HCL.HR

Dostupan je demo za najljepšu domaću igru do sada

Zoran Žalac 07.10.2023.   •   5 komentara


PC igrači na Steamu mogu zaigrati demo verziju Croteamove nove igre The Talost Principle 2, čije puno izdanje izlazi idućeg mjeseca.

Bližimo se izlasku nove igre zagrebačkog Croteama, koji ovih dana slavi tri desetljeća postojanja. Puzzle avantura s daškom filozofije, The Talos Principle 2, bit će lansirana kao prva domaća igra u Unreal Engine 5. To jest, ne baš u potpunosti prva, ali prva koja nije early access naslov.

Igra u promotivnim materijalima izgleda predivno, a u grafičku raskoš možete se uvjeriti i kroz demo verziju koja je dostupna na PC platformi. Za isprobavanje trebate preuzeti instalaciju od 22,6 gigabajta. 

Zanimljivo je kako je Croteam prilikom lansiranja ove demo verzije bio priredio i prvu zagonetku. Iako je demo javno dostupan od jučer, na Steamu ga se moglo preuzeti i ranije ovoga tjedna. Nigdje to nije bilo naznačeno, samo ste se morali pretvarati da ste robot – tako da na službenoj stranici krivo ispunite CAPTCHA test. Alternativno, mogli ste samo kopirati URL adresu s naredbom za pokretanje instalacije na Steamu.

U bilo kojem slučaju, prva je zagonetka riješena vrlo brzo te je demo verziju Talos Principlea 2 preuzelo više od pet tisuća igrača prije nego je ona postala javno vidljiva.

Komentari (5)

  • Agent

    07.10.2023 - 13:54

    Upravo završio demo, igra izgleda predobro i barem demo se vrti bolje nego sam očekivao. Po meni ovo bi mogla biti najbolja puzzle igra ikada, samo još da ima veći community pa da bude više costume puzzla nego je prošli imao.

  • trulex

    07.10.2023 - 15:33

    HCL hajte nam iskopajte informaciju hoće li biti podržan hrvatski jezik. Ja sam igru prednaručio i čeka se 2.11. Toliki je hype da ne želim niti demo probati, samo sam vidio 1 trejler i dosta.

  • k4rlovc4n

    07.10.2023 - 16:03

    Bome, po ovome što sam, malo, vidio na videu igra izgleda stavarno ‘ebeno dobro! Pohvale našim dečkima iz Croteama!

  • mongra

    08.10.2023 - 08:42

    Prednarucio igru na PS Storeu. Nasim deckima treba podrska.

  • Lanko

    08.10.2023 - 21:46

    Treba podrška, svakako! Nego, nije li Croteam prodan Amerima?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?