HCL.HR

Playerunknown’s Battlegrounds (Datum izlaska: 23.03.2017.)

Žanr: Battle Royale , FPS , istraživanje , napucavanje , preživljavanje , taktiziranje , TPS       Developer: Bluehole       Izdavač: Bluehole

Android iOS PC Xbox One

Playerunknown's Battlegrounds je Battle Royale tip igre u kojoj stotinu igrača na početku svakog meča iskače iz aviona na golemi otok gdje svako za sebe treba pretraživati tamošnje kućne, tvornice i ustanove kako bi što prije pronašli opremu i oružje i ubili svu konkurenciju. Jer od 100 igrača - samo je jedan ultimativni pobjednik.

Minimalna konfiguracija: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300, Memorija: 6 GB RAM, Grafička kartica: nVidia GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB, HDD: 30 GB prostora

0

Playerunknown’s Battlegrounds vijesti

Popularni PUBG streamer Shroud popio je jednomjesečni ban

Pero Mlinar prije 1 tjedan

Nakon vožnje u letećem autu, popularnom streameru Michaelu “Shroudu” Grzesieku doletio je i privremeni ban, i to radi varanja u popularnoj igri PUBG.

Tvorci PUBG-a odustali su od sudske ofenzive na Fortnite

Pero Mlinar 29.06.2018.

Ne ide im na serverima, a bome ni na sudu. Tvrtka u čijem je vlasništvu popularni PUBG predomislila se oko sudske tužbe za Fortniteovu navodnu krađu ideje.

PUBG sada najednom ima tri puta više igrača nego Fortnite

Zoran Žalac 19.06.2018.

Strašan popust od deset eura zahvatio je Playerunknown’s Battlegrounds, a njegov izdavač pohvalio se da igru igra 400 milijuna ljudi.

Playerunknown’s Battlegrounds video

Stigle su prve snimke nove mape za PUBG

Zoran Žalac 24.03.2018.

Popularni PlayerUnknown’s Battlegrounds jučer je proslavio prvu godinu od izlaska u Early Accessu, a tim povodom igrin kreator premijerno je prikazao novu mapu.

Pokušao sam ulovit Chicken Dinner na novoj PUBG mapi i evo kako je to prošlo

Igor Belan 23.12.2017.

Iako sam po broju sati uloženih u igru definitivno među manje iskusnim igračima, uz malo opreznosti, taktike i čiste sreće nešto sam čak i postigao u mom trećem susretu sa novom PUBG mapom u finalnom izdanju igre.

PUBG će dobiti 1.00 verziju za manje od dva tjedna

Zoran Žalac 08.12.2017.

Dobili smo prvi video isječak nove mape u PlayerUnknown’s Battlegroundsu, a doznali smo i datum izlaska 1.00 verzije na PC-u.

Playerunknown’s Battlegrounds specijali

Je li 2017. godina kada je gaming otišao kvragu?

Zoran Žalac 30.08.2017.

Čini se kako je vrag odnio šalu – najprodavanija igra 2017. godine nije dovršen proizvod i to je definitivno dalo neke ideje velikim korporacijama.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?