ok. ne znam čemu to DURR, rendom osobe misle da si šaban u zadnje vrijeme. što me hoćeš.. uvrijediti ?
:tired: ili provocirati ? noć noć. JAO. KAKO SI IZNAD SVIH. TVOJA RACIONALNOST JE NEOGRANIČENA
No dobro. Zašto se ne slažem s tobom ?
DURR, JA SVE PRVO ANALIZIRAM, PROŽIVIM PA TEK ONDA ODLUĆIM
Ok, ti možeš tako misliti da misliš, ali užasno preseravanje i forsanje je izjava "Nisam ništa mislio o Sumraku (xy popularnoj stvari) dok je nisam pogledao". Mora ti se sama ideja sviđati da bi te privuklo, ili ti se ne mora sviđati ideja pa te poradi toga živcirati hajp i sve oko te konkretne stvari.
Onima koji su igrali FFove prije FFXIII ( renićev prijatelj, spomenut u raspravi. za primjer, naći ću ih još ukoliko budeš navaljivao ) ovaj FF je retardiran iz tih i tih razloga. Već sam bio spomenuo negdje Final Fantasy - kao žanr - nosi određenu ajmo nazvat odgovornost da ponudi nešto dostojno tog žanra ne da bude rendom XY kvalitetan naslov. Tu više nije ni stvar ukusa nego vrste kvalitete koju brend nosi. Derp.
Dalje tvoj argument "DURR, nema gradova, ionako ste samo stiskali tipke u njima i bilo bi rendom!" je jednako valjan kao ovaj argument "DURR, borbe, samo stiščeš tipke i ona napravi magiju i na kraju protivnik umre!!!"
Bah,
"realno, stvar x je smeće bez obrazloženja su mi za šupak"
Ok, tu se mogu složiti. Ali za šupak je također da ne možeš nikakve dojmove o igri iznositi ako imaš mišljenje o dojmovima od ljudi koji su igrali igru. Kako bi onda uopće IKAD mogao odlučiti što bi igrao, gledao, slušao ako ne na temelju neki predsaznanja o određenoj stvari ?
Rječju, ta tvoja tobožnja racionalnost zauvijek upakirana u nepisivu dosadu koja uobičajno curi iz tvojih postova je jedan od razloga zašto se ne slažem s tobom. Tim više jer nakon sve te priče, opet daješ svoje subjektivne dojmove o igri i forsiraš ih kao objektivne.
S babićem se ne slažem zato jer ispada retaj. Ispada da je već stvorio mišljenje o igri kao da je SMEĆE i ispada da to jest tako. Što je užasno šabanski i glupavo. Pogotovo usporedba s govnetom. Jerbo, da govno dobiva dobre kritike, babić bi znao da je to za njega i pojeo bi ga.
S druge strane, Yuri mora pojesti to govno da bi mogao OBJEKTIVNO raspravljati. Iz tog razloga se ne slažem s vas oboje.
Ono što ja mislim o igri jest moje mišljenje koje ne mora biti točno općenito, ali je točno i primjenjivo za mene. To jest, ne sviđa mi se odvajanje od imena FF, ne sviđa mi se dizajn ni ideja igre, ni izvedba ni rendom. Za mene je to točno, i sa svog stajališta mogu reći da me igra ne zanima i da mi je smeće. Tko ima slično mišljenje, slično će i misliti; što ne znači da igra jest sama po sebi loša, ko što tvrdi babić. Niti to znači da ne mogu tvrditi da mi je igra smeće, ako mi jest smeće. ( s druge strane, inače, kad ljudi govore da će nešto biti NAJBOLJE IKAD, nikad se ne biča. Nebitno sad. )
I u principu, jednostavnije mi je biti šaban i reći da se ne slažem s vama bez daljnje argumentacije, nego se svađat s vama. Noć noć.
:tired: