HCL.HR

Sk8

  • 70 Odgovora
  • 12344 Hitova
*

Easy

  • ****
  • 1497
  • disi
Sk8
« : 04. Prosinac, 2009., 19:19 »
Aj, bilo je pitanje vremena kad ću otvorit ovaj topic.

Uglavnom, ima li na ovom forumu još tko osim mene da se aktivno bavi skejtanjem? Ne zanimju me oni: skejtao sam nekad davno više ne. Ono... ne skejtaš više jebemu. Briš. :( Osim ako se ne želite vratit nazad u skejtanje, što bi bilo odlično. Uglavnom, bit topica je komentiranje trikova, stvari vezanih za skejt, razmjena znanja itd. Ako ima tko možemo se nać negdje, "džamija", Mimara, Jarun (ja sam iz Zagreba jel)... Nemorate bit neki pro skateri, nisam ni ja neki profić. Znam ollie, shuvit, pop shuvit, manual i tak. Kickflip znam do pola, neznam ga lendat kvragu. Bit topica nije bičanje, to iznad svega. Volio bi i da se jave oni što žele počet skejtat, ali im nema tko pokazat osnove osnova. Voljan sam shareat što znam.


Ajde, ako ima tko nek se javi, don't be shy.  :ementaler:

P.S. - Hejteri, out. Respect neki plz.

*

Zapi

  • Gost
Odg: Sk8
« Odgovori #1 : 04. Prosinac, 2009., 19:27 »
ja sam jednom stao na skejt i vozio se par metara i pao. kratka karijera.

*

Facaa

  • ******
  • 4455
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
Odg: Sk8
« Odgovori #2 : 04. Prosinac, 2009., 19:28 »
Briš hejteru i pokaži rispekt!
I'm teaching myself to live without sleeping cause i don't trust my dreams.

*

Mr.T

  • ******
  • 5604
Odg: Sk8
« Odgovori #3 : 04. Prosinac, 2009., 19:45 »
Skejtah prije. Mislim, ko će ti se drugi javit u topic, mislim da rijetki skejtaju.
I, malo ti je ograničen fond trikova. Ja mislih da si uberskiller. :(

ne znam, vrh moje skejt karijere je bio bs heelflip.  :wildboy:
Nakon toga sam izgubio interes. Iako sam siguran da bi mi bilo uber i danas vozit na svačićevom trgu. :approve
Da, prodo sam skejt nekom klincu za duplo više neg je zapravo imao vrijednost.
To mi je bilo jebeno. :hihi: :(

*

Radim247

  • *****
  • 2274
  • I ♥ kurac
Odg: Sk8
« Odgovori #4 : 04. Prosinac, 2009., 19:55 »
Prestat ćeš i ti Easy vozit ubrzo, shvatiš u jednom trenutku da se ne isplati riskirati dvostruki prijelom potkoljenice zbog toga. Otkud baš dvostruki prijelom potkoljenice? Drago mi je da sam pitao. Frend s kojim sam vozio stalno radio handstand na nizbrdici, pao i kost mu izletila van. Dobro, nije baš van, on ju je rukom gurao natrag u nogu da ne probije kožu, ali ono....podjednako odvratno.

Meni nikad nije bio gušt street, ja sam vrtio Caspere, AntiCaspere, TruckStandove, Prime, Rime, Pogoe i ostale pervezarije...to mi je prekul bilo. Imao sam sve Rodneyeve videe i znao u sekundu šta će napravit. Bio sam i na letvi dok je još bila online...to su bili dani.

Koliko ti voziš da znaš samo shoveit? Ja prošle godine napravio kickflip na onom dječjem skejtu koji nema ni savijen prednji dio tako da ga moraš dizat i flipat zadnjom nogom.  :ementaler:

Zajebi taj "sport" Easy, ne isplati se.
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

Mr.T

  • ******
  • 5604
Odg: Sk8
« Odgovori #5 : 04. Prosinac, 2009., 20:00 »
Ae, jedan mali klinjo na mimari skršio pol face na rail. Išo na šivanje odmah u klaićevu. Ono, ne isplati se. I da, +1 na natka.
Meni je samo vožnja i pool uvijek bio kul.

Kolko se sjećam, znah bs heel, heel, flip, šavove, bs 180 i 50-50 i 5-0.

bordslajdove ne pokušavah jer sam imao fobiju od tog da će mi izletit i da ću šiknut glavom u rejl. :wildboy:

*

Radim247

  • *****
  • 2274
  • I ♥ kurac
Odg: Sk8
« Odgovori #6 : 04. Prosinac, 2009., 20:02 »
Kako sam ja grip izlizao da darkslideu jednom. Bila je srušena bandera (drvena) koju smo malo uzdigli i na njoj slajdali...prevelik gušt je isfurat ga, ali ode daska u kurac.  :(
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

Facaa

  • ******
  • 4455
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
Odg: Sk8
« Odgovori #7 : 04. Prosinac, 2009., 20:08 »
Ja sam skoro poginuo na skejtu na sljemenu. I od onda ne stadoh na isti. :wildboy:
Doduše, bio je to onaj odvratni široki stari skejt...ilitiga skirol kak smo ga zvali mi izbjegli bosanci. :wildboy:
I'm teaching myself to live without sleeping cause i don't trust my dreams.

*

Easy

  • ****
  • 1497
  • disi
Odg: Sk8
« Odgovori #8 : 04. Prosinac, 2009., 20:24 »
A gle ono, igraš nogomet slomiš nogu, igraš košarku, slomiš nogu, roniš na dah, utopiš se, planinariš, oklizneš se i slomiš sve kosti, skočiš s padobranom, padobran te odjebe i pogineš, ideš skijat, slomiš koljeno, voziš obični bicikl, izleti auto i pukne te i odeš u pm i pogineš, sjedneš u bolid, krivo skreneš i raspadneš se ko pička.

Onak.. ozlijeda je loš izgovor za prestajanje skejtanja. Šta misliš da Rodney nije ništa lomio? Da Tony nije ništa lomio? Chris Cole? Chad Muska? Mike V? Neznam... tko god. Ja još ništa nisam slomio. Imam frenda koji je dva puta slomio istu ruku pa opet skejta. Isto tako znam pun k ekipe koja je nešto slomila a i dalje skejta. I ja sam padao puno puta i nisam odustao. Još bi me više potaklo da nastavim dalje.

Ja iskreno skejtanje ne smatram sportom nego više kao nekakvom rekreacijom. I volim to. I nije mi nitko ni ponudio nit me natjerao da počnem skejtat. I ono, skejtam za svoj gušt, naučim novi trik kad sam raspoložen za to i kad mi ima tko pokazat. Do sredine ovog polugodišta sam godinu i pol skejtao sam i sam sam naučio ollie, nije mi imao tko pokazat druge kompleksnije trikove i zato imam uzak spektar trikova koje znam. Nevidim, ama baš ništa loše u ovome.

Respectam sve stilove skjetanja, od streeta preko freestylea do verta. Ali osobno više volim street. Freestyle (Rodney/flat trikovi) mi nisu privlačni jer više volim vozit i radit trik nego stajat na mjestu radit neš. Pogo baš nemoš ubrojit kao trik neki, jer ono držiš dasku rukom među nogama i skakućeš na mjestu. I ono handstand je bezvze trik... još nikog nisam vidio ni na jednoj lokaciji di vozim da to radi. Zaš to radit ono. Pogotovo na nizbrdici.

Neznam jebote, navodite glupe primjere, zašto bi sad išao niz nizbrdicu radit neki trik koji slabo znam i spočkao se ko pička. Ono, ne radim nešto ako nisam siguran da to mogu. 90% ovih šta najebu s tim teškim ozljedama su pozeri. Ono hej gle šta mogu, bam, slomljena kost.

*

Radim247

  • *****
  • 2274
  • I ♥ kurac
Odg: Sk8
« Odgovori #9 : 04. Prosinac, 2009., 20:34 »
Imam frenda koji je dva puta slomio istu ruku pa opet skejta.
Kreten.

Isto tako znam pun k ekipe koja je nešto slomila a i dalje skejta.
Kreteni.

Pogo baš nemoš ubrojit kao trik neki, jer ono držiš dasku rukom među nogama i skakućeš na mjestu.
Nema ruku kod poganja. Ako je mrtvi shoveit trik onda je pogo megatrik. Probaj pogat sutra pa mi javi kako jaja kad ti noga proklizne po kotačićima.

handstand je bezvze trik... još nikog nisam vidio ni na jednoj lokaciji di vozim da to radi. Zaš to radit ono. Pogotovo na nizbrdici.
Jer valjda 7 ljudi u HR može iz vožnje uć u handstand i vratit se natrag. Nije bezveze, težak je ko kurac isusov.

Džabe ja tebi sve ovo sad govorim jer sam razmišljao kao i ti prije 5-6 godina kad sam vozio. Rodney, Tony i ostali su pro skateri koji su plaćeni za to što rade + voze minimalno 4 sata dnevno.

I ono...nemoj ozljede u nogometu uspoređivat sa skejtom. Jednostavno nemoj. U skijanju ima manje ozljeda nego u skejtanju vjerovatno.
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

*

$h4d0w

  • ******
  • 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
Odg: Sk8
« Odgovori #10 : 04. Prosinac, 2009., 20:35 »
Izgleda da su na ovom forumu svi bili skejteri. :ementaler:

Ja isto prije skejtao, oko 2 godine, pred par godina prestao. Neznam, jednostavno mi dosadilo i nisam više imao volje nastavit. Al još uvijek lajkam sve vezano za skate, pogotovo gledat kul filmiće i divit se uberskillu profića. :hug
>> Last.fm Profile


>> Xfire Profile

*

Zapi

  • Gost
Odg: Sk8
« Odgovori #11 : 04. Prosinac, 2009., 20:37 »
ajmo uspoređivat ozljede skejtanja i nogometa izi. plus ajmo uspoređivat šanse da se ozljediš skejtajuć i igrajuć nogomet.

*

Easy

  • ****
  • 1497
  • disi
Odg: Sk8
« Odgovori #12 : 04. Prosinac, 2009., 20:41 »
Neznam damire, jebote, jadno. Ono, 80% nogometaša, košarkaša, odbojkaša, skijaša, koji god kruac hoćeš su kreteni onda.  :wildboy: Nemožeš reć nekome da je kreten jer se bavi onim što voli pun k i to mu je gušt, a da pri tome nikog drugog ne dovodi u opasnost. Glupo jebote daj razmisli, ti si ozbiljniji čovjek, inteligentiniji ovako i sam možeš zaključit da ti je ovo gore bilo glupo što si rekao.

Daj slomio sebi noge i pritom skejt odletio i ubio dijete onda bi stvarno bio debil jer je nastavio dalje skejtat. Al onak... ne.

Kog god sam pitao svima je pogo onak, bezvz. Nitko ne radi te trikove, svi rade flipove i kombinacije istih. Shuvit je trik prastar (stariji od olliea) i premda je vrlo jednostavan, i dalje je trik. Možeš se zaletit i napravit popshuvit preko 5 stepenica, a nemoš se baš zaletit i napravit pogo. Ne kažem, da je taj trik jada, meni čak kul izgleda, ali to je nešto što radiš iz neznam.. dosade, zezancije.

I malo mi nije jasno zašto se uvijek moram pravdat zašto radim nešto što napišem. Netko posta slike raskomadanih anime likova i to je to, sasvim normalno. Neznam jebt. Glupo.

ajmo uspoređivat ozljede skejtanja i nogometa izi. plus ajmo uspoređivat šanse da se ozljediš skejtajuć i igrajuć nogomet.

Zašto samo nogomet kad sam nabrojao i brojne druge sportove? Onak skijanje... svaku vožnju se barem 4-5 njih spička i netko slomi nešto.

Uopće nije bit u ozljedama nego u tome da radiš nešto što te ispunjava. Šta tebi smeta to što ću ja il neko drugi slomit nešto? Jesam tebi slomio?
« Zadnja izmjena: 04. Prosinac, 2009., 20:44 Easy »

*

Mr.T

  • ******
  • 5604
Odg: Sk8
« Odgovori #13 : 04. Prosinac, 2009., 20:44 »
Nitko tebe ne napada, daj se skuliraj. :(

*

Easy

  • ****
  • 1497
  • disi
Odg: Sk8
« Odgovori #14 : 04. Prosinac, 2009., 20:47 »
Gle, nisam uopće živčan il nešto, nisam popizdio samo se raspravljam. Valjda to smijem jel.

Ono, glupi su mi svi ove gore komentari tipa: on je kreten jer sebi slomio ruku i sad se vozi opet.

Zašto bi bio kreten ako nikog drugog nije ozljedio? + radi nešto što voli. Rađe slomim nogu skejtajući nego da me lupi auto na ulici dok prelzim preko ceste i tako slomim nogu.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9