HCL.HR

HAKIRAO SAM FBI – Virginia #2

Igor Belan 28.09.2016.   •   11 komentara


Nastavljamo s otkrivanjem priče o misterioznom nestanku mladića i čudnovatnim događanjima u FBI-u unutar igre Virginia. I pričamo gluposti usput, naravno.

Ako još niste, pogledajte prošlu epizodu mog prelaženja Virginije klikom ovdje. U ovom videu nastavljam točno tamo gdje sam stao u prijašnjoj epizodi – u mraku usred zelenog travnjaka negdje u Virgniji.

Označeno sa:

Komentari (11)

 • imagineak

  28.09.2016 - 20:10

  Maria Halperin i Maria Ortega čija imena čitaš na koverti, dijele istu adresu. U prošlom videu to nisi primjetio.

  Onaj lik koji te napao nije Lucas, već sa benzinske stanice koji ti je pokazao srednji prst.

  I da, u jednom od snova vidimo da svećenik zakucava letve na Lucasova vrata, a poslije kad si u onoj špilji, otkidaš letve da bi izvadio pticu iz kaveza. Jel misliš da je to povezano?

  Na ogradi od aerodroma gdje je sve ograđeno s onim trakama, piše: “Use of deadly force authorized.”.
  U 2. videu u jednom trenutku imaš scenu gdje njih više (svećenik, glavni iz FBI-a, šerif Taft i druga dvojica iz FBI-a) u usporedbi sa scenom iz 1. videa, tebi daju dosje od Marie. Ovo mi izgleda kao nekakav indikator da se tu radi o korumpiranoj ekipi koja nešto krije i da ti to polako otkrivaš kako se priča razvija.

  Ali inače, ovo je jedini serijal koji pratim. Pogledam samo ponekad neki video iz igara koje me zanimaju. Volim avanture ali mi sva ta praznina između važnijih stvari ubija interes, zato mi je zanimljivo gledati ovaj serijal jer ti popuniš tu prazninu, između glazbe i važnijih scena koje objašnjavaju priču, govorom.

  Nadam se pogledati idući dio za vikend.

  • Igor Belan

   @imagineak, 29.09.2016 - 01:18

   Baš sam gledao imaju li istu adresu i sjećam se da je bila različita, čudno. Problem je ove igre pomalo što je neke likove malo teško razlikovati – sve se odvija dosta brzo ponekad, a grafički stil nije uvijek zahvalan za brzo raspoznavanje svih likova, pogotovo kad većinu likova raspoznaješ samo vizualno, nema glasa ili čak imena uz koji bi ih asocirao. Ovo za pticu i letve si dobro ulovio, možda je tu neka povezanost prisutna – vidjet ćemo, valjda 🙂 I da, ovo za korumpiranu ekipu sam i sam pohvatao – tako se barem čini za sada, ali donekle mi djeluje i preočito. Bilo bi skroz OK da je Maria zapravo monstrum od žene što ide uokolo i ubija malu djecu, a svi ostali su totalne dobrice što se boje zamjerit FBI-u i raskrinkat jel… zamisli.

 • funky0308

  28.09.2016 - 22:04

  Izgleda zanimljivo. Prodera ti se glazba tamo Igore, nista te nisam cuo.

 • Hazardous Material

  28.09.2016 - 22:23

  Dva sata nakon objavljivanja ovog videa, Igor Belan je odveden na informativni razgovor

  • Igor Belan

   @Hazardous Material, 29.09.2016 - 11:23

   Ne smijem pričat o tome, okej!?

  • Hazardous Material

   @Igor Belan, 29.09.2016 - 12:18

   Ponudit će ti nagodbu, svi znamo kako to ide

 • Dragan[MKD]

  28.09.2016 - 23:20

  Mislim da je to bila inicilizacija/upadanje u FBI jer u prvom video imas tu scenu gdje ti si u koloni sa drugim kadeti i daju vam znacke FBI, jer to mi licilo na znacka a ne na diploma za zasluha, i sada se priseca na to jer je zbunjena dal je dobra stvar to sto se priklucila u FBI, i dali ostaje na pravom putom, i koi su ju bile snovi, nesto tako, uglavno previse filozofiram, hahaha, no more soap operas for me. lol

 • bratminli457

  29.09.2016 - 15:22

  Ako nije dugacka igra predji je celu,zanimljivo je gledati.Pogotovo kad simuliras razgovor :D

  • Igor Belan

   @bratminli457, 30.09.2016 - 12:34

   Nije dugačka – što sam saznao jučer navečer kad sam je prešao snimajući posljednju, treću epizodu ovog serijala 🙂 Gledate to danas.

 • MaliMicek

  29.09.2016 - 16:45

  Kako je igra p’n’c ako je vidljivo da je klasični FPS WASD. Ispraviti to u info boxu. Što se tiče igre ovo mi izgleda vrlo vrlo zanimljivo, moglo bi s eprobati.

  • Igor Belan

   @MaliMicek, 30.09.2016 - 12:38

   Ova igra je po tebi… FPS WASD…žanra? Mislim, ne kažem da je žanr u info boxu baš najbolje prikazan, ali ovo je igra pomalo netipičnog žanra pa je teško i reći u koju kategoriju točno upada koristeći klasičnu “bazu žanrova”… ali kužiš da FPS WASD nije žanr? To je doslovno termin koji si sada izmislio :))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!