HCL.HR

Oznaka: Vojne pucačine

HCL VideoProbao sam Battlefield 2042 i ustanovio da je malo čudan

Igor Belan 14.11.2021.

Tehnički sam i prije igranja znao što će novi Battlefield 2042 ponuditi po pitanju sadržaja, ali tek sada kad sam ga isprobao uviđam koliko mi je sve to zapravo… pa, čudno! Sadržaja ima, ali osjećam da nešto nedostaje.

HCL VideoIgramo Call of Duty: Vanguard (EP2): Ovo me podsjetilo na stare CoD igre

Igor Belan 07.11.2021.

Call of Duty: Vanguard kreće eksplozivno u prvoj misiji, ali već u drugoj misiji situacija se malo smiri, a cijeli osjećaj levela podsjetio me na starije Call of Duty naslove smještene u Drugi svjetski rat.

HCL VideoZaigrao sam Call of Duty: Vanguard, osjećao se kao nemilosrdni gad

Igor Belan 05.11.2021.

Call of Duty: Vanguard vraća serijal u Drugi svjetski rat, ali priča ovaj put djeluje kao da je Tarantino puhao scenaristima za vratom. Je li to dobro ili loše još ćemo vidjeti, ali evo kako cijela stvar počinje…

Battlefield 2042 će imati poboljšane verzije starih mapa u posebnom “zabavnom” modu

Igor Belan 24.06.2021.

Battlefield 2042 bit će smješten u blisku budućnost, ali ako je vjerovati ovom uvjerljivom traču – imat ćemo mogućnost i posjetiti neke stare mape kroz zaseban mod igre.

Besplatno skinite legendarni Operation Flashpoint: Cold War Crisis

Igor Belan 23.06.2021.

Igra koja je udarila temelje Arma serijala slavi 20 godina na tržištu uz prikladni giveaway – možete je skinuti besplatno na Steamu i GOG-u kroz sljedeća dva dana.

HCL VideoNova pucačina Land of War podsjetila me na stare Call of Duty igre

Filip Zorić 16.06.2021.

Bilo je jednom vrijeme kad je tematika Drugog svjetskog rata bila dominantna u pucačinama. Indie naslov Land of War nas želi podsjetiti na te stare dane tako što nas stavi u redove poljske vojske. Evo kako izgleda početni level ovog interesantnog FPS-a.

Prikazan Battlefield 2042 gameplay video, ima neke epic momente

Igor Belan 13.06.2021.

Prvi Battlefield 2042 gameplay video upravo je prikazan javnosti pa pogledajte neke fino režirane epic momente futurističkog ratovanja kakvo igra obećava.

HCL VideoCiljao sam mozgove u novom Sniper Ghost Warrioru, bilo je krvavo

Igor Belan 08.06.2021.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 je vani pa idemo se obući kao pustinjski ratnik, baciti snajper na leđa i pogodit nekoga s 2 kilometra udaljenosti nakon vrlo malo planiranja. Znate mene – plan je za kukavice!

HCL VideoProbao sam Enlisted, novu WW2 pucačinu koja djeluje kao mrvicu realističniji Battlefield

Igor Belan 10.04.2021.

Enlisted je novi WW2 FPS koji svi sada možete besplatno isprobati, a uz velike mape, tenkove i avione, podsjeća pomalo na Battlefield. Samo je navodno malo realističniji i povijesno točniji. Pa idemo nabaciti koji headshot i vidjeti kakav je osjećaj.

Arma 3 i poslije osam godina dobiva nove sadržaje, najnoviji će biti rat u Vijetnamu

Josip Klanfar 07.04.2021.

Treći dio moderne vojne simulacije ni nakon osam godina ne posustaje u dobivanju novih sadržaja. Ovoga je puta riječ o Vijetnamskom ratu, a osim nove mape, čekaju nas i nove frakcije.

RecenzijaCall of Duty: Black Ops Cold War

Hrvoje Smoljić 29.11.2020.

Sedamnaesti Call of Duty po redu donosi neke inovativne ideje, ali ne tamo gdje biste to inače očekivali. Single-player kampanja je vrijedna pažnje, ali isto se ne može reći za multiplayer komponentu.

HCL VideoIgramo Call of Duty: Black Ops Cold War (EP2): Ovo me podsjeća na stare špijunske igre

Igor Belan 21.11.2020.

Novi Call of Duty u svom singleplayer segmentu ima priču o špijunaži i podmuklim potezima tajnih operativaca usred Hladnoga rata, a uz mehaniku pregledavanja i prikupljanja dokaza sve me to nekako podsjetilo na stare špijunske igre. I onda su me odjednom bacili u Vijetnam, kako to?

RecenzijaSquad

Stjepan Fikter 16.10.2020.

Zaboravite na individualna herojstva u Squadu. Želite li u ovoj pucačini pomoći svome timu, ponekad uopće nećete ispaliti ni metka.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?