HCL.HR

Oznaka: Walking simulator

Golišavi demoni zovu nas na paklene orgije u novom traileru za Agony

Zoran Žalac 10.05.2018.

U novom traileru za Agony upoznajemo se sa zapletom radnje unutar samog pakla, i to na primjereno neprimjeren način prepun demonskih orgija i grotesknih izroda.

U pakao Agonyja idemo krajem idućeg mjeseca

Zoran Žalac 20.04.2018.

Nakon manje odgode, pakao igre pod nazivom Agony bit će spreman za turistički obilazak od 29. 05. ove godine na PC, PS4 te XBOX platformama.

RecenzijaThe Inpatient

Zoran Žalac 23.01.2018.

PlayStation VR platforma dobila je još jednu ekskluzivnu igru koja je trebala iskoristiti prednosti VR tehnologije. Na kraju nažalost nije iskoristila ništa osim našeg vremena.

RecenzijaInfra

Stjepan Fikter 22.10.2017.

Otvaranje i zatvaranje ventila te pritiskanje dugmadi u napuštenim zgradama i tunelima možda ne zvuče kao najnapetije aktivnosti, no u Infri zbog dizajna lokacija spadaju među iznimno atmosferične.

Idućeg mjeseca igramo se američkog pisca Henryja Davida Thoreaua

Zoran Žalac 29.06.2017.

Walden, a game je simulator života u prirodi onako kako je to opisao poznati američki autor H. D. Thoreau. Pripremite se za udaranje čavala i branje bobica, daleko od buke društva.

RecenzijaWhat Remains of Edith Finch

Zoran Žalac 27.04.2017.

What Remains of Edith Finch je jedna od najmaštovitijih igara u zadnje vrijeme i savršen lijek za depresivna razdoblja u životu.

Scanner Sombre je nova igra tvoraca Prison Architecta

Zoran Žalac 25.04.2017.

U novoj igri tvoraca popularnog Prison Architecta cilj je uspješno navigirati spiljom koju sačinjavaju šarene točkice materijalizirane pomoću skenera u vašim rukama.

Kletva je spremna za podizanje u avanturi zvanoj What Remains of Edith Finch

Zoran Žalac 25.04.2017.

Igrači na PC-u i PlayStationu 4 od danas mogu zaigrati novu misterioznu avanturu u kojoj je cilj otkriti što se dogodilo s ukletom obitelji Finchevih.

Horor igra Husk je vani i maksimalno se trudi da vam bude odbojna

Zoran Žalac 03.02.2017.

Bizarni gradić Shivercliff dostupan je za istraživanje i povlačenje paralela sa Silent Hillom kojim je horor naslov Husk inspiriran.

RecenzijaVirginia

Zoran Žalac 02.10.2016.

Publika Virginiu uspoređuje s filmskim djelima Davida Lyncha, a mi u recenziji pokušavamo odgonetnuti je li to dobra stvar za jednu igru.

HCL VideoNAJČUDNIJI KRAJ PRIČE IKADA – Virginia #3

Igor Belan 30.09.2016.

U trećoj i završnoj epizodi našeg prelaženja Virginije iskusite s nama nešto što se može okarakterizirati samo kao najčudniji kraj neke igre ikada.

HCL VideoHAKIRAO SAM FBI – Virginia #2

Igor Belan 28.09.2016.

Nastavljamo s otkrivanjem priče o misterioznom nestanku mladića i čudnovatnim događanjima u FBI-u unutar igre Virginia. I pričamo gluposti usput, naravno.

HCL VideoIGRA KOJA IZGLEDA KAO FILM – Virginia #1

Igor Belan 27.09.2016.

Svidio vam se Firewatch? Virginia je igra koja vam također priča zanimljivu priču dok je istražujete iz prvog lica – pogledajte kako to izgleda u našem prvom video komentaru.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?