HCL.HR

Tomb Raider

• 340 Odgovora
  • 93265 Hitova
Odg: Tomb Raider
« Odgovori #225 : 17. Ožujak, 2013., 16:27 »
:hug

« Odgovori #226 : 17. Ožujak, 2013., 16:44 »
Jesi ti to "ukrao" iz moga osvrta ovo na kraju survivor is born, ili je to tako slucajno ispalo? :mrgreen:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #227 : 17. Ožujak, 2013., 16:48 »
Slučajno. :ementaler:

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #228 : 17. Ožujak, 2013., 17:43 »
Cole je to u svojoj recenziji sve fino rekao, i slažem se sa svime. Još bih dodao neke nedostatke koje su meni smetale: prevelika količina nasilja i borbe (nelogično je da Lara početnica mnogo više ubija nego Lare iz prethodnih TR igara, u pojedinim nivoima su baš pretjerali kao onda kada bježiš iz gorućeg Shanty towna i ubiješ preko 50 ljudi) zbog čega ne bih rekao "survivor is born" nego "commandos is born" jer nije ništa lošija od Jasona Brodyja, zagonetke su odlične i mana je što ih nema više, također igra je prelinearna,  ne sviđa mi se što na neprijatelje često trebaš ispalit čitav šaržer da bi ih ubio ili 5 strijela (također i Lara može primit dosta olova), ovakve sitacije ubijaju ikakvu realnost u igri (npr jednom sam pogodio zapaljivom strijelom čovjeka zapalio ga, i on je tako lijepo gori a ponaša se kao da ne gori tj. traži mene gdje sam umjesto da se "ugasi", nakon 2 min kad je postalo očito da neće nikad umrijet ja ga pogodim u glavu). Igra je prelaka pa bilo bi bolje da Lara umire nakon 2 metka a da također i oni umiru nakon 2 metka. Inače, ovo je odlična avanutra, pravi blockbuster, 90 od mene (u igri sam uživao za 100 ali zbog navedenih nedostataka sam morao malo kazniti igru).
« Zadnja izmjena: 17. Ožujak, 2013., 17:48 Adam Jensen »

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #229 : 18. Ožujak, 2013., 00:50 »
:ementaler:

Isprobao nove drivere te forsirao maxout grafiku preko nvidijinog panela. Driveri su čudo, jer sa uključenom tesalizacijom imao sam oko 15 FSP-a manje, za razliku od sada kada na maksimalnim postavkama igra radi fluidno i stabilno na 50-60 FPS-a. Mislim da na drugi prelazak neću dugo čekat. Odličan posao je napravio službeni patch i novi nvidia beta driveri. Blago onima koji nisu brzali sa igranjem ove igre. ^^

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #231 : 18. Ožujak, 2013., 10:49 »
Kako rendering program uvijek potamni video... đubre :D Ide ti fino, meni nema neke velike promjene TressFX i dalje zeza kada igra zumira bliže Larinoj glavi.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #232 : 18. Ožujak, 2013., 10:56 »
Je ide skroz glatko i stabilno, sa svim uključenim (tesalizacija također). :ementaler:

« Odgovori #233 : 18. Ožujak, 2013., 12:06 »
Bas sam sada isprobao sa novim driverima, pa to je smijesno koliko bolje igra ide.

« Odgovori #234 : 18. Ožujak, 2013., 17:12 »
Odlicna je igra.

« Odgovori #235 : 18. Ožujak, 2013., 19:35 »
Igra je odlična,ali sam očekivala više.Dosta odudara od prethodnika i to mi se ne sviđa.Previše je borbe,a manje pentranja i zagonetki,što mi se također ne sviđa.U jednoj rundi ti dođe 20 oklopnih samuraja,pa onda u drugoj još toliko,a Lara sama.Grafika i priča su odlične,drago mi je jer se moglo ponešto preći stealthom.
« Zadnja izmjena: 19. Ožujak, 2013., 11:48 Cole »

« Odgovori #236 : 19. Ožujak, 2013., 11:02 »
Ja se nadao da će Čole popljuvat igru :hihi:

kad ono nikad :hiha:

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #237 : 19. Ožujak, 2013., 11:33 »
Igra je odlična,ali sam očekivala više.Dosta odudara od prethodnika i to mi se ne sviđa.Previše je borbe,a manje pentranja i zagonetki,što mi se također ne sviđa.U jednoj rundi ti dođe 20 oklopnih samuraja,pa onda u drugoj još toliko,a Lara sama.Grafika i priča su odlične,drago mi je jer se moglo ponešto preći stealthom.
Ej, ovo je spoil, zacrni to :( u jednoj rundi ti dođe 20 oklopnih samuraja
Interesantno da ti se sviđa priča, ona je jedna od lošijih strana ove igre. Što misliš o Lari kao gamerica? Malo sam popričao s prijateljicama koje su igrale i sve su mi rekle isto, da je Lara malo previše slabog karaktera.
« Zadnja izmjena: 19. Ožujak, 2013., 11:35 Shazaam »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #238 : 19. Ožujak, 2013., 11:35 »
Da, zbilja kritičan dio priče.

« Odgovori #239 : 19. Ožujak, 2013., 11:53 »
Ali ovo nikako ne shvacam:
Malo sam popričao s prijateljicama koje su igrale i sve su mi rekle isto, da je Lara malo previše slabog karaktera.
Sto je to u njenom karakteru slabo? Kako je suocena sa svim mogucim nevoljama i smrcu ali i dalje gura naprijed, usput bezbroj puta pomazuci prijateljima?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9