HCL.HR

Domaća igra The Red Solstice 2 izgleda kao kooperativni Dead Space

Zoran Žalac 02.05.2019.   •   0 komentara   •   Trailer


Igra hrvatskog tima Ironward zvana The Red Solstice 2: Survivors danas je dobila svoj premijerni prikaz kroz prvi trailer i set slika.

Taktičku pucačinu domaće produkcije, zvanu The Red Solstice, prošle ste godine mogli upoznati potpuno besplatno. Ove godine stiže nam njezin nastavak, mračniji i opasniji po ekipu koja će se upustiti u borbu protiv vanzemaljaca po uskim hodnicima i mračnim prostorijama.

S obzirom na dizajn vanzemaljaca s višestrukim udovima, ali i dizajn samog okoliša, igra nas malo podsjeća na kultni Dead Space. Dakako, perspektive tih igara su drugačije, ali to nije loša stvar – na kraju krajeva, Dead Space kao takav više ne postoji pa će mu ovo biti dobra alternativa.

Nastavak će igračima donijeti strateški sloj u kampanji, što znači da ćemo ručno birati misije i osvajati teritorij na mapi. Teritorij će se moći i izgubiti pa ćete se morati ponovno izboriti za njega. U borbi ćemo pritom imati više različitih stilova kroz širu paletu pasivnih sposobnosti i nekoliko vrsta paljbe za pojedina oružja.

The Red Stolstice 2: Survivors u planu je za PC, a trebao bi postati dostupan nekad tijekom 2019. godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?