Eh sad ovako. Samp igram od 2009. AKTIVNO, doduđe zadnjih godinu dana baš i ne ali eto...
Ugl. znam o čemu pričam kad ti kažem da BALKANCIMA nikad nikad nikad nikad nikad nikad nečeš moći nametnuti neki drugi grad osim Los Santosa (nečeš imat ni 10 igrača aktivnih), niti otvoriti SUMO, DM, STUNT, FFA etc. ovdje se samo igra ROLEPLAY , iako 98% balkanaca koji igraju SAMP ne znaju niti točnu definiciju roleplaya a kamoli RPat kako spada. Eh, sad, šta sam htio sa time reći.
1) Mod ti neće uspjeti, trošiš pare bezveze.
2) Ne znaš mapat, skriptat niti sređivat SMF forume? Odmah ti je to 95% sigurnosti da će ti server propasti.
3) Nadalje, naveo si ovo...
nekužim ove sve ljudi, otvaraju roleplay servere samo da bi bili admini
Iz mog argumenta broj 2 mislim da se moš pronači sam u svojim riječima.
Kako god da bilo, razmisli jer ti se ne isplati otvarat serv. bezveze trošiš vrijeme, novac itd....
Btw nije mi bila namjena uvrijedit te. Ako si se uvrijedio sa ovim mojim argumentima ili nečim sry, samo te pokušavam odgovorit od ovog
.
Uzevši u obzir da ne znaš skriptat, jedina alternativa (Ne znam dal' si zadovoljan sa njom, a to jest da jednostavno nađeš neki dobar strani stun serv i jednostavno uživaj, JEFTINIJE JE
.
Pozdrav.