HCL.HR

Čovjek bez imena dijelit će batine u Like a Dragon Gaiden tijekom 11. mjeseca

Zoran Žalac 09.06.2023.   •   3 komentara


Kazuma Kiryu više se ne zove Kazuma Kiryu u Yakuza serijalu koji se više ne zove Yakuza serijal. On je sada čovjek bez imena!

Kao nekome tko nikada nije igrao Yakuza igre, teško mi je ponekad pratiti sva događanja i prevrtanja u tom serijalu. No, stvari zapravo i nisu komplicirane koliko se na prvu čine, a tome svakako pomaže i činjenica da ne morate znati kako se zove protagonist sljedeće igre – on je čovjek bez imena. Iako zapravo ima novo ime pa na kraju ipak nije?

Fanovi će znati da je legendarni Kazuma Kiryu lažirao svoju smrt kako bi zaštitio svoju familiju. Jer kao i u Brzima i žestokima, jedino što je bitno jest familija. Iako je Kazuma izbrisao svoje ime, na kraju je prisiljen vratiti se pod kodnim imenom Joryu.

Mislim, svaka čast tipu koji promjeni ime iz Kiryu u Joryu ne bi li ZAMEO svoj trag. Genijalan plan, stari!

Uglavnom, da ne zalazimo sad u duboke dubine Yakuza Like a Dragon serijala, nova runda udaranja po ulicama Japana i pjevanja karaoki uslijedit će 9. 11. 2023. na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series platformama. Igra će koštati 50 eura, što je manje od ostatka serijala jer to ipak nije Yakuza 8, koja će se zvati Like a Dragon 8.

Komentari (3)

  • Motor City Bengals

    09.06.2023 - 14:37

    Like a Dragon je oduvijek u originalu. Ja za Yakuzu i ne znam, ali ok, ako sam naporan i govorim ocite stvari, ispricavam se.

  • John_Constantine

    09.06.2023 - 14:51

    Nabavlja se. Igram još od prvog nastavka na ps2 konzoli. I jedan dan kad skupim sve remastere za ps4, igram iznova cijeli serijal.

    Ovaj put mislim da sam shvatio kako se igra mahjong.

  • LeChuck

    09.06.2023 - 16:20

    Jedan od najboljih likova u gamingu!

    Spoiler alert:
    .
    .
    .
    .
    Naježio sam se kad se pojavio u Yakuzi: Like a Dragon

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?