HCL.HR

Oznaka: The Talos Principle serijal

RecenzijaThe Talos Principle 2

Zoran Žalac 08.11.2023.

Roboti u najpoznatijoj domaćoj puzzle igri ostvarili su generacijski skok. No, je li napredak uvijek dobra stvar? Evo kakav smo poučak izvukli iz The Talos Principle 2.

HCL VideoTestirao sam si IQ ponovno uz The Talos Principle 2, punih 12 minuta me boljela glava

Igor Belan 03.11.2023.

The Talos Principle 2 nije samo nastavak na priču iz jedinice, već znatno bogatija igra s dubljim likovima, lokacijama, filozofskim pitanjima, laserima i kutijama. Dok se naša recenzija kuha u Zoranovoj kuhinji, evo mojih prvih dojmova.

The Talos Principle 2 postao je druga najbolje ocijenjena igra iz Hrvatske

Zoran Žalac 03.11.2023.

Nova igra hrvatskog studija Croteam trenutno drži vrlo visok prosjek ocjena – drugi najviši u povijesti svih igara lansiranih iz Hrvatske!

HCL VideoProbao sam hrvatski IQ test zvan The Talos Principle 2 demo, prošao ga polovično

Igor Belan 07.10.2023.

The Talos Principle 2 demo je vani i može poslužiti kao besplatan test igre, ali i vašeg znanja, sposobnosti uočavanja, logičkog zaključivanja i… čekaj, što uopće znači igrati igru?

Dostupan je demo za najljepšu domaću igru do sada

Zoran Žalac 07.10.2023.

PC igrači na Steamu mogu zaigrati demo verziju Croteamove nove igre The Talost Principle 2, čije puno izdanje izlazi idućeg mjeseca.

HCL VideoIgramo Claire de Lune (EP2): Napadaju me pauci, a nemam oružja

Igor Belan 19.07.2021.

Možda vam se ovo što držim u ruci čini kao nekako oružje, ali ne – to je ništa. To stvara kocke, a po novome čak i trampoline! Pa pogledajte kako sam na kraju morao nadmudriti vanzemaljske paukove dok tražim kćer na stranom planetu.

HCL VideoZaigrao sam novu igru tvoraca Bioshocka i bio šokiran

Igor Belan 17.07.2021.

Gotovo odnikud nedavno je izašla igra Claire de Lune, puzzle avantura s dovitljivom sci-fi pričom i uzorima poput Portala i The Talos Principlea. Zaigrao sam prvih pola sata i sve mi nešto miriši na novi serijal!

HCL VideoPriča o Hrvatima koji su napravili globalni gaming hit – Serious Sam

Filip Zorić 09.09.2020.

Ususret izlasku Serious Sama 4 kontaktirali smo Croteam i iskopali neke detalje iz njihove povijesti kako bismo vam ispričali njihovu priču. Sve od skromnih početaka do velikog uspjeha Serious Sama i The Talos Principlea.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?