Krenuo igrat napokon
association. Naravno sa Celticsima i nažalost bez legende Raya Allena.
U potrazi za lov na titulu napravio sljedeće. Trejdao par suvišnih igrača i uzeo si veterana B. Davisa i V. Cartera, te D. Cousinsa i G. Odena. Prebacio Carteru primarnu poziciju na bivšu Allenovu - SG.
Igram utakmice pune dužine (12 min) na 3/5 sa simulation sliderima (dorađenim).
Iako imam jako puno iskustva s serijalom, izmjena kontrola dala je svoje i većinu utakmice sam se uhodavao. U sliderima je poželjno "oslabit" uspješnost šuta usera & cpu-a (radi što veće imerzivnosti i realnosti). Prva tekma protiv Philadelphije kod kuće. Prvu četvrtinu nikako da nađem pravi pejsing i sa lošim tajmingom u napadu i obrani gubim živce. 2 minute prije kraja poluvrijemena zaostajem
11 razlike, najviše se popelo na 16. U
trećoj četvrtini uspijevam se sasvim približiti i utakmica se zahuktava. Zadnjih pet minuta igram
koš za koš i pazim da ne napravim grešku.
Uspijevam se odvojit i osiguravam pobjedu sa 104:98.
V. Carter 20 p
K. Garnett 16 p, 14 s, 2 bl
P. Pierce 14 p, 7 a
R. Rondo 14 p, 6 a 9 ol
D. Cousins 13 p, 9 s
B. Davis 12 p, 4 a
Uvijek igram timski i rijetko kada se odlučim na one man show. Utakmicu relativno lako i mirno priveo kraju. Što se tiče gameplaya osjeća se napredovanje u svim segmentima. No nikako nisam uspio pohvatat kako se ukopat s igračem i rotirat ne odvajajući noge od parketa. Kontrole su promjenjene/izmjenjene pa se nisam snašao oko toga. Prijetio sam dosta velik BUG u replayu, što stalno prikazuje istu rendom situaciju. Pa nisam mogao snimit self allyoop Greena. Fantastičan koš, možda i najbolji ikad postignut u serijalu. Jako mi se sviđa što se sada može dribljat, odnosno freestylat s desnim analognim. Grafički i prezentacijski jako dobro izgleda iako su minorne promjene, osjeti se ta šminka. Meni i Jay-Z potpis kao i pravi video u igri rulaju krista.