HCL.HR

Recenzije: Igre

Evil Genius 2: World Domination

Lovro Maroševac prije 2 dana

Evil Genius 2 stigao nam je nepunih 20 godina nakon originala i podsjetio nas kakve muke moraju prolaziti genijalni umovi da bi zavladali svijetom. Je li nastavak uistinu dostojan svog prethodnika?

Outriders

Hrvoje Smoljić prije 5 dana

Outriders možda jest novi, svježi looter shooter u gradu, no – je li dovoljno dobar da vas odvoji od velikana žanra poput Desytinya, Warframea ili Borderlandsa?

Monster Hunter Rise

Filip Zorić prije 6 dana

Stigao nam je novi nastavak iz serijala Monster Hunter, i to ekskluzivno na Nintendo Switch konzolu. Isplati li se ponovno krenuti u lov?

It Takes Two

Iva Osrečak 03.04.2021.

It Takes Two vodi nas na uzbudljivu platformersku terapiju za parove. Je li doista potrebno dvoje za rješavanje svih ljubavnih problema?

Loop Hero

Zoran Žalac 01.04.2021.

Kružili smo po petlji Loop Heroa nekoliko tjedana u pokušaju tumačenja što je to tako zarazno u toj maloj igri retro stila.

Curse of the Dead Gods

Stjepan Fikter 24.03.2021.

Prošlogodišnji hit Hades postavio je poprilično visoku ljestvicu kada su u pitanju roguelite naslovi, no Curse of the Dead Gods sa svojim prokletstvima je poprilično dobar konkurent.

Breathedge

Lovro Maroševac 16.03.2021.

Breathedge nas odvodi u zanimljiv svemirski svijet koji će vas često ostaviti bez daha. I dobrog smisla za humor!

Persona 5: Strikers

Hrvoje Smoljić 12.03.2021.

Strikers donosi više akcijski orijentiranog, ali manje druželjubivog Jokera i fantomske lopove, s još uvijek dovoljno prepoznatljive magije zbog koje smo voljeli Personu 5.

Football, Tactics & Glory: Football Stars

Zoran Žalac 08.03.2021.

Čudan je svijet nogometa sad kad se većina utakmica igra pred praznim tribinama. Stoga smo se i mi vratili čudnom nogometu – onom na poteze – kako bismo vidjeli što donosi njegova ekspanzija Football Stars.

Destruction AllStars

Žarko Ćurić 27.02.2021.

Destruction AllStars jedna je od rijetkih PlayStation 5 ekskluziva u ovom trenutku. Koliko je zapravo zabavna kombinacija uništavanja vozila i bježanja po šarenim mapama?

Bravely Default II

Ivan Brekalo 25.02.2021.

Nakon dva odvojena kraća iskustva u vidu demoa preuzetih s Nintendo eShopa, konačno pred sobom imamo cijeli Bravely Default II – dugo iščekivani RPG s borbom na poteze i pastelnim vizualnim stilom.

Cyber Shadow

Ivan Brekalo 17.02.2021.

Ravno iz Finske stiže nam nova nindža igra – jedna koja može stajati uz bok klasicima kao što su Ninja Gaiden ili Shinobi.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Zoran Žalac 10.02.2021.

Nintendo Switch platforma dobila je još jednu igru koju fanovi Super Marija ne bi smjeli propustiti. Super Mario 3D World je stara stvar, ali Bowser’s Fury je poput skroz nove igre.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?