HCL.HR

Star Wars The Old Republic

  • 157 Odgovora
  • 35477 Hitova
*

MrVivi

  • **
  • 287
Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #75 : 10. Svibanj, 2012., 21:59 »
sto je najgore ja nisam rekao da je TOR bolji ili lošiji od GW2 nego da je meni osobno dosta klasičnih i ustajalih MMO mehanika i da sam osobno veoma razočaran putem kojeg je BW odabrao pogotovo kad znaš koliko je para uloženo.

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #76 : 11. Svibanj, 2012., 21:14 »
kako volim što fanovi swtora, nemogu sami sebi priznat da su zapravo fanovi swa i samo zbog toga igraju swtor.

Meni je SW okay ali ne igram TOR zato što sam fan SW nego zato što sam fan BW i zato što je TOR za mene MMO Kotor,   isto tako bi bio jednako zainteresiran za ME MMO ili DAO MMO.





Evo kad cijenis misljenja hardcore pvp gamera onda da nadodam i svoju malenkost...

Kao tinejđer poceo sam igrati wow od vanille i bio u jednim od najboljih europskih pve guildova, pve sam radio jer mi se WoW kao igra svidjao, a pvp tad prakticki nije ni postojao u WoW-u. Tu cu zavrsiti taj dio price jer nije toliko bitan.
Igrao sam WoW na prekide sve do danas i daleko najzabavniji dio su mi bile arene.

Athene kao arena igrac nije bas nesto cijenjen medju hardcore arena igracima, tocnije ima reputaciju koja bi bila analogna davidu bechamu u zalasku karijere, dakle osoba sa ogromnim marketingom i osrednjom sposobnosti.

Vise puta sam outrank-ao athene u wow ladderu, gledao sam njegove streamove, wow-a, swtor-a i lol-a, osobito su bili smijesni njegovi pokusaji igranja 2v2 arene sa swiftyem (takodjer ne osobito dobar arena player iz amerike). Osobno smatram da sam bolji pvp igrac od njega u sve 3 igre (moguce zvuci prenapuhano, ali ostavimo to kao eto moje misljenje). Taj isti athene je igrao swtor u beti, kao i ja i njegovo misljenje, kojeg se jasno sjecam jer sam sasvim slucajno tada gledao njegov stream, je da je swtor losija verzija wow-a i pritom se konstantno nadalje sprdavao sa tom igrom.

Athene klasicni WoW fanboy i veca je sansa da ces dobiti objektivno misljenje od TB-a nego njega.

Prosle godine kupio sam swtor jer sam ga probao u beti i neovisno o tome sto je wow kopija cinio mi se dovoljno zanimljivim. Igrao sam ga mjeces dana i zatim prodao acc za 4 puta ulozeno taman prije zloglasnog Ilum patcha. Moje misljenje je da je Swtor interesantna igra koja je imala potencijal da se dobro razvije zbog ljudima poznatog gameplaya (sto nekima odgovara), poznatog i jakog developera te iznimno jakog imena (Star Wars). Problem je sto je vec par tjedana nakon releasea bilo vidljivo u kojem smjeru ide igra, a sada je za swtor prekasno i mogu sa 95% sigurnosti reci da ce u buducnosti ici samo put dolje ili u najboljem slucaju stagnirati na 500.000 - 1mil.

E sad da se dotaknem GW2. Ukratko, vec sam ga prepurchase-ao, probao prvi beta event i jednostavno receno, odusevljen sam. Gameplay je nemjerljiv sa bilo kojim drugim mmo-om (probao sam sve bitnije i dobar dio nebitnih). Pvp uz dodatak par novih mapa i kojim novim sustavom uz postojeci kao capture the flag ili team deathmatch moze bez problema postati e sport i odlicna kompetetivna igra.

Sto se pve tice, raideri trenutno nemaju sto traziti u GW2, ovi ostali, koji uzivaju u exploranju worlda, dungeonima itd itd, ovdje imaju odlicnu priliku i sto je najvaznije izazovan pve gdje te se ne drzi za ruku. Nakon beta vikenda dogodilo mi se da sam kompletno izgubio volju bilo za WoW-om bilo za swtor-om ili kojim drugim mmo-om. Eto koliko me je odusevio da bi sad sebe nazvao GW2 fanboyem.

Ne znam tko si ti osim da tu pišeš na forumu, tako da si za mene jedan anonimac ,  ovo što se hvališ ovako javno na forumu da si imao najbolje rezultate u MMO igrama i PVP-u je moguće a moguće je i da nije budući da te nitko ne zna.
Za razliku od tebe svi igrači WoW-a i LoL-a itekako znaju tko su Athene i Swifty budući da su obojica uvijek bili visoko rangirani u PVP ladderima i da su se uvijek uspjeli probijati do samog vrha tako da imaju itekakav skill u PVP-u a Swiftija sponzorira i jedan Razer koliko je uspješan.

Inače u mojem prijašnjem postu samo sam htio argumentirati da ima još itekako puno igrača koji vole WoW alike tipove MMO igara jer su oboje WoW i TOR klasične MMO igre a ujedno najuspješnije PTP igre u ovom trenutku.

A za TOR mislim da si krivog mišljenja i da ova igra neće stagnirati ,  dokaz za to je i  činjenica koliko su EA i BW  ozbiljni u namjeri da ova igra bude uspješna jer su evo sad odgodili produkciju i rad na DA3 i povukli devove sa DA3 da rade na TOR-u i time još povećali tim devova koji radi na TOR kako bi se lakše proizvodio kvalitetan content i tako u TOR došle i neke nove ideje sa novom ekipom devsa koja će se sada priključiti TOR-u.

TOR PVE je sasvim solidan i ja sam zadovoljan sa njime i postaje sve složeniji i složeniji što igra ide dalje a na PVP-u se radi i on se stalno mijenja tj. usavršava ,  naime MMO igre su onaj tip igara koji nikad nisu do kraja završene i koje se stalno nadograđuju.

Neki su tvrdili da TOR neće biti vani niti 3 mjeseca i da će odmah igra umrijeti a zapravo evo sada 6 mjeseci nakon TOR launcha TOR je 2 najuspješniji PTP MMO odmah iza WoW-a sa 1.3 milijuna subova što dovoljno govori samo za sebe a  to da li će ovoj igri rasti ili padati broj korisnika ovisi o tome koliko će se BW truditi u budućnosti oko ove igre ,  koliko brzo će moči proizvoditi novi kvalitetan content i da li će njihove ideje biti dovoljno dobre da zadovolje igrače ove igre.
« Zadnja izmjena: 11. Svibanj, 2012., 21:18 Loghain »
Tribute to one of the most memorable characters in the games Loghain Mac Tir

http://www.youtube.com/watch?v=1jNpBDjZIvk

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #77 : 11. Svibanj, 2012., 23:45 »
Sasvim logicno i ocekivano misljenje loghain sto se tice mog hvaljenja, iskreno, i ja bi tako nesto mislio, taj dio hvaljenja je bio tu radi boljeg opisa moje perspektive posto i sam smatram takvo hvaljenje kad ga vidim na forumima vrlo cesto bullshitom i preseravanjem. Nadalje, swifty-ev najveci arena rating koji je ikad postigao, ako se dobro sjecam je oko 2200, takav boost sam prodao jednom rumunju ima par mjeseci u jedno popodne igre. Njegov razer sponzor nema apsolutno nikakve veze sa njegovom sposobnoscu nego sa njegovim youtube channelom koji je nub friendly i iznimno popularan vec godinama. Mogu priznat i interesantan za gledati. Sa Athene je nesto drukcija prica, on je za razliku od Swiftya bio gladiator i definitivno je bolji igrac od njega, no prije par godina krenuo je i on u biznis + marketing vode. Stvar sa Athene je sto ima mnogo sumnjivih stvari oko njegovog arena gameplaya, u starim danima je imao odlican team i bili su impresivni no od tada, kad se vise osamostalio nije ni blizu onome sto navodi na sumnju da je vjerovatno bio carry-an tj nosen od strane suigraca. Zatim ima tu i jos jedna stvar za razmisliti, Athene zaradjuje na wow-u, mislis da mu je u interesu reci da je neka druga igra bolja ?

Ne znam tko si ti osim da tu pišeš na forumu, tako da si za mene jedan anonimac

A takav zelim i ostati.

Evo i dodatak sa foruma nekih od najboljih pvpera na svijetu (profesionalno za novac boostaju likove), dovoljno ti je procitat prvu stranicu njihovih misljenja prema kojima ja ispadam blag.

http://www.skill-capped.com/forums/showthread.php?15046-Just-curious-if-swifty-and-Athene-get-rank-1



Sto se swtor-a tice, Bioware ima ogroman problem u tome sto je ta igra sebi vec priskrbila nadimak "Tortanic" i u ocima mnogih mmo igraca je fail. Pratio sam neko vrijeme patcheve nakon sto sam prestao igrati i misljenja sam da njihov pvp ogranak team-a katastrofalno radi svoj posao, Ilum kao glavna pvp zona je definicija katastrofe. Balans klasa koliko sad vidim je losiji nego sto je bio na release-u, zatim povukli su ranked battlegrounde par sati prije release-a patcha, Tenkovi u pvp-u su besmisleni itd itd. Osobno volio bi da swtor preokrene pricu i bude uspjesan posto sam fan Star Wars-a ali, kakvo je trenutno stanje, vrlo je mala sansa.
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj, 2012., 00:06 josipva »

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #78 : 12. Svibanj, 2012., 06:24 »
Sto se swtor-a tice, Bioware ima ogroman problem u tome sto je ta igra sebi vec priskrbila nadimak "Tortanic" i u ocima mnogih mmo igraca je fail. Pratio sam neko vrijeme patcheve nakon sto sam prestao igrati i misljenja sam da njihov pvp ogranak team-a katastrofalno radi svoj posao, Ilum kao glavna pvp zona je definicija katastrofe. Balans klasa koliko sad vidim je losiji nego sto je bio na release-u, zatim povukli su ranked battlegrounde par sati prije release-a patcha, Tenkovi u pvp-u su besmisleni itd itd. Osobno volio bi da swtor preokrene pricu i bude uspjesan posto sam fan Star Wars-a ali, kakvo je trenutno stanje, vrlo je mala sansa.

Problem većine novih MMO igara je da današnje nove generacije igrača žele sve odjednom ,  žele savršenstvo u svim mogućim aspektima kada igra izađe i svaki detalj mora biti po njihovom jer ako nije tako onda je igra fail ,   to se upravo događalo svim MMO igrama  koje su izašle nakon  WoW-a a ljudi očito zaboravljaju kako su WoW i još neke starije igre uspjele upravo tako što nekadašnje generacije gamera nisu bile toliko zahtjevne ,  nije bila na snazi ta " entitled generacija " da sve mora biti odmah i po njihovom već je gamerima bilo dosta da je igra zabavna a pustili su devse da ih tokom vremena usavrše.

Zato sam i rekao prije da su MMO igre za razliku od single playera onaj tip igara  koje nisu nikada do kraja završene nego se usavršavaju tokom vremena i potreban je stalni rad na njima od strane devsa.

Što se tiče PVP-u  u TOR-u u ovom trenutku nažalost si u pravu balans klasa je vrlo loš sada nakon 1.2  ,   melee klase imaju totalnu nadmoć nad ranged klasama u nekakvim duelima a sentineli / mauraderi su ono što su nekada bili retribution paladini u Wotlk WoW-u ili death knightovi klase koje u većini dvoboja pobjeđuju 90 %.

Ali mislim da TOR nikada niti nije bio balansiran oko 1 vs 1 duelova on je više bio teamska igra ,  ali bilo bi dobro da devovi malo više pažnje posvete i 1 vs 1 balansiranju.

Što se tiče Illuma za sada je ideja Illuma kao PVP zone izbačena iz TOR-a jer nije funkcionirala u praksi ,   nitko nije niti sanjao prije nego što je igra izašla  da će brojka igrača koji igraju empire toliko nadmašiti broj igrača na strani republike a isto tako nitko nije predvidio da će biti i onih igrača koji će se služiti exploatanjem igre.

Mislim da je BW donio dobru odluku kada su stavili Illum po strani budući da nije funkcionirao i donijeli odluku da će napraviti u doglednoj budućnosti nešto sa open world PVP-om tako da se može očekivati jedna nova zona ili novi PVP planet sa nekakvim strateškim objektima koja će stvarno i funkcionirati.

Ali kroz sve te probleme su prolazile i brojne druge MMO igre u njihovom PVP aspektu i aspektu funkcioniranja klasa pa WoW je imao u svakoj etapi neku klasu koja je imala nadmoć nad ostalima ,  svakom je poznato što su radili vanilla rogovi ,   bc lockovi ,   wotlk retri paladini i death knightovi a recimo feral druidi su bili totalno neupotrebljivi u vanilla rajdovima i igrači koji su igrali druide bili su uglavnom prisiljeni igrati resto spec ali su devovi iz Blizzarda tokom vremena promijenili dosta toga tako da i devsi iz BW imaju sada sličnu situaciju gdje će tokom vremena morati mijenjati još mnogo toga oko toga kako pojedine klase funkcioniraju a od tog problema nije izuzet niti jedan novi nadolazeći MMO jer uglavnom ga svi imaju u nekom aspektu.
Tribute to one of the most memorable characters in the games Loghain Mac Tir

http://www.youtube.com/watch?v=1jNpBDjZIvk

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #79 : 12. Svibanj, 2012., 07:49 »
i zašto bi se sad neko živciro kroz sve to, kad eto izlazi gw2, koji je prema višemanje svima najbolje što mmoi mogu ponudit?

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #80 : 12. Svibanj, 2012., 07:58 »
i zašto bi se sad neko živciro kroz sve to, kad eto izlazi gw2, koji je prema višemanje svima najbolje što mmoi mogu ponudit?

Upravo takvi stavovi i ogromna očekivanja za igre prije nego što one izađu i dokažu se u praksi ubijaju MMO igre jer svi prije nego što izađe svaki novi MMO misle kako je upravo taj sljedeći novi najbolji  " bolji od savršenog " MMO a onda nakon što igra izađe se vidi da svaka igra ima svojih grešaka i mana .

Ovo što ti sada govoriš toliki hype je bio već viđen sa AOC-om ,  Warhammer-om,  ToR-om etc,   a sada se to isto ponavlja i sa GW2 ljudi očekuju igru nad igrama i savršenstvo nad savršenstvima a onda se razočaraju kada shvate da nove igre imaju svojih mana i onda te iste nove " entitled generacije " gamera počinju stvarati glasine kako su cjelokupne igre fail  iako neke od njih su u nekim segmentima vrlo zabavne.
Tribute to one of the most memorable characters in the games Loghain Mac Tir

http://www.youtube.com/watch?v=1jNpBDjZIvk

*

MrVivi

  • **
  • 287
Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #81 : 12. Svibanj, 2012., 08:36 »
koliko sam ja vidio anet sto je obecao to je i ostvario hvala bogu ovo je bila prva beta koja je imala svojih problema ali vecina problema je bilo vezano za optimizaciju zapravo GW2 beta izgleda bolje i igra bolje nego većina MMO igara po izlasku što je stvarno ipresivno pogotovo kad znaš da je ova beta doslovno beta.

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #82 : 12. Svibanj, 2012., 11:41 »
Samo tu treba uvaziti jos dvije stvari:

1. SWTOR je imao i buđet i savršenu priliku za nauciti od proslih naslova sto ima smisla i sto valja, a sto ne valja. Koliko god nema logike da se ocekuje od novih naslova da budu savrseni i imaju sve zivo, isto toliko nema logike da se za njih koriste ista mjerila kao za vanilla wow.

2. Uistinu i GW2 je u opasnosti od takvih ocekivanja, ali on ima tu dva plusa, jedan je sto nema subscription, a drugi je sto ima dosta razlicitih stvari koje se i nemogu bas uspredjivati sa proslim mmo-ima. Zbog toga i dojam javnosti nece biti isti kao prema igri koja radi copy/paste u losiju verziju


P.S. primjetio sam da si veliki fan Bioware-a loghain, neznam kakvo je tvoje misljenje no po meni i Dragon Age 2 i Mass Effect 3 su pokazali kako je Bioware uhvatio zaglupljlivati svoje igre te opcenito ici nizbrdo kao developer sa onom lihvarskom idejom za dodatno naplacivanje ME3 dlc koji je po defaultu vec bio na launch kopijama igre i koji je sadrzavao lika u igri kljucnog za ukupnu price ME svemira.

http://i.imgur.com/MwwzS.jpg

Od Bioware-a dobivam sve veci dojam da su postali hladna, distancirana i money hungry tvrtka. Smatram da i Blizzard, a pogotov ANet imaju puno bolji odnos sa svojim kupcima.
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj, 2012., 12:28 josipva »

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #83 : 12. Svibanj, 2012., 15:18 »
Samo tu treba uvaziti jos dvije stvari:

1. SWTOR je imao i buđet i savršenu priliku za nauciti od proslih naslova sto ima smisla i sto valja, a sto ne valja. Koliko god nema logike da se ocekuje od novih naslova da budu savrseni i imaju sve zivo, isto toliko nema logike da se za njih koriste ista mjerila kao za vanilla wow.

2. Uistinu i GW2 je u opasnosti od takvih ocekivanja, ali on ima tu dva plusa, jedan je sto nema subscription, a drugi je sto ima dosta razlicitih stvari koje se i nemogu bas uspredjivati sa proslim mmo-ima. Zbog toga i dojam javnosti nece biti isti kao prema igri koja radi copy/paste u losiju verziju


P.S. primjetio sam da si veliki fan Bioware-a loghain, neznam kakvo je tvoje misljenje no po meni i Dragon Age 2 i Mass Effect 3 su pokazali kako je Bioware uhvatio zaglupljlivati svoje igre te opcenito ici nizbrdo kao developer sa onom lihvarskom idejom za dodatno naplacivanje ME3 dlc koji je po defaultu vec bio na launch kopijama igre i koji je sadrzavao lika u igri kljucnog za ukupnu price ME svemira.

http://i.imgur.com/MwwzS.jpg

Od Bioware-a dobivam sve veci dojam da su postali hladna, distancirana i money hungry tvrtka. Smatram da i Blizzard, a pogotov ANet imaju puno bolji odnos sa svojim kupcima.


1. Ja nisam uspoređivao igru sa vanilla WoW-om nego sa WoW-om u više njegovih faza jer je WoW kao igra ima problema sa balansiranjem klasa u ama baš svim periodima i u Bc-u i u Wotlk a nije isključeno da će ga imati i u budućnosti,  isto tako Blizzard je uspijevao napraviti greške cijelo vrijeme samo što ljudi onda nisu trubili zbog toga odmah kako je igra fail.
Sjećam se kada je izašao Wotlk kako je igra bila puna bugova a serveri su morali ići  neprekidno na izlasku u patchanje grešaka .
Moje mišljenje je da bi igrači trebali biti mnogo strpljiviji sa igrama nakon što one izađu jer nije isto uspoređivati igre u beti i u praksi kada one stvarno izađu jer broj mogućih varijabli gdje može nastati problem kasnije u praksi je puno veći nego onaj u beti jer u praksi veći broj igrača igra igru.

2. Jedino po čemu je sličan WoW-u  je tradicionalni MMO combat i to da je themepark MMO sa sličnim tipom endgame zasada kao i WoW ali nemoj zaboraviti da je TOR nova igra i kako će se još dosta novih stvari nadodati u nju tokom vremena.
Evo ja igram sada TOR i dobro se zabavljam iako  mi je WoW kao igra dosadio nakon 6 godina igranja te igre tako da TOR ima svoga šarma ,   questing i BW touch je vidljiv u ovoj igri i oni su fenomenalni a PVE je vrlo zabavan jedino što treba na doradu je PVE..

DA2 je bio solidan RPG bolji od Fablea 3 ili nekih drugih Gothic 3 Arcanie i imao bi puno bolju recepciju da nije izašao kao nastavak DAO koja je bila mnogo bolja igra nego kao standalone RPG i da je bio duže u produkciji.
ME3 još nisam zaigrao ali budem.
Za mnoge ove stvari treba kriviti EA koji developerskim kućama pod njima ne daje potpunu slobodu ,  ja sam siguran da se BW nije puno pitalo kada su odlučili napravit ME3 dlc odmah na startu.

Ali isto se može reći i za Blizzard pod Activision u Cataclysmu je prošla ogromna količina vremena između intervala u kojemu su igrači dobivali novi content a za to vrijeme su oni cijelo vrijeme plaćali pretplatu Blizzardu.
A sve više i više stvari Blizzard gura pod microtransakcije koje bi možda trebale biti besplatne za sve one koji plaćaju pretplatu na WoW.


Nisu niti A.Net baš sveci kada je u pitanju pohlepa za novcem , evo pogledaj si malo ovaj link i kakve će sve micro-transakcije GW2 sadržavati ako nisi o tome informiran :
http://my.mmosite.com/1cd10251c16a43d090e2399862b464a2/blog/item/97fe1133345ab8db5b46388c211ef910
Tribute to one of the most memorable characters in the games Loghain Mac Tir

http://www.youtube.com/watch?v=1jNpBDjZIvk

*

MrVivi

  • **
  • 287
Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #84 : 12. Svibanj, 2012., 15:26 »
ja sam vidio cash shop nema nista u njemu što ce davati ikakvu prednost onima koji ju koriste plus mozes mjenjati ingame gold za iteme u cash shopu plus svi consi u cash shopu uključujući i mysterius keys dropaju in game.  Bilo bi dobro da ti malo vise proucis prije nego komentiras nesto.
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj, 2012., 15:28 MrVivi »

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #85 : 12. Svibanj, 2012., 15:44 »
ja sam vidio cash shop nema nista u njemu što ce davati ikakvu prednost onima koji ju koriste plus mozes mjenjati ingame gold za iteme u cash shopu plus svi consi u cash shopu uključujući i mysterius keys dropaju in game.  Bilo bi dobro da ti malo vise proucis prije nego komentiras nesto.



Možda dropaju ingame samo je pitanje koliki će biti postotak i šansa da ti itemi dropaju ingame a koliki da će se morati nabaviti preko ms metode.

Drugo što je sa  ressurection orbom  i mogučnošču da igrači combat resaju igrače tokom combata ,  to se neće moči nabaviti u igri nego preko ms što daje onim igračima koji plaćaju ms prednost nad svima ostalima a pogotovo ako će se ti combat resovi tražiti u PVE competitevnim guildovima.

Što je sa megaphonom i time da igrači neće moči koristiti global chat u igri ako ne plate taj MS.

Isto tako nije u redu da netko izvan same igre ima metodu da stekne nešto što nije cosmetic naravi kao i onaj koji je to zavrijedio u igri.
Tribute to one of the most memorable characters in the games Loghain Mac Tir

http://www.youtube.com/watch?v=1jNpBDjZIvk

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #86 : 12. Svibanj, 2012., 15:49 »
Probao sam vec gw2 i u zadnjem beta eventu su svima dali 2000 "crystala" da isprobaju cash shop, po mom misljenju sve sto se nalazi u cash shopu ne daje direktni napredak osim tih ressurection orb-ova za koje nisam bas siguran kakav bi efekt mogli imati na pve a megaphone su upravo u tom zadnjem eventu removali iz igre. Cak su do te mjere isli da kad kupis item iz cash shopa i dobijes ga u bag-u nemozes ga ni otvoriti u "mists" tj u pvp "preparing" zoni, ni u battlegroundima. U pocetku sam mislio da je bug no ispada da uredno radi kad se vratis u pve okruzenje. Experience boost, karma boost ili glory boost su svi kozmeticke prirode posto mozes slobodno napravit lika lvl 1, otic u "mists" customizat mu build, otic u battleground i neces biti nista losiji od lika koji se na boostao i nafarmao, jedino ces izgledati losije. Sasvim fer.

Sto se tice vanilla wow uspoređivanja nisam mislio na balans klasa nego na kompletni sadrzaj igre na launchu.
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj, 2012., 15:59 josipva »

*

MrVivi

  • **
  • 287
Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #87 : 12. Svibanj, 2012., 15:56 »
znači LoL je totalno nepoštena igra po tebi dobiješ sve free trebaš samo platiti skinove a i to mislim mozes kupiti RP bodovima ako imas dovoljno.

Nikakvi consi nisu dozvoljeni u PvP-u.

Res orbsi i Rep canisteri nisu dozvoljeni u tamnicama.

Karma i XP ti daju 10% vise po kilu sto je nista i ako to neko i kupi pa neka mu ako je toliko debilan.

Nisi li ti koji post gore govorio kako je novac potreban za daljni razvoj igre i po mom misljenju anet je odabrao jedan od najboljih sistema mogućih da zaradi pare od onih koji imaju i dozvoli igranje onima koji nemaju. A to sto neko ima neki armor skin mene uopce nedira pogotovo kad znam da je taj skin kupio a ne zaradio ga kroz gameplay tako da to neznaci nista uostalo ja sam vidio na desetke skinova za armor samo u početnikoj zoni tako da če svi moči napraviti sto oce. I kao što rekoh sve se u shopu moze kupit in game goldom tj. gold mjenjas za gemove koje trosis u CS a koliko sam vidio anet ce kontrolirati konverziju tako da inflacija nepostane problem s tim na umu sama razmjena je gold sink ako sam dobro skuzio sustav.

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #88 : 12. Svibanj, 2012., 16:06 »
znači LoL je totalno nepoštena igra po tebi dobiješ sve free trebaš samo platiti skinove a i to mislim mozes kupiti RP bodovima ako imas dovoljno.

Nikakvi consi nisu dozvoljeni u PvP-u.

Res orbsi i Rep canisteri nisu dozvoljeni u tamnicama.

Karma i XP ti daju 10% vise po kilu sto je nista i ako to neko i kupi pa neka mu ako je toliko debilan.

Nisi li ti koji post gore govorio kako je novac potreban za daljni razvoj igre i po mom misljenju anet je odabrao jedan od najboljih sistema mogućih da zaradi pare od onih koji imaju i dozvoli igranje onima koji nemaju. A to sto neko ima neki armor skin mene uopce nedira pogotovo kad znam da je taj skin kupio a ne zaradio ga kroz gameplay tako da to neznaci nista uostalo ja sam vidio na desetke skinova za armor samo u početnikoj zoni tako da če svi moči napraviti sto oce. I kao što rekoh sve se u shopu moze kupit in game goldom tj. gold mjenjas za gemove koje trosis u CS a koliko sam vidio anet ce kontrolirati konverziju tako da inflacija nepostane problem s tim na umu sama razmjena je gold sink ako sam dobro skuzio sustav.

Kao što sam rekao ja nemam ništa protiv ms-a koji su kozmetičkih naravi kao armor skins etc.....  ,  to za mene nije nikakav problem ,   ali sve ostalo boostanje xp-a ,  boostanje crafting skillova,  nekakve mogućnosti koje mogu utjecati na samu igru kao ressurection orb itd,  itema koji poboljšavaju statse koji se mogu nabaviti van igre, kupnje golda van igre a to je opcija koja može narušiti ekonomiju u igri   e to je već druga priča i to mi se kao gameru baš i ne sviđa.
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj, 2012., 16:07 Loghain »
Tribute to one of the most memorable characters in the games Loghain Mac Tir

http://www.youtube.com/watch?v=1jNpBDjZIvk

Odg: SWTOR generalno
« Odgovori #89 : 12. Svibanj, 2012., 17:27 »
ćekaj, jel ti igraš igru da prije izlevelaš lika od ostalih ljudi il koji kurac? koji je tvoj problem?

mislim strašno, za sva sranja koja su gameplay related u kojima swtor faila, govoriš da je ili nebitno ili da je u nekom xy mmou prije swtora, a ovdje se povlačiš za totalno nebitne gluposti. i kao što ti je već rečeno, nikakvo boostanje neće biti dopušteno u pvpu, niti ikakvi ressurection orbovi ili išta slično, jel nemisliš da mi koji zapravo pratimo razvoj gw2, nebi već popizdili da je suprotno?

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9