Dragonkin sorcerer je odlična alatka da priestovi postanu još iritantniji... bace to i power word shield i eto 4/8 na boardu :)
Jaje je mozda praktično warriorima... sa cruel taskmasterom npr... whirlwindom i tako... vidjet ćemo :)
btw, za sve zainteresirane.. počeli su preorderi za BRM. Kao što znate, real money only tj jedina beneficija preordera je card back pa tko voli - zna što mu je činiti 
Meni Dragonkin sorcerer djeluje samo kao shit Violet Teacher, u neku ruku Teacher ti daje +1/+1 i jos je ne moras ni targetirat sa spellovima

Inace, dobili smo 3 nove klasne karte:
Flamewaker (Mage)- 3 mane 2/4 - After you cast a spell, deal 2 damage randomly split among all enemies - Djeluje mi jako dobro ova karta i najvise mi se svidja od ove 3, statistika je ok i moze se dobro iskombinirati sa spellovima pogotovo sa spare part-ovima, za jedan spell dobijes 66% od prave karte (arcane missiles)

Core Rager (Hunter)- 4 mane 4/4 beast, Battlecry:If your hand is empty, gain +3/+3, po meni shit karta, ja tu vidim samo 4 mane 4/4 miniona, uvjet da karta bude korisna (prazna ruka! ) je prevelik i mislim da ce rijetko biti ostvaren i onda jos dobiva napad 7 sto je naravno u dometu BGH-a koji ionako nista ne pogađa kod huntera, dobro osim ako imaju Booma, ali cesto se protiv huntera igra BGH bez njegovog efekta samo da ti nesto bude na board-u.. shit karta
Imp Gang Boss(Warlock)- 3 mane 2/4 Demon - Whenever this minion takes damage summon a 1/1 imp, za 3 mane statistika je ok, svidja mi se abillity i karta je demon koja summonira demone, cak i u najgorem slucaju da ga se ubije u jednom potezu dobije se statistika harvest golema, karta je