemlji, kad te strefi nešto na sred ulice, još uvijek ima onih koji će ti prići i pomoći, bez obzira na sve. Jer te komšija zovne na pivu, iako je na birou pola godine, nema nikakva primanja i udara glavom od zid razmišljajući od čega će uplatiti zaostalu ratu kredita..

Zasto uporno govris da nismo zasluzili euro? Daj objasni vise..Vjerujem da nisi vise od 2 utakmice gledao do kraja.Realno gledajuci Portugal je tisucu puta su bolja ekipa od nas i trebali smo izgubiti 8:2 da je sudija dosudio 2 njihova cista penala,al ni vi se niste nesto bolje pokazali,da ste dobili neku jacu ekipu tesko bi se domgli eura..Al sve u svemu vi cete biti uvijek jaca ekipa od nas, s tim se potpuno slazem..

*

progabbeing-jadran

  • ******
  • 5293
  • abrah cadabrah
Odg: Kvalifikacije za Euro 2012
« Odgovori #107 : 16. Studeni, 2011., 19:38 »
 :wildboy: __*

gle zedorf. sve je to ok. možda ste vi imali i koju dobru tekmu. al kad primiš 6 golova bilo od all stars svijet ili od tadžikistana nisi zreo za igranje nogometa na višoj razini. to je moje užasno dječje gledanje na to. al realno točno.
turska nije nimalo slaba ekipa, ak ćemo o tome. 2. po redu po snazi u dodatnim.
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

*

Cobalt

  • ****
  • 1006
Odg: Kvalifikacije za Euro 2012
« Odgovori #108 : 16. Studeni, 2011., 19:42 »

*

seedorf

  • ****
  • 970
  • My mision is destroy love on planet Earth
Odg: Kvalifikacije za Euro 2012
« Odgovori #109 : 16. Studeni, 2011., 19:47 »
Ono sto sam htjeo rec jest da samo zasluzili grupe koje ti negiras,a ne utakmicu protvi Portugala.Turska je dosta dobra ekipa,ali nije do nogu jednoj Francuskoj ili Portugalu.

Hvala ti sto nisi ostro reagovo,sinos nas je preko tisucu gledalo utakmicu napolju despresivan sam jako.. :wildboy:

<3

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9