Neznam, nisam ni ja previše optimističan nekako, svugdje su te neke reklame Auto Bilda, nije da mi one smetaju nego nekako otrkivaju da nisu baš imali para da sami financiraju projekt nego su tražili nekakve sponzore...
Al eto vidjet ćemo za 25 minuta :dancing:
EDIT: Evo vraćam se od igranja demoa mogu reć da nije loše uopće.. Nije sad neznam kako spektakularno, ali opet ko stvoreno za one arcade automate sa volanom...
Igra je dosta arkadnija od Colina, pogotvo od Richard Burnsa, ali to je i poanta. Sega Rally nikad nije ni ciljao na simulaciju, uvijek je to bila brza arkada sa odličnim gameplayom. Sad osim tog kul arkadnog gameplaya ima i odličnu grafiku. Blato se ljepi za auto, pa se dio toga skine kad se prođe kroz lokvu, auti su licencirani i fino realno dizajnirani, nakon što prođete kroz blato naprave se dosta debele blatne udubine, blato frca na sve strane, prašina posvuda itd itd..
U glavnom, grafika je lijepa, Colin možda ima i mrvicu lijepšu i detaljniju ,ali je zato prezahtjevan. Meni ova igra na P4 3.5, 1gb ram i 6800nu radi na medium detaljima i rezi 1024x768 odilično i tako i izgleda. Probao sam i high detalje i razlika nije osobito vidljiva. Teksture su malo oštrije i detaljnije, blata ima malo više i lijepše izgleda ali osim toga niš nije jako primjetno.
Glupa stvar u demou je što je toliko ograničen da to nije normalno. Ne možete čak ni u main meni ući i promjenit kakve opcije nego se odmah nakon logotipa SEGE pojavi loading i kreće utrka. Možete voziti VW Golfa 5, a konkurencija vozi Citroena C2, Škodu Octaviu, Fiat Puno Grande, Peugeot 307 i još jedan auto kojem se ne mogu sjetit imena sad

.. Eh, da nema damage modela, tak da su auti neuništivi, ali to je i logično gledajući da je igra arkada...
Ako ste fan žanra skinite jer igra nije loša uopće, ali ako niste nećete puno propustit...