HCL.HR

Dragon Age: Inquisition

  • 154 Odgovora
  • 39858 Hitova
Odg: Dragon Age: Inquisition
« Odgovori #150 : 13. Prosinac, 2015., 23:26 »
ja sam nedavno završio main story. sad planiram odigrate dlc-ove, a trespasser mi je zadnji. nisam baš dobro razumio sve dijelove priče zbog većine glupih meni nepoznatih riječi al valjda ću skužiti trespasser.
najveći problem koji imam s igrom su učitavanja. to je do mog hardwarea valjda ali ipak je pretjerano. sve u svemu, good shit i sigurno igra 2014. godine

*

iris94

  • ***
  • 644
Odg: Dragon Age: Inquisition
« Odgovori #151 : 18. Prosinac, 2015., 04:23 »
Ja ću se evo požaliti na igru I reći da sam duboko I jebozovno razočaran. Odustao sam od Witchera 2 koji nikad nisam igrao, nebil ovo probao. Skinem sa neta(uvijek kupujem igre, no prije toga skinem da probam), instaliram, sve fino I glatko.

Prologue mi je beton dobar, borba stabilna, taktički mod ko govno pa je bolje igrat u stvarnom vremenu. I super mi je igra bila prvih dva, tri sata....dok nisam došao do Hinterlands. Od tad mi je sve krenulo nizbrdo. Igra je jebeni singleplayer MMORPG :fpalm:  Glupi protivnici koji se u pojavljuju random na mapi i bezveze stoje dok ih ne ubiješ, ogromne mape...ispunjene apsolutnom ničim. Masa beskorisnih stvari da se pokupi, backtracking, i million jebenih questova koji počinju tako što nađeš Pismo. Čovjek bi rekao da se cijeli hinterland iselio i ostavio pisma za tebe. Questovi su Bog dao beton jaki. Ubij 5 vukova, naberi tri cvijeta, donesi hrane i nađi nam deke.

No nekako sam prešao preko toga i otišo iz hinterlands nebil video malo main questa. Napredovao sam, otključao nekoliko novih dijelova...i shvatio da je apsolutno svaki dio igre mmorpg grindfest. Gdje god da dođem isti protivnici i ista monotona borba. Povrača mi se od toga što me igra podsjeća na star wars the old republic, a singleplayer igra je. Isti stil i borba od Age of Reckoning, samo nekoliko puta lošije. Smatram da je Bioware ovdje dao kvantitet a ne kvalitet, i stvarno mislim da velika ocjena ide samo od fanboysa. Dragon Age Origins sam završio prije sedam dana po 14-ti put...kakva fenomenalna igra.

Odo sad da igram Witcher 2, pa da imam save spremljen za trojku kad budem uzeo grafičku aBd. Inqisition ću kupit nekad poslje kad bude na popustu i pokušati još jednom da mu dam priliku. Možda je bolja igra sa patchevima i ostalim stvarim..ne znam. Sad kad imam par dana vremena, mislim da ću to posvetiti Witcheru 2 kojeg nikad nisam igrao.

*

Wyzard

  • Administrator
  • *******
  • 16146
    • HCL.hr
Odg: Dragon Age: Inquisition
« Odgovori #152 : 18. Prosinac, 2015., 09:16 »
A ono, grindfest je, da, ali meni zabavan. Barem što se tiče main questa, ostalo ionako usput obavljaš.

Borbe protiv zmajeva su kul, nema ih puno ali su im dali zasluženi respekt.

Generalno, kad pogledaš, nije ni Origins imao ništa življi svijet. Imao si male mapice  koje  su isto tako bile lišene života. Jedino što je borba ondje bila stoput bolja.

Odg: Dragon Age: Inquisition
« Odgovori #153 : 18. Prosinac, 2015., 11:38 »
Nije losa igra al witcher 2 mi je milion puta bolji u apsolutno svim segmentima.Odjebi dragon agea i prihvati se witchera.

*

Deadwalker

  • *****
  • 2495
  • All the pieces matter
    • HCL
Odg: Dragon Age: Inquisition
« Odgovori #154 : 24. Prosinac, 2015., 22:48 »
Pa većina sporednih questova je opcionalna, može se završiti igra bez prekomjernog grindanja (nije nužno grindati questove da dobiješ experience poene za levele). Isplati se samo odigrati companion questove, dobije se bolji uvid u glavnu priču i motive likova koje susrećeš.

Enikejs, zabavna je igra, a tko želi konkretniji RPG gameplay, ima hvala bogu drugih (boljih) igara na tržištu (Divinity, Pillarsi i sl.).
The greatest teacher, failure is.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9