HCL.HR

Bioshock Infinite

• 383 Odgovora
  • 113375 Hitova
*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
Odg: Bioshock Infinite
« Odgovori #45 : 23. Rujan, 2010., 14:08 »
Ko kaže da će biošok izgledat točno ovako ko sad u traileru, za 2-3 godine kad bude izašao?

Teško da će izgledati bolje. Izgledat će kao i sve ostale igre na Unreal Engineu 2.5 (ili 3, jebat ga sad).
Ali, ono što ovu igru izdvaja od ostalih je odličan art direction. Ne enđin.

*

smigl

• **
  • 399
« Odgovori #46 : 23. Rujan, 2010., 14:14 »
/cut

Šta ti znače svi ti silni enginei i nabrijani kompjuteri, kad Killzone izgleda bolje od Far Crya, Killzone 2 bolje od Crysisa, a Killzone 3 bolje od Crysisa 2.
Slabašan je taj tvoj Crytek. ;)

ocito imas zescih problema s vidom... predlazem neku bolju optiku od ove koju sad koristis

Pretpostavljam da ce do 2012-2013 vani biti cryengine 4 s tko znam kakvih eye slatkisima i onda ce grafika u bs3 biti onak ok :)
Ko kaže da će biošok izgledat točno ovako ko sad u traileru, za 2-3 godine kad bude izašao?

zato sto se development igre ne mijenja u pola razvoja preskakanjem na novi engine, cisto da razumijes o cemu pricam - crysis 2 se radi na cryenginu iz 2009 godine a izgleda 2 koplja bolje iznad svega sto je do danas izaslo...

Teško da će izgledati bolje. Izgledat će kao i sve ostale igre na Unreal Engineu 2.5 (ili 3, jebat ga sad).
Ali, ono što ovu igru izdvaja od ostalih je odličan art direction. Ne enđin.

po tome je i bioshock izasao iznad mase fps.ova na sam vrh ali na zalost sav taj nadareni art ne moze doci do izrazaja bez odlicne podloge (engina)

*

Bela

• 927
« Odgovori #47 : 23. Rujan, 2010., 14:17 »
Citat:
crysis 2 se radi na cryenginu iz 2009 godine a izgleda 2 koplja bolje iznad svega sto je do danas izaslo...

Ti si neznalica i evo ti i dokaz : http://www.youtube.com/watch?v=_yfdiZKER4A

*

smigl

• **
  • 399
« Odgovori #48 : 23. Rujan, 2010., 14:22 »
Citat:
crysis 2 se radi na cryenginu iz 2009 godine a izgleda 2 koplja bolje iznad svega sto je do danas izaslo...

Ti si neznalica i evo ti i dokaz : http://www.youtube.com/watch?v=_yfdiZKER4A

ne razumijem sto zelis reci s tim? neznalica u svezi cega?

*

Bela

• 927
« Odgovori #49 : 23. Rujan, 2010., 14:24 »
CryEngine 3 :P

Ma joj nevermind s tobom se nema smisla raspravljat.

*

smigl

• **
  • 399
« Odgovori #50 : 23. Rujan, 2010., 14:26 »
CryEngine 3 :P

Ma joj nevermind s tobom se nema smisla raspravljat.

CryEngine 3 is a game engine released by Crytek on October 14, 2009

istina nisam napisao 3 iza imena engina to je moj typo ali si mogao to inteligentno zakljuciti iz datuma koji sam ti naveo za cryengine "2009"...

*

Bela

• 927
« Odgovori #51 : 23. Rujan, 2010., 14:32 »
Joj okej pardon. Enivej da se malo vratim na tvoje pretpostavke. Zašto toliko vjeruješ da će do 2012-2013 već vani biti CryEngine 4 ? Čisto sumnjam. Prije svega CryEngine 3 je zadnji i vrh tehnike. I moraju vidjet uspjeh valjda prvo Crysisa 2 koji još nije ni vani. Zatim zašto pljuješ stalno po konzolama ? Si ikada igrao jedan Killzone 2 ? Ili God of War 3 ? Odigraj pa onda pričaj o "mrtvoj grafici" na konzolama. I nemoj mi sad opet spominjat: ne zanima me jer je Killzone 2 generički FPS a GOW 3 button masher. To su tvoja mišljenja. Ovdje govorim striktno o grafici radi usporedbe  sa Crysisom 2. A tu tek trebaju izać i Killzone 3 i Gearsi 3. I bioshock Infinite zasada izgleda odlično iako je to vjerujem rana alpha faza razvoja. Do 2012 će se možda govoriti da je to prosječna grafika, ali i u to iskreno sumnjam.
« Zadnja izmjena: 23. Rujan, 2010., 14:35 Bela »

*

smigl

• **
  • 399
« Odgovori #52 : 23. Rujan, 2010., 14:43 »
Joj okej pardon. Enivej da se malo vratim na tvoje pretpostavke. Zašto toliko vjeruješ da će do 2012-2013 već vani biti CryEngine 4 ? Čisto sumnjam. Prije svega CryEngine 3 je zadnji i vrh tehnike. I moraju vidjet uspjeh valjda prvo Crysisa 2 koji još nije ni vani. Zatim zašto pljuješ stalno po konzolama ? Si ikada igrao jedan Killzone 2 ? Ili God of War 3 ? Odigraj pa onda pričaj o "mrtvoj grafici" na konzolama. I nemoj mi sad opet spominjat: ne zanima me jer je Killzone 2 generički FPS a GOW 3 button masher. To su tvoja mišljenja. Ovdje govorim striktno o grafici radi usporedbe  sa Crysisom 2. A tu tek trebaju izać i Killzone 3 i Gearsi 3. I bioshock Infinite zasada izgleda odlično iako je to vjerujem rana alpha faza razvoja. Do 2012 će se možda govoriti da je to prosječna grafika, ali i u to iskreno sumnjam.
zato sto je nemoguce da jedan engine kao sto je crysis 3 ostane takav slijedecih 4-5 godina, jer to znaci da je firma propala.. dovoljno je da uzmes poznatije engine danas i pogledas kako je tekao njih razlog i koliko je dugo trajao prelazni period izmedju pojedinih verzija i logicno pretpostavis koliko je vremenski potrebno za dolazak slijedecega. isto tako trebas uzeti u obzir da sam izlazak engina znaci da ce se prva vrhunska igra koja moze koristiti taj engine kak spada cekati dodatne 2-3 godine. trebas samo procitati kad ja pisem o crysis enginu a kad o crysis igri.

uvjeren sam da ce cryengine 4 100% biti vani da 2012-13 ali def igra nece... (moje uvjerenje moze biti totalno krivo samo je logicni zakljucak razvoja engina u povijesti do danas)

igrao i killzone i gow i imam misljenje tocno kako si ti opisao. sto se grafike tice ona je odlicna za obje igre u svoje vrijeme, ne sumljam da ce killzone 3 imati jebenu grafiku (nemam veliki lcd tv pa ne mogu svjedociti o tome) ali da ce zaostajati za pc.em? uvijek! nije mi jasno sto tu ne razumijete, pogledaj neki profi filmic usporedbe samo broja poligona koji se vrte na konzolama s brojem poligona na pc.u na max postavkama, da ne pricam o shaderima, svijetlu, fizici a mozda ja samo zelim opravdati 10 000kn vrijedno racunalo...

*

Bela

• 927
« Odgovori #53 : 23. Rujan, 2010., 14:46 »
Gle, PS3 košta sada oko 3000kn. Mislim da sam i previše rekao. Crysis 2 će izgledati isto i na PS3 i na kompu od 20000 kn.

*

smigl

• **
  • 399
« Odgovori #54 : 23. Rujan, 2010., 14:50 »
Gle, PS3 košta sada oko 3000kn. Mislim da sam i previše rekao. Crysis 2 će izgledati isto i na PS3 i na kompu od 20000 kn.

gle kvalitetan 1024p Televizor kosta 5000kn... nuf said?

i naravno da nece niti ikad bude dok komponente u konzoli ne budu potpuno jednake onima na pc.u

ja ne razumijes zasto ti hejtas mene zbog necega sto je tak ocito i sto i sam znas, grafika na konzolama nije losa ali nije mjerljiva s pc.em sada, dana niti vidim u blizoj buducnosti...

http://www.youtube.com/watch?v=PD2NITZ4VY8

ima 2 milijuna videa gdje mozes gledati razlike...

*

Bela

• 927
« Odgovori #55 : 23. Rujan, 2010., 15:03 »
Ma ko te hejta zabrijo si. Prije bi rekao da  ti konstantno vrijeđaš konzolaše i nazivaš ih debilima.

Dobru plazmu ili LCD možeš nabavit već i za 4k čak i za 3kuna, ma ajde prije 3 godine su bile 25000 kn.
Pada cijena svemu.

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #56 : 23. Rujan, 2010., 15:24 »

Teško te ozbiljno shvatit kad ovakve stvari pišeš. :wildboy:

Al, zar ne uviđaš bitnost konzola? Razumljivo je ako ih ne podnosiš i to, al forsati da su svi koji kupuju konzole niža rasa, ispod PC ubermenša je glupo. Evo i cry ekipa umire da napravi engine koji će radit na konzolama. Ne govori li ti to nešto o tržištu i stanju gejminga?

*

Weky

• 3648
  • w00t!!!!!11
« Odgovori #57 : 23. Rujan, 2010., 16:25 »
Full HD telka LG/Samsung/Phillips, 82 cm, košta 2800 kuna.
Playstation 3 košta 1400 kuna u osnovnoj izvedbi s 40 giga hardom.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #58 : 23. Rujan, 2010., 16:29 »
frajeru starci kupili komp od 20000 kuna i sad sam sebe pokušava uvjerit da to ima smisla. uuuu  :hiha:

« Odgovori #59 : 23. Rujan, 2010., 16:34 »

Da, i kakve to ima veze? Zašto ne bi spojio PS3 na monitor? Ne treba ti ogroman TV.

Genijalno mi je kako ekipa uvijek trpa cijenu TV-a u računicu kod konzola.
Drugim riječima, ekipa kao jednake uspoređuje svoj monitor na kompu (20-22") s HDTV-om za 5000 kn (moš dobit i 40" za tu cijenu).

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9