HCL.HR

Wii

PLATFORMA

Uvjerljivo najpopularnija Nintendova konzola 2006. godine lansirana je kao inovativni proizvod s kojim su se igre kontrolirale pomoću pokreta ruku. Novina koju je Wii donio rezultirala je prodajnim boomom u iduće dvije godine pa je hardverski najslabija konzola sedme generacije pokazala da se originalnim idejama uspješno može parirati čistoj snazi, makar i na kraće staze.

Wii Recenzije

RecenzijaFIFA 15

Matej Lazić Švogor 05.10.2014.

Početak jeseni obično predstavlja jagodu na vrhu torte za ljubitelje sportskih simulacija, a fanovima FIFA serijala novu hipnozu nogometnim ludilom. No što je to točno hipnotizirajuće u Fifi 15?

RecenzijaFinal Fantasy IV: The After Years

Dominik Bošnjak 12.01.2014.

Posljednja Final Fantasy mobilna igra u 2013. godini, Final Fantasy IV: The After Years je odnedavno dostupna za download na iOS App Storeu i Android Playu. Vrijedi li za nju istresti gotovo sto kuna?

RecenzijaFIFA 14

Zoran Žalac 12.10.2013.

VIDEO RECENZIJA – Nogomet je rapsodija ako se igra tečno i maštovito. Isto je i s ovogodišnjom Fifom koja igraču pruža uvjete za takvu igru, ali pri tome pokazuje i znakove ograničenosti u njoj.

Wii Vijesti

X-Men Origins: Wolverine – igra koja je bila bolja od filma

Zoran Žalac 01.05.2023.

Na današnji dan prije točno 14 godina igrao se X-Men Origins: Wolverine, jedan od najboljih naslova s ikoničnim mutantom.

LEGO verzija Resident Evila 4 izgleda fantastično

Filip Zorić 15.03.2023.

Uskoro ćemo moći zaigrati Resident Evil 4 u novom ruhu, ali evo vam prilike da vidite kako igra izgleda u kockastom izdanju.

Resident Evil 4 remake neće izbaciti završni otok iz originala

Zoran Žalac 06.01.2023.

Iz Capcoma su potvrdili kako će treća cjelina Resident Evila 4 biti uvrštena i u preradu, iako ju do sada nisu pokazivali u promotivnim materijalima.

Wii Specijali

Nema rezultata

Wii Igre

Super Mario Kart

Duje Kozomara 18.02.2016.

Otac svih kart-racing igara.

FIFA 15

Matej Lazić Švogor 05.10.2014.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?