HCL.HR

Oznaka: Vojne pucačine

HCL VideoProbao sam Modern Warfare 2 multiplayer, igrao iznenađujuće dobro

Igor Belan 29.10.2022.

Sigurno neću dobiti nikakve nagrade za timski duh i logične in-game poteze, ali u prvih par mečeva novog Call of Dutyja osjećao sam se kao kod kuće i pristojno redao te headshote. No znači li to da je osjećaj igranja previše poznat?

HCL VideoZaigrao sam Sniper Elite 5, pogodio čovjeka ravno u oko i jedva izvukao živu glavu

Igor Belan 21.05.2022.

Sniper Elite 5 još nije vani, ali mi već pripremamo recenziju i sada imamo dopuštenje pokazati vam malo gameplaya. Što je tu zapravo novo i kako sada izgleda kada nacista pogodiš u oko? Bacite oko sa mnom na prvih pola sata igre.

Glasine su bile točne – Arma Reforger već se može zaigrati u ranoj verziji

Stjepan Fikter 17.05.2022.

U iščekivanju najave za Armu 4, vrijeme će kratiti Arma Reforger koju pokreće Enfusion engine koji postaje novi temelj serijala, a isti testiramo kroz ranu verziju na PC-ju i Xbox Series platformama.

Arma Reforger je navodno nova Arma – za PC i konzole

Zoran Žalac 14.05.2022.

Procurili su navodni materijali za igru Arma Reforger, koja bi mogla biti prvi dio Arma serijala rađen za konzole dok PC igrači čekaju najavu Arme 4.

Budućnost serijala ARMA uskoro će biti otkrivena

Zoran Žalac 13.05.2022.

Sljedećeg tjedna čut ćemo i vidjeti što nam studio Bohemia Interactive priprema za budućnost svog vojnog serijala ARMA. Vjerojatno novu igru ili – platformu?

HCL VideoIgramo Medal of Honor: Allied Assault i slavimo 20 godina te legendarne pucačine

Igor Belan 20.01.2022.

Medal of Honor serijal posljednjih je godina zamro, ali mi ga se svakako još sjećamo. Danas smo ga se opet prisjetili jer MoH: Allied Assault slavi 20 rođendan – pa idemo ga malo zaigrati.

HCL VideoProbao sam Battlefield 2042 i ustanovio da je malo čudan

Igor Belan 14.11.2021.

Tehnički sam i prije igranja znao što će novi Battlefield 2042 ponuditi po pitanju sadržaja, ali tek sada kad sam ga isprobao uviđam koliko mi je sve to zapravo… pa, čudno! Sadržaja ima, ali osjećam da nešto nedostaje.

HCL VideoIgramo Call of Duty: Vanguard (EP2): Ovo me podsjetilo na stare CoD igre

Igor Belan 07.11.2021.

Call of Duty: Vanguard kreće eksplozivno u prvoj misiji, ali već u drugoj misiji situacija se malo smiri, a cijeli osjećaj levela podsjetio me na starije Call of Duty naslove smještene u Drugi svjetski rat.

HCL VideoZaigrao sam Call of Duty: Vanguard, osjećao se kao nemilosrdni gad

Igor Belan 05.11.2021.

Call of Duty: Vanguard vraća serijal u Drugi svjetski rat, ali priča ovaj put djeluje kao da je Tarantino puhao scenaristima za vratom. Je li to dobro ili loše još ćemo vidjeti, ali evo kako cijela stvar počinje…

Battlefield 2042 će imati poboljšane verzije starih mapa u posebnom “zabavnom” modu

Igor Belan 24.06.2021.

Battlefield 2042 bit će smješten u blisku budućnost, ali ako je vjerovati ovom uvjerljivom traču – imat ćemo mogućnost i posjetiti neke stare mape kroz zaseban mod igre.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?