HCL.HR

Kako se zove igra?

  • 287 Odgovora
  • 172595 Hitova
Odg: Kako se zove igra?
« Odgovori #285 : 25. Studeni, 2021., 17:19 »
Može li meni netko pomoći!
Igrica ne za Android, igra se iz ptičije perspektive. Igrao sam je davno bila je sva u pixelima. Glavni lik u igrici bio je neki agent ili tako nešto. Uzimao je razne puške pištolji i kao pokušavao pobjeći. Pomozite mi!

Davno kao 90-te ili 2000-ite?

*

mahunoglavi

  • n00b
  • 2
Odg: Kako se zove igra?
« Odgovori #286 : 15. Ožujak, 2022., 15:54 »
Ako se neko seca igre, ja sam je igrao kao mali pre nekih 10-12 godina, znam samo da nisam mogao da izadjem iz auta i da je u prvih nekoliko misija nesto sa nekim kinezom, bas se kroz maglu secam ali negde ga treba odvesti. Znam da me je u to vreme bas podsecala na gta, cak mislim i da je glavni lik procelav i nosi onu siledzijku majicu. Nisam je vidjao nikad posle toga tako da sigurno nije neka od popularnijih naslova, ako neko zna pomagajte.
Nisam cak siguran da li se kasnije u igri izlazilo iz auta, taad nisam mogao ni 3 misije da predjem... :D

Odg: Kako se zove igra?
« Odgovori #287 : 24. Prosinac, 2022., 20:20 »
Ovako, bila je to jedna stara igra koju si dobio u novinama u cd formatu (bar mislim). To ej bio jedan scrolling platformer (artstyle slican, skoro pa isti kao super mario) i kroz level si skupljao voće, a neprijatelji su bili pećene kokoši koje lete. Mogao si ih se riješiti tako da skočiš na njih ili da ih pogodiš rajčicom. Sječam se da je jedan od bossova bio velika kokoš, a da je fibalni bos bio doktor koji ima jagodu za glavu. Kraj svakog level je bio velika zdjela sa voćem, pa kad si završio level, došao je helikopter po tebe. Level selector je sličan onomu u fireboy and watergirl.

Molim vas pomozite me ako znate, vec ju tražim nekoliko mjeseci. Sretno.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9