HCL.HR

Neymar Jr igrao nogomet u PUBG pa dobio batina

Zoran Žalac 01.08.2022.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Brazilski nogometaš Neymar Jr promovirao je novu PUBG mapu Deston tako što je sudjelovao u live stramu. Bilo je tu i nogometa, ali se sam igrač nije pretjerano proslavio.

Osim što je jedan od najplaćenijih nogometaša današnjice, Brazilac Neymar Jr je u slobodno vrijeme i streamer na Facebook Gamingu. Kako Neymar ima veliku bazu pratitelja, tako je privlačan izdavačima igara pa je nedavno sklopio dogovor s tvorcima battle royale igre PUBG: Battlegrounds. Zajedno s drugim južnoameričkim influencerima odigrao je tako nekoliko partija PUBG-a uz prijenos uživo, a sažetak/snimku sada možete pogledati na službenom PUBG kanalu.

Ukratko, Neymar  je bio uspješan u privlačenju gledatelja, ali pileće večere nije vidio. Prikazao je karakterističnu gamersku ljutnju nakon eliminacije, ali se u isto vrijeme dobro zabavio, prvenstveno u improviziranom igranju nogometa unutar PUBG-a. Evo kako je to izgledalo:

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • mili1985

    01.08.2022 - 13:25

    Čudno da se nije bacao po sobi previjajući se od bolova!?

  • Usputbudireceno

    01.08.2022 - 13:26

    Hmm, nongamer nije uspješan u videoigrici u istoj mjeri kao što je kao profesionalni nogometaš uspješan u nogometu. Bravo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?