neznam, mislim da industrija previše forsa taj novi način igranja, meni je pomalo lame, osobno mi je draže se zavalit u fotelju/kauč/stolicu/vatever, đojstik u ruke i zabavljat se bez nekog prevelikog fizičkog napora u predivnom svijetu virtualne zadovoljštine!

ono, gledam ovog drkana malog, igra skate pa skače stalno, kome se to da? ono, uzmi skejt i aj vani pa skači. mislim, da me ne bi krivo shvatili, sve je to kul i fensi, al ja na igre gledam kao jednu vrstu zabave, više psihičke, a onda ima drugih ko sportovi, drkanje i ta sranja šta te zadovolje fizički, meni se mix ne sviđa
igram tuču neki i moram dizat noge i mahat rukama, blah ;P onda vožnja, ono vau, možeš i kontroler vrtit u rukama dok voziš, isti efekt, u oba slučaja izgledaš ko retaj. ovaj sken skejta, jea rajt, upalit će to. kako će raspoznavat flipove i sva ta sranja? ovaj videočet sa frendicama i haljinice su mi kul. kvizić kul. ovo sa filmovima i multimedijom mi je lame, gledate film, društvo cijelo, netko ide ća, kažeš mu gudbaj i smeće se ugasi, HA!
uglavnom, meni se ne sviđa, a i realno gledajući teško da će izvesti oni sve ovo