HCL.HR

Crafting dolazi u PUBG, zajedno s novom mapom

Zoran Žalac 12.07.2022.   •   0 komentara


PUBG: Battlegrounds sutra će biti ažuriran na verziju 18.2, a s njom stiže nova mapa te prva implementacija crafting sustava za skinove.

Igrači PUBG: Battlegroundsa od sutra, 13. 7., moći će u igri craftati vlastite skinove. Ova mogućnost bit će dio službenog Workshopa, u kojem igrači otključavaju škrinje s materijalima koji im služe za izradu kostima/skinova koji ih zanimaju. Dakako, škrinje će se moći otključati kupovanjem ključeva, kako to obično ide.

Osim novog sustava craftinga, za sada ograničenog samo na skinove, uz ažuriranje 18.2 stiže i nova, već najavljena mapa Deston. Postapokaliptični Deston je 8×8 mapa s naglaskom na vertikalnost. Mapa tako ima niz zgrada i tornjeva na koje se igrači mogu brzo popeti koristeći fiksirano uže. A lakše će se i silaziti s visokih objekata, s obzirom da ćemo na Destonu imati padobran koji se za razliku od onog standardnog, može koristiti više puta, odnosno – neograničeno.

Dobar dio nove mape nalazit će se pod vodom, tako da se uvodi i nova vrsta vozila – hovercraft. S njime možete voziti i po vodi i po tlu, uz napomenu da je vozilo na tlu ipak nešto sporije nego u vodi.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?